کد خبر: 1040500
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۳
دادستان کل رژیم صهیونیستی از تصمیم نخست وزیر این رژیم برای انتقال واکسن به برخی کشور‌ها در ازای دستیابی به مزایایی از جمله عادی‌سازی روابط و انتقال سفارتخانه‌ها به قدس اشغالی انتقاد کرد.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: به گزارش ایسنا، به نقل از وبسایت اسرائیلی «وای نت»، آویخای مندلبلیت، دادستان کل رژیم صهیونیستی گفت: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی حق ندارد خودسرانه در مورد کشور‌هایی که واکسن به آن‌ها فرستاده خواهد شد، تصمیم‌گیری کند.

وی تأکید کرد: نخستین شرط انتقال هر نوع واکسن به کشور‌های دیگر تأیید این امر است که انتقال واکسن مطابق قانون رژیم صهیونیستی موسوم به قانون «اموال دولت» و نیز مطابق شروط موجود در قرارداد‌های منعقدشده با شرکت‌های سازنده این واکسن‌ها صورت بگیرد. در پی این اظهارات، جنجالی در محافل سیاسی رخ داد و دفتر نتانیاهو تصمیم گرفت زمان بررسی قانونی اقدام به ارسال واکسن را موقتاً متوقف کند.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این اعتراضات مدعی شد این تعداد واکسن روی واکسن‌هایی که به اسرائیلی‌ها ارائه می‌شود، تأثیری ندارد و تعداد واکسن‌های ارسالی تنها به ۳۰هزار عدد می‌رسد و در مقابل ۱۲میلیون واکسن وارد اراضی اشغالی شده است، این در حالی است که گزارش‌ها حاکی از ارسال حدود ۴۵هزار واکسن است که در ازای عادی‌سازی روابط یا انتقال سفارتخانه‌ها از تل‌آویو به قدس اشغالی به برخی کشور‌ها فرستاده خواهد شد.

فقر ۳۰‌درصد صهیونیست‌ها

دو پژوهشگر اسرائیلی در گزارشی نسبت به نبود امنیت غذایی در اراضی اشغالی و فقر ۳۰‌درصد از شهروندان اسرائیلی در نتیجه ضعف عملکرد دولت به ویژه در دوران کرونا هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی ۲۱، آرون ترون، عضو هیئت علمی در دانشکده علوم تغذیه و مؤسسه بیوشیمی در دانشکده رابرت اچ تغذیه، کشاورزی و محیط زیست دانشگاه عبری و الیوت باری، مدیر سابق دانشکده درمان در دانشکده براون در دانشگاه عبری و مشاور سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل در رم در گزارشی هشدار دادند، نیاز اسرائیلی‌ها به امنیت غذایی یک مشکل اقتصادی، اجتماعی و جسمانی به حساب می‌آید که به صورت مستقیم بر دولت و قدرت دفاعی آن تأثیر می‌گذارد و عملکرد اسرائیلی‌ها را تضعیف می‌کند و توانایی آن‌ها برای تحقق اهداف اسرائیل را کاهش می‌دهد. همچنین نبود امنیت غذایی در میان اقشار ضعیف اسرائیلی دارای وضعیت‌های اجتماعی و اقتصادی پایین به ویژه در میان کودکان و افراد سالخورده ملموس‌تر است.

این دو پژوهشگر تأکید کردند: پیش از بحران کرونا، ۳۳‌درصد از اسرائیلی‌ها دچار افزایش وزن بودند و ۲۰‌درصد از سوء تغذیه رنج می‌بردند و بررسی‌های مؤسسه بیمه ملی از سال ۲۰۱۶ نشان می‌داد ۱۴‌درصد از اسرائیلی‌ها از نبود امنیت غذایی شدید رنج می‌برند و ۱۱‌درصد از آن‌ها دچار نبود امنیت غذایی متوسط بودند، اما از زمان شیوع کرونا، داده‌های موجود نشان می‌دهد ۲۶۸ هزار خانواده اسرائیلی در فقر شدید به سر می‌برند و ۳۰‌درصد از اسرائیلی‌ها در فقر هستند و ۵۰‌درصد از دشواری‌های اقتصادی رنج می‌برند و ۲۴‌درصد درخواست کمک داده‌اند، اما کمک دریافت نکرده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار