کد خبر: 1043920
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۵
منتظرانی‌ها طی شش سال بی‌وقفه و شبانه‌روز در کنار شغل و امرار معاش شخصی، بدون هیچ دستمزد و چشمداشتی و بی‌منت پای پیمان خویش با مردمان غیور احمدفداله ایستادند
محمد‌رضا هاديلو
سرویس ایران جوان آنلاین: احمدفداله، آن سوی کوهستان‌هاست. روستایی حوالی دزفول در استان خوزستان؛ جایی که تا چند سال پیش پای کمتر مسئولی به آنجا رسیده بود. حتی بومی‌های دزفول هم فقط نامی از آن شنیده بودند. تا اینکه جهادگران گروه «منتظران خورشید» تصمیم گرفتند کاری را که سال‌ها بر زمین مانده بود، به نتیجه برسانند. روستایی که نه آب داشت و نه برق و حتی برای رسیدن به آن راهی برای تردد وجود نداشت، حالا بچه‌هایش با استفاده از شبکه شاد به تحصیل مشغولند و شب‌های روشنش حکایت از رفع محرومیت‌ها و استقرار آسایش در آن منطقه دارد.
 
یادش بخیر آقامصطفی؛ بزرگمردی که الگو و اسطوره جهادگران بوده و هست. سال‌ها قبل در لبنان اقدامات جاودان و ماندگاری را در جهت محرومیت‌زدایی رقم زد. دکتر مصطفی‌چمران می‌گفت: «وقتی شیپور جنگ نواخته می‌شود، مرد از نامرد شناخته می‌شود.»

آری ما این دو وجه مردانگی و ناجوانمردی را بار‌ها و بار‌ها در منطقه بسیار بسیار محروم و بسیار بسیار صعب‌العبور احمدفداله دیده‌ایم که چگونه برخی در لباس‌های گوناگون از مسئول در سطح ملی، استانی و شهرستانی گرفته تا خبرنگار و راننده‌ای که در لباس جهادگری حاضر شده و با دیدن سختی‌ها، موانع، مشکلات و کاستی‌های منطقه کم آورده و راه برگشت را در پیش گرفته است.

جهاد در احمدفداله حقیقتاً مظهر عینی و نماد حقیقی و مصداق واقعی «جهاد و هجرت» است.

اردوی جهادی در احمدفداله یعنی فعالیت بدون امکانات اولیه نظیر گرمایش در شب‌های سرد، کمبود سرویس بهداشتی و اسکان مناسب؛ یعنی بدون برق، تلفن، گاز، آب و... و از همه خطرناک‌تر راه بیراهه مخوف در قلل مرتفع زاگرس با وجود انواع درندگان وحشی. رسیدن و ماندگاری در احمدفداله یعنی چند شبانه روز را سپری کردن و خسته نشدن و کم نیاوردن.

بار‌ها به رفقا گفته‌ام که اگر پیامبر اعظم (ص) فرموده‌اند: «رفیق را باید در سفر شناخت» باید تکمیل کنم که رفیق واقعی و بامرام و با معرفت و شجاع و با غیرت را باید در اردوی احمدفداله شناخت.

این مطالب از آن رو عنوان شد که بدانید طی شش سال حضور جبهه جهادی منتظران خورشید در تمام منطقه عمومی احمدفداله دزفول از دره کاید و دورک و دارخلک تا مودوآرپناه و فداله عمران و ده زنان و چلّون، دلاورمردان و شیرزنان جهادگری را در تخصص‌های گوناگون رسانه‌ای، پزشکی، فرهنگی، آموزشی و... دیده‌ایم که همواره در عمران و آبادانی این وادی تمام مشقات و سختی‌ها را به جان خریدند و، چون کوه استوار و مقاوم حضور داشتند و به فعالیت مشغول بودند.

اگر مجاهدت‌های گمنام و هجرت بی‌نشان همسنگران جهادی نبود، احمدفداله همچون سال‌های قبل از ۱۳۹۳ بی‌نام و نشان می‌ماند که وقتی در موتور جست‌وجوی گوگل نامش را می‌زدی، حتی یک واژه در موردش پیدا نمی‌شد.

حتی وقتی در شهر دزفول از هر صد نفر سؤال می‌کردی فقط و فقط برخی از پیران می‌گفتند شنیده‌اند پشت کوه‌ها چنین منطقه‌ای هست و هیچ کدام از بومی‌ها به آنجا نرفته بودند، چه رسد به مسئولان شهرستان، تمام مدیران استانی و ...؛ و امروز مردان و و زنان جهادگر که از ناسره‌ها جدا شده و پای عهد و بیعت‌شان جاودان مانده‌اند، به لطف حیّ سرمد و مشارکت اهالی بزرگوار منطقه و همچنین نهاد‌ها و سازمان‌هایی مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، سپاه، کمیته امداد و کمک‌های مقطعی وزارتخانه‌های بهداشت، راه و شهرسازی، ارتباطات و نیرو، اقدامات شگرف و بی‌بدیلی به سرانجام رسیده که همواره آرزویی دست نیافتنی برای همگان بوده است.

گذرگاه تاریخ

یادش بخیر اردوی نوروز ۹۴. وقتی از پادگان دوکوهه به سمت منطقه حرکت کردیم برای ناهار به محل راهدارخانه رسیدیم و امسال در نوروز ۱۴۰۰ با آسفالت شدن مسیر، صبحانه را در راهدارخانه صرف کردیم.

سال نخست برای روشن کردن یک لامپ آن هم صرفاً برای روشنایی محل اسکانمان از موتوربرق استفاده می‌کردیم و اکنون تمام تجهیزات دندانپزشکی و پروژکتور‌ها و سیستم صوت و صد‌ها لامپ منطقه و اردوگاه جهادی همگی به شبکه برق وصل هستند.

در سال ۹۴ تمام خانواده‌های جهادگران در زمان اردو از آن‌ها بی‌خبر بودند؛ چراکه خبری از مخابرات نبود. اما امروز با جذب ۱۸ میلیارد تومان ۲۱ دکل قوی در منطقه نصب شده و در سال ۱۴۰۰ برخی دانش‌آموزان، از طریق شبکه شاد به تحصیل ادامه می‌دهند.

وقتی رهبر انقلاب فرمودند: «کار را تا آخر پیگیری کنید.» منتظرانی‌ها طی شش سال بی‌وقفه و شبانه‌روز در کنار شغل و امرار معاش شخصی، بدون هیچ دستمزد و چشمداشتی و بی‌منت پای پیمان خویش با مردمان غیور احمدفداله ایستادند.

فراموش نمی‌کنیم در دی ماه ۹۳ که برای اولین بار خدمت اهالی رسیدیم، گفتیم: «کافیست چندماه دیگر در دنیای مجازی کلمه احمدفداله را جست‌وجو کنید، آنگاه خواهید دید چه اتفاقی رخ داده است.»

منتظرانی‌ها هزاران ساعت وقتشان را از آخرهفته‌های جهادی تا شیرین‌ترین لحظه زندگی مثل تحویل سال و گرانقدر‌ترین روز‌ها مثل عاشورا و اربعین و شهادت‌ها و اعیاد را خالصانه در خدمتگزاری صرف کردند.

صد‌ها تماس و پیامک و مکاتبات رسمی به تمامی مقامات کشوری از ریاست‌جمهوری با تمام وزارتخانه‌هایش تا مجلس، قوه قضائیه و همچنین سپاه و بسیج و ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان و کمیته امداد و هلال احمر و حتی مسئولان استان و شهرستان انجام شد.

روحیه جهادی توأم با پیگیری مستمر و مطالبه‌گری واقعی نه از جنس داد و بیداد‌های بی‌نتیجه، بلکه عدالت‌خواهی توأم با کار و عمل در میدان‌های سخت مناطق محروم، هم دولت و هم نهاد‌ها و خیّرین را به صحنه عملیات و اجرا آورده و امروز می‌رود تا احمدفداله الگویی باشد از تعامل و همدلی و همراهی «مثلث پیشرفت» یعنی مردم، گروه جهادی و حاکمیت و این روحیه جهادی هرکجا باشد، غوغا می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار