کد خبر: 1040862
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۹
رئیس قوه قضائیه:
افرادی که در حوزه های ارز؛ سکه ؛مسکن و...واسطه گری می کنند دلال نامیده می شوند که از ساده ترین موضوع روزمعیشتی مردم تا پیچیده ترین مرحله معادن وحتا تولید مواد خام تا مرحله ساخت محصول دست پنهان وآشکار دلالان مشهود است و درراندمان کلی تولید حضور داشته و می توان گفت که تعین کننده قیمت های تولیدی که خون بهای کارگران در آن نهفته است و روزها وبلکه ماهها رنج را تحمل می کند تا ثمرش به بار بنشیند. حتی ارزش و بهای این محصولات با قیمت های سرسام آورتوسط چنین افرادسود جویی مشخص می شود که ، نه تنهاباعث به چالش کشیده شدن صنعت می شوند .بلکه آبی گل آلوددرست کرده تا برای خود کاخهای بزرگی بسازند. پس لازم است به جای بکار بردن کلماتی چون صداقت ، همنوعی و، کمک به چرخه ی صنعت که در این خصوص مقام معظم رهبری بارها تاکید فرمودند؛ تقویت اقتصاد مقاومتی وهمچنین جهش تولید اهتمام داشته باشید ولی متاسفانه آنان با وجدانی خاموش در جستجوی راههای هزارلایه تجمیع ثروت باد آروده هستند که ، بطور وضوح آحاد مردم بارها نظارگر اخبار از این دست هستند واین اخبار جز آزردن افکار عموم چیز دیگری در بر ندارد. گزارش - رویا مردانی

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه، در گفت وگویی با اشاره به اینکه مبارزه با فساد در نظام اسلامی سربازان و سرداران فراوانی دارد، گفت: من نیز یک سرباز نظام بوده و پرچمدار، خود رهبری است.

وی ادامه داد: توسعه اقتصادی در گرو امنیت اقتصادی و امنیت اقتصادی نیز در گرو مبارزه با فساد اقتصادی است و اجازه نخواهیم داد فساد در هیچ کجای نظام اداری لانه کند.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: سازمان‌ها و ادارات باید جلوه کارآمدی و گره گشایی از زندگی مردم باشند، چنانچه این سازمان ها خود گرفتار فساد شوند، در کار مردم گره می‌اندازند و برای آنها مشکل مضاعف ایجاد می‌شود.

وی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید نسبت به سلامت اداری حساس باشند و بدانند که کوچکترین ناسلامتی در یک مجموعه به کل سازمان آسیب می‌رساند.

رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: نقش‌آفرینی مردم در حوزه‌های مختلف همواره اثرگذار و ثمربخش است، در بحث پیشگیری از وقوع جرم نیز حضور و نقش مردم و سازمان‌های مردم نهاد بسیار تعیین کننده است.

در این رابطه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: بسیاری از نیروهای دولتی تجربه های دیده نشده و خوبی در زمینه رفع مشکلات دارند اما متاسفانه اسیر سیستم اداری شده اند و قدرت نوآوری و اصلاح آن را ندارند.

قاضی عسگر بهترین راه برون رفت از موانع ایجاد اشتغال و کاهش بروکراسی ها را حمایت از کارآفرینان و باز کردن راه انتقاد در دستگاه های دولتی دانست و افزود: امیدواریم بتوانیم با همکاری مجموعه های خصوصی بسیاری از پروژه هایی که سالیان سال است بر زمین مانده را تکمیل کنیم.

وی با اشاره به اینکه حذف سودجویی واسطه ها و حمایت از پروژه های استارتاپی و بخش خصوصی باعث اشتغالزایی می شود، گفت: اصفهان رتبه اول را در دادن مجوزات در کشور داراست و مدیون فرایند اصلاح شده هستیم.

قاضی عسگرابرازکرد:سالیان سال است کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را راه اندازی کرده ایم که ۲۰ درصد از کارآفرینان آشنا به این کارگروه هستند و ۸۰ درصد تولیدکنندگان نیز از این موضوع راضی هستند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان تاکید کرد :  تولید کننده در هر بخشی که کار کند مبتنی برتوانشان  انجام می دهندو از آسایش و خانواده خود می گذرد تا زحماتشان  به بار بنشیند  .

درباره نقش دلالان امیر حسین قاضی عسگرمدیر عامل کارخانه فرات اصفهان اذعان کرد : واسطه گران که سهمیه های بالا از بورس می گیرند و قیمت های بازار را تعیین می کنند متاسفانه در صنف تولید کنندگان نایلون ، نایلکس ، سلفون کارگاههای زیر زمینی  بسیاری که بدون پرداخت بیمه و مالیات یا ارزش افزوده کارمی کنند که این مسئله اوج فشار بر طبقه هم گروه ما می باشد و درست کردن حبابی قیمتی پایین تر برای عرضه  محصولاتشان در بازارعامل رکود شرکت های صنعتی در این بخش خواهند شد . 

وی ابراز کرد :    کسی نتوانسته جلوی این واسطه گران را بگیردواین شکست اقتصاد می باشد .  

در رابطه با بحث واسطه گری ودلال بازی پای صحبتهای صنعتکارانی خواهیم نشست که سالهای زیادی  با نیرنگهای واسطه گران و دلالان آشنا هستند .

این صنعتگربیان داشت : اگر وضع صنعت تولید بهتر شود وابستگی به خارج کمتر می گردد ، و نیروی کار در کشور بیشتر خواهد شدو اگر جلوی قاچاق گرفته شود باعث تقویت و ایجاد رابطه محکم تری بین  ، کارگر و کارفرما خواهد شدپس وابستگی کمتر و توانی بیشتر .  

در این خصوص بهروز ترکزاده مدیر کارگاه جوشکاری مدرن  آرگن در مورد صنعت گفت :  صنعت  به معنای تولید مواد اولیه و خام و،  ساخت تجهیزات و وسایلی می باشد مانند تولید مواد اولیه پلاستیکی و مایعاتی که ازنفت خام تولید می شوند یا تولید مواد اولیه فلزی که ،  شامل ورق هایی از جنس های مختلف شمش ها و در کارخانه های ذوب فلزات تولید می شوند این مواد به کارخانه های تبدیل تولیدات به قطعات کوچکتری و در اندازه های مختلف برای مصارف گوناگون تقسیم می شود . 

وی در ادامه افزود :  کارخانجات ، کارگاههای تولیدی وسایلی مانند : مکانیکی ، الکتریکی ، الکترونیکی و قطعه های تولیدی را طبق خواست خریدار تهیه و سپس محصول را به بازار عرضه می کنند بعنوان مثال: برای  ساخت یک دستگاه تلوزیون به موادی از فلزات شامل استیل ، آلومنیم ، برنز ، برنج ، مس  ، تنگستن و انواع پلاستیک پلی اتیلن سیلیکن ، چسب ها ، شابک ها ، گازهای و غیره نیازمند باشند حالا  ببینید در یک ترکزاده دستگاهی به این کوچکی چه مقدار جنس های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. 

نتیجه اینکه از استخراج مواد اولیه تا رسیدن به دست مصرف کننده تمام واسطه گران کوچک و بزرگ چه سودهای کلانی خواهند برد از عمده فروشان  تا خورده فروشان معمولی که همه در فکر جیب خودشان هستند .  

مدیر کارگاه جوشکاری درباره دسته بندی واسطه گران  عنوان کرد :  در کل واسطه گران را به دو دسته واسطه گران خارجی و داخلی تقسیم می کنند تا با توضیحاتی با کار آنها بیشتر آشنا شویم .

 به این صورت که واسطه گران  جنسی را از خارج از کشور خریداری می کنند به  صورت کلی خریداری شده است وبعدبه صورت جزئی به خورده فروشی های کوچکتر فروخته می شود یعنی مقیاسی بزرگتری که تقسیم شده  به اندازه های  کوچکتری است . وجالب تر عنوان شدن حساب سودی خواهد بود که به واسطه گران  در این تقسیم بندی تعلق خواهد گرفت. 

 بعضی از واسطه گرهای ارشد یعنی بزرگتر از گروه اول هستند . نسبت به افت قیمت دربازار واکنش نشان می دهند و کلیه اجناس خریداری شده رادر زمان مشخصی دپوکرده(پنهان کردن ) و در انبارها نگهداری می کنند تا زمان فرصت طلایی به دست آید و همان اجناس در زمان و مکان مشخص به صورت سیل وار به بازارمصرف  جاری می گردد، این کارباعث سوددهی هزاران برابری خواهد شد وبه معنای سوار کردن مردم برکشتی خود   خواهند شد که ، واسطه گر ناخدای کشتی می باشدو در کجا پیاده شدن دست ناخدا و،  هیچ اختیاری در این کار از سمت مردم نخواهد بود . 

وی ادامه داد:   نوع سوم واسطه گرها عمده واسطه گراهایی هستند که اجناس مونتاژشده را خریداری کرده و وارد بازارمی کنند، با مثالی سری به سال های قبل بزنیم تا مسئله روشن تر شود سالهای 67_ 68 تیغ صورت تراشی به نام ناست دو سوسمار وارد بازار شد و به یک باره  ورود این نوع تیغ متوقف شد نقش واسطه گرها اینجا مشخص است که خرید تمام تیغ ها و دپوکردن آنها و بعد وارد کردنش  با چند برابر قیمت که نتیجه  سود بیشتر واسطه گرها  و خالی کردن جیب مردم را به همراه خواهدداشت . 

ترکزاده درآخر صحبتش بیان کرد :  واسطه گرها چه اجناس را وارد کند ویا قیمت آنها  را در بازار بالا و پایین کند یا  با دپو  کردنش هدفشان  بردن سودی زیاد و گرفتن نبض بازار باشدتنهانتیجه ایی که ازآن بدست خواهد آمد گوشه نشینی کارگران  و کار فرماهایی  ایرانی و خالی کردن جیب هایی مردمانی ی که گاه برای لقمه نان حلالی ساعت ها را به کار کردن خواهند گذراند . 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار