کد خبر: 1041445
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۳
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان:
دكتر سید مهدی ابطحي تشكيل 26 شركت دانش بنيان و 68 واحد فناور با حضور 56 عضو هیئت علمي دانشگاه صنعتی اصفهان را يكي از دستاوردهاي شاخص اين دانشگاه در تبدیل علم به ثروت وجلوگيري از خروج نخبگان از كشور دانست.

به گزارش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان،در اين نشست نمايندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، در جريان فعاليت هاي علمي و فناورانه دانشگاه هاي صنعتي اصفهان و اصفهان قرار گرفتند و چالش ها و مشكلات پيش روي دانشگاه هاي استان را برسی نمودند.

رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان با ارايه گزارشي از دستاورهاي فناورانه و پژوهشي اين دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی اصفهان كيفيت گرايي در توليد علم را هدف و برنامه خود قرار داده است تا بتواند مانع خروج نيروهاي نخبه از استان اصفهان باشد.

ابطحي با بيان اين كه در اين جلسه تلاش شده تا نمايندگان استان را با مأموريت هاي كلان اين دانشگاه آشنا كنيم افزود: دانشگاه صنعتي اصفهان يك دانشگاه فراملي است كه مأموريت هاي متنوعي دارد و به غير از اين كه بايد در توسعه فناوري و گسترش نوآوري فعاليت كند، در عرصه بين المللي نيز نقش تعيين كننده اي دارد.

وي تشكيل جلسه با نمايندگان استان را جهت نمايش پويايي و پيشرفت هاي دانشگاه ضروري دانست و خاطر نشان كرد: تأثير گذاري دانشگاه در عرصه های منطقه اي و بين المللي، نيازمند حمايت هاي بيشتري است و آشنايي نمايندگان مجلس با موضعات و چالش های این حوزه در مقاطع زماني مختلف، ارتباطي سازنده با دانشگاه را شكل مي دهد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به این که با تلاش اعضاي هيئت علمي و دانشگاهيان، يك مجموعه مولد در حوزه اقتصاد دانش بنيان شکل گرفته است، تصریح کرد: ضروری است تا نمايندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی در جریان نقش كليدي كه اين دانشگاه در اشتغال دانش آموختگان و پويايي اقتصاد استان ايفا مي كند، قرار گيرند.

وی،  تشكيل 26 شركت دانش بنيان و 68 واحد فناور با حضور 56 عضو هیئت علمي دانشگاه صنعتی اصفهان را يكي از دستاوردهاي شاخص اين دانشگاه در تبدیل علم به ثروت وجلوگيري از خروج نخبگان از كشور دانست و ادامه داد: از فناوري هاي توسعه يافته در دانشگاه بيش از 15 كارخانه توليدي شكل گرفته و بیش از 73 ميليارد تومان درآمد از شركت هاي دانش بنيان بدست آمده است.

ابطحی اضافه کرد: 98 درصد بودجه دولتی دانشگاه صرف حقوق و دستمزد كاركنان و اعضاي هيئت علمي مي شود و این دانشگاه در یک رکورد کم سابقه توانسته است با تمركز بر توسعه قراردادهاي كلان فناورانه، 95 ميليارد تومان درآمد اختصاصي در سال جاری داشته باشد كه به طور عمده صرف پشتيباني و تجهيزات پژوهشي شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان يكي از رسالت هاي مهم این دانشگاه را حضور در مجامع علمي دنيا دانست و ادامه داد: كشور ما به ديپلماسي علمي با دنيا براي نمايش توانمندي هاي محققان كشور نيازمند است و اين وظيفه را دانشگاه صنعتي اصفهان با حضور در مجامع بزرگ علمي همانند مركز علمي سرن در سوئيس و سزامي در اردن برعهده دارد.

رئيس مجمع نماينگان استان اصفهان نيز در بخشي از اين ديدار ضمن تجليل از تلاش هاي ارزنده دانشگاه صنعتي اصفهان گفت: اساتيد و دانشجويان اين دانشگاه نشان داده اند كه با دست خالي و در شرايط فشار اقتصادي، می توانند  مولد علم و پيشرفت باشند و اين موضوع بسيار جاي افتخار و دلگرمي براي نمايندگان استان داشت.

 دكترسيد مسعود خاتمي با بيان اين كه دانشگاه نياز مند پشتيباني حقوقي و قانوني براي پيشبرد برنامه ها و اهداف خود است تصريح كرد: ما به عنوان نمايندگان مجلس هركجا نياز به پشتيباني حقوقي و قانوني است در كنار دانشگاهيان هستيم.

نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تصويب طرح همسان سازي حقوق اعضاي هيئت علمي غير پزشكي با اعضای هیئت علمی دانشگاه های علوم پزشکی، افزود: در بحث تقويت بودجه دانشگاه و افزايش حقوق كاركنان در صحن مجلس تلاش هاي بسياري انجام گرفته است.  

همچنين در اين نشست، دكتر طالبي رئيس دانشگاه اصفهان و مهندس اسلامي رئیس سازمان زمین شناسی استان اصفهان گزارشی از اقدامات و برنامه هاي خود در حضور نمايندگان مجلس شورای اسلامی ارائه كردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر