کد خبر: 1040499
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۰
از آغاز سال تاکنون فرهنگیان آذربایجان شرقی حدود ۱۲ میلیارد تومان برای خرید تبلت و وسایل کمک آموزشی در دوران کرونا کمک کردند. این در حالیست که وقتی کرونا وارد این استان شد، معلمان شیفت‌بندی شدند و در محل‌های مشخص شده تولید ماسک برای همشهریانشان حضور یافتند.

سرویس ایران جوان آنلاین: وقتی کرونا به آذربایجان شرقی رسید بسیج فرهنگیان استان یک برنامه‌ریزی ویژه کرد و یکی از سالن‌های ورزشی را از آموزش و پرورش گرفت و همه چرخ‌های‌خیاطی را که در مدارس بود، به این سالن‌ها منتقل کرد. سپس معلم‌ها بر اساس شیفتی که از قبل تعیین کرده بودند، برای دوختن ماسک در محل حاضر شده و به تهیه ماسک کمک کردند. در ایام پیک کرونا که تهیه ماسک سخت بود، این معلم‌ها جهاد کردند. حتی بسیاری از آن‌ها در خانه مشغول دوخت ماسک بودند.


مسئول بسیج فرهنگیان آذربایجان شرقی با اشاره به اقدام جهادی معلم‌ها برای حضور در کلاس درس به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های اینترنتی در مناطق می‌گوید: «وقتی آموزش‌ها آنلاین شد بسیاری از مناطق این استان اینترنت نداشتند لذا گروهی از معلم‌ها در قالب طرح معلم جهادی و معلم‌یار اعلام آمادگی کردند که به مناطق مذکور بروند و کار تدریس و آموزش را به صورت حضوری ادامه دهند. در نتیجه این طرح حدود ۲ هزار معلم به مناطق صعب‌العبور رفتند تا آموزش دانش‌آموزان تعطیل نشود.»


مسلم اورنگی با اشاره به اجرای طرح پویش لبخند در استان ادامه می‌دهد: «مجموع فرهنگیان آذربایجان شرقی از اول سال تا کنون حدود ۱۲ میلیارد تومان برای خرید تبلت و وسایل کمک‌آموزشی در این دوران کمک کردند. در حقیقت کرونا در کنار همه سختی‌هایی که داشت، قلب انسان‌ها را به هم نزدیک کرد.»


وی در خصوص توزیع بسته‌های ارزاق در ایام کرونا توسط بسیج فرهنگیان استان خاطرنشان می‌کند: «در مرحله اول و دوم رزمایش مؤمنانه طرح ارزاق را اجرا کردیم و حدود ۵۰ هزار بسته در سطح استان توزیع شد. با آغاز فصل پاییز و شروع مدارس، طرح توزیع بسته ارزاق را در قالب تهیه تبلت و وسایل کمک‌آموزشی برای دانش‌آموزان نیازمند ادامه دادیم، لذا بسته‌ها را کاربردی‌تر کردیم.»


مسئول بسیج فرهنگیان استان آذربایجان شرقی ضمن تأکید بر ادامه رزمایش مومنانه می‌گوید: «در حقیقت تا زمانی که افرادی به این قبیل کمک‌ها نیاز داشته باشند، باید این قبیل رزمایش و طرح‌ها ادامه پیدا کند و در این راستا باید به دوران پساکرونا و نقش فرهنگیان در آن دوران هم توجه کرد. در واقع معلم‌ها در این دوران با توجه به نقشی که دارند می‌توانند بر کاهش فشار‌های روانی بر مردم موثر واقع شوند، در حال حاضر بسیاری از افراد به دلیل شیوع کرونا دچار بیماری وسواس شدند و نقش معلم‌ها در بهبود شرایط روانی این افراد در شرایط بعد از کرونا بسیار حائز اهمیت است.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار