کد خبر: 1043181
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۰:۳۰
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام امسال ۱۵ هزار شغل جدید را برای کولبران راه‌اندازی می‌کند.
سجاد مرسلی
سرویس ایران جوان آنلاین: مدیرعامل بنیاد برکت از راه‌اندازی ۱۵ هزار شغل برای کولبران استان‌‎های مرزی غربی کشور خبرداد و گفت: امسال نیز همانند سال گذشته ورودی جدی به حوزه اشتغالزایی برای کولبران سه استان مرزی کردستان، کرمانشاه و آذربایجان‌غربی خواهیم داشت و ۱۴ شهرستان این سه استان زیر پوشش فعالیت‌های بنیاد قرار خواهند گرفت. مدنی افزود: بنیاد برکت در سال گذشته اقدام به ایجاد ۳۵۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماع‌محور برای کولبران کرد که ایجاد نزدیک به ۱۱ هزار فرصت شغلی را به دنبال داشت. امسال نیز راه‌اندازی ۵ هزار طرح در دستور کار است که باعث فراهم آمدن فرصت‌های کسب و کار و تأمین اشتغال پایدار برای ۱۵ هزار نفر خواهد شد.

وی با اشاره به اشتغالزایی برای کولبران ۱۴ شهرستان در سال جدید اظهار داشت: کولبران شهرستان‌های پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در استان کرمانشاه؛ سردشت، پیرانشهر و اشنویه در آذربایجان‌غربی و مریوان، سروآباد، بانه، کامیاران، سنندج، دیواندره و سقز در کردستان تحت پوشش فعالیت‌های بنیاد برکت در سال ۱۴۰۰ قرار دارند. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۳۷ مجری و تسهیلگر بنیاد فرآیند ایجاد اشتغال برای کولبران را در سه استان مرزی کشور برعهده دارند. مدنی تأکید کرد: ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال حجم کل سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده برای ایجاد ۵ هزار طرح اشتغالزایی برای کولبران سه استان مرزی است.

وی خاطرنشان کرد: آبزی‌پروری، مشاغل دانش‌بنیان، پرورش بوقلمون، نوشت‌افزار، محصولات گلخانه‌ای، تولید قارچ و پرورش گیاهان دارویی رسته‌های شغلی اولویت‌دار برای کولبران در سال ۱۴۰۰ هستند. مدیرعامل بنیاد برکت با تأکید بر این‌که زنان کولبر برای ۱۵ هزار شغل جدیدی که در سال ۱۴۰۰ تدارک دیده شده، در اولویت قرار خواهند داشت، خاطرنشان کرد: بنیاد از سال گذشته درصدد شناسایی زنان کولبر برآمده و تا به امروز ۱۱۰ طرح اشتغالزایی خرد و خانگی را برای این زنان راه‌اندازی کرده است.

مدنی افزود: سال گذشته ۱۱۰ زن کولبر در روستا‌های هفت شهرستان سروآباد، بانه و کامیاران در استان کردستان و پاوه، ثلاث باباجانی، جوانرود و روانسر استان کرمانشاه شناسایی شدند و تحت پوشش فعالیت‌های اشتغالزایی بنیاد برکت قرار گرفتند. به گفته وی، ۱۱۰ طرح اشتغالزایی اجتماع‌محور برای این زنان ایجاد ۳۳۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال داشته است.

مدیرعامل بنیاد برکت تأکید کرد: مجریان و تسهیلگران بنیاد امسال نیز کولبران را در روستا‌ها و مبادی ورودی استان‌های کردستان، کرمانشاه و آذربایجان‌غربی شناسایی و پس از اهلیت‌سنجی، آموزش و تکمیل فرآیند ثبت نام، برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی‌می‌کنند.

۱۲۵۷ واحد پلاسما از سوی بهبود یافتگان کرونا در آذربایجان‌غربی اهدا شد

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون آذربایجان‌غربی از اهدای ۱۲۵۷ واحد پلاسما توسط بهبود یافتگان کرونا در این استان خبرداد.

بهزاد عمادی معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون آذربایجان‌غربی گفت: از زمان شیوع کرونا در استان میزان اهدای خون در استان به ویژه در شهرستان‌ها ۱۰درصد کاهش یافته است. وی با اشاره به اینکه در سال ۹۹ میزان مراجعین ۷۵ هزار و ۲۰۵ نفر بوده است، تصریح کرد: از این تعداد مراجعین، ۶۴ هزار و ۱۹۷ نفر موفق به اهدا شده‌اند که ۶۱ هزار و ۹۹۴ نفر مرد و مابقی زن بودند.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون آذربایجان‌غربی خاطر نشان کرد: در سال گذشته فرآورده‌های خونی تولیدی همچون گلبول قرمز ۵۷ هزار و ۲۷۴ واحد بوده است.

عمادی با تأکید به اینکه استان جزو رتبه‌های برتر در اهدای پلاسمای خون توسط بهبود یافتگان کرونا از نظر جمعیت و مصرف است، یادآور شد: در سال گذشته ۱۲۵۷واحد اهدای پلاسما توسط بهبود یافتگان کرونا در استان انجام شده است. وی ادامه داد: در سال گذشته ۲۳ هزار و ۳۲۲ پلاکت در استان اهدا شده است.
معاون فنی فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون آذربایجان‌غربی گفت: از تمامی هم استانی‌ها به ویژه بهبود یافتگان کرونا درخواست می‌شود برای کمک به بیماران بعد از گذشت یک ماه از بهبود یافتگی برای اهدای پلاسمای خون خود به پایگاه‌های انتقال خون استان مراجعه کنند.

فرسایش خندقی خاک ۳۰۰ روستای بلوچستان را خالی از سکنه کرد

بعد از سیل دی‌ماه ۹۸ در منطقه بلوچستان، پیشروی فرسایش خندقی خاک یا به زبان محلی «گرگروک‌ها» که تا نزدیکی رودخانه «کاجو» پیش آمد موجب شد ۳۰۰ روستا در این منطقه خالی از سکنه شود.

معین‌الدین سعیدی نماینده مردم چابهار در مجلس گفت: گرگروک‌ها یا پدیده فرسایش خندقی خاکی حالا بخش مهمی از معضلات و مشکلات کشاورزان و روستاییان جنوب سیستان و بلوچستان را تشکیل داده و موجب نابودی زمین‌های کشاورزی و خالی شدن روستا‌ها از سکنه شده است.

وی افزود: میانگین پدیده گرگروک در کشور ۱۵ تن در هکتار است که این میزان در دشتیاری به حدود ۱۰۰ تن در هکتار می‌رسد و همین موجب شده زیست مردمان این سرزمین به خطر بیفتد؛ عنایت داشته باشید فقط در حادثه سیل دی‌ماه ۹۸ در منطقه بلوچستان با پیشروی بی‌امان این گرگروک‌ها تا نزدیکی رودخانه کاجو، ۳۰۰ روستا خالی از سکنه شد. نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گرگروک‌ها یکی از دلایل اصلی حاشیه‌نشینی در منطقه است، تصریح کرد: با پیگیری‌های مستمر ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه ملی برای جلوگیری از این پدیده خارج از کنترل که خواسته اصلی مردم جنوب استان است، در نظر گرفته شد.

سعیدی اسلامی خاطرنشان کرد: عملیات احداث سیل‌بندی به طول ۸ کیلومتر برای کنترل و جلوگیری از پیشروی گرگروک‌ها در منطقه «عورکی» که در واقع یکی از کانون‌های ایجاد گرگورک محسوب می‌شود آغاز شده و برای کنترل بیشتر نیز عملیات احداث بندسار‌هایی در پایین دست در حال اجراست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار