کد خبر: 1043942
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۰
وحید یامین‌پور چهره هنر انقلاب ۹۹ شد
در مراسم پایانی هفته «هنر انقلاب اسلامی» وحید یامین‌پور به عنوان چهره هنر انقلابی سال ۱۳۹۹ معرفی و تقدیر شد.
سرویس فرهنگ و هنر جوان آنلاین: در مراسم پایانی هفته «هنر انقلاب اسلامی» وحید یامین‌پور که با رأی هنرمندان و نخبگان فرهنگی و هنری کشور و آرای مردمی برگزیده شده است به عنوان چهره سال هنر انقلاب در سال ۱۳۹۹ معرفی و تقدیر شد. یامین‌پور پس از دریافت تندیس و لوح تقدیر خود در سخنانی گفت: هم تعبیر هنر انقلاب و این جایزه، برای من بسیار قدش بلند است، اما من فریبش را نمی‌خورم و اندازه کوتاه خودم را می‌دانم.

وی تأکید کرد: دنیای پیرامون را دنیایی می‌بینم که دزد انگیزه و الهام پاک و اخلاص است و گرانقدرترین چیزی که باید به دست آوریم «انگیزه پرشور و مخلصانه» است که به سختی به دست می‌آید و باید حفظ کرد. این جایزه را به حساب این می‌گذارم که خواستند دلگرمی‌ای باشد که با تلاش بیشتر بتوانم اثری را خلق کنم که شایسته هنر انقلابی باشد. در بخشی از این مراسم محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی در سخنانی گفت: آن چیزی که تلاش ما بود بتوانیم دنبال کنیم، پیگیری سنت انتخاب چهره هنر انقلاب و همچنین تلاشی برای رقم زدن بستر گفتگو پیرامون انقلاب و خلق مباحثی در این باره بود. آن چیزی که مسیر انتخاب چهره هنر انقلاب است، تمرکز جمعی از خبرگان و مؤثرین حوزه فرهنگ و هنر به شکل نظرخواهی بود. رئیس حوزه هنری از فرهیختگان و هنرمندان درخواست کرد در مسیر معرفی چهره متعهد انقلابی کمک کنند و گفت: خواهشم این است که عزیزان ما را در پیشبرد و طراحی مسیر‌ها و برنامه‌ها و قالب‌هایی که بتوانیم بیش از پیش پیرامون هنر متعهد گفتگو داشته باشیم، کمک کنند تا بتوانیم این برنامه‌ها را در طول یک سالی که به این هفته گرانقدر منتهی می‌شود، ادامه یابد.

قرائت غزلی از سوی افشین علاء

افشین علاء نیز در ادامه گفت: از حوزه هنری و دوستانی که من را به عنوان چهره انقلاب انتخاب کردند، تشکر می‌کنم، چون در آستانه ماه مبارک رمضان هستیم، به جای هر صحبتی غزلی بخوانم که دلیل انتخاب آن بیت آخرش است که با دیدن ابراز محبت دوستان نسبت به خودم، یاد آن افتادم.

از ماه و سال تازه‌تری، از بهار هم
از لحظه‌های پرتپش انتظار هم
بغض از گلوی صاعقه وا می‌کنی به خشم
با بوسه‌ای زغنچه بی‌برگ و بارهم‌
می‌بینی آنچه را که چو من در حساب نیست.
چون آینه نمی‌گذری از غبار هم
رو می‌کنی زلطف به رؤیای خفتگان
سر می‌زنی به مردم شب زنده‌دار هم
دام از چه می‌نهی چو مجال گریز نیست
تیر از چه می‌زنی که نجنبد شکار هم
از زهد ما چه سود که خاصان درگهت
شکرت نگفته‌اند یکی از هزار هم
غرقیم در گناه و گرامی به نزد خلق
این آبرو مریز به روز شمار هم

در ادامه مراسم، مستند پرتره علی‌محمد مؤدب پخش شد. مؤدب در ادامه سخنانش را با قطعه شعری آغاز کرد و گفت:

در خیل تو خواستم سواری باشم / در لشکر تو طلایه‌داری باشم / افسوس که هیچ بودم آنقدر که باد نگذاشت غباری باشم. هر زمان فکر می‌کنم کاری کردم یا در مسیر کار‌ها اذیت می‌شوم و کم می‌آورم، یاد خاطره شهادت پسرعمویم می‌افتم که یک روستایی بود و جز تابلوی سر جاده روستا از او چیزی نمانده است. اینکه بگوییم کاری کردیم، واقعاً جلوی کار شهدا کاری نکردیم. حجت‌الاسلام والمسلمین قمی نیز در ادامه مراسم با اشاره به سخنان کاندید‌های چهره هنر انقلاب اسلامی گفت: قدردان تک تک بزرگوارانی هستیم که به عنوان چهره‌های هنر انقلاب در این مراسم حضور دارند که بهانه‌ای شد تا از آن‌ها قدردانی شود نه فقط به دلیل فاخر بودن آثارشان بلکه به خاطر مجاهدت و هزینه دادن‌شان و آنجایی که باید ثبت شوند و مدنظر باشند، هستند.
وی تصریح کرد: عمده این است که فرمایش آقای مؤدب را دنبال کنم، وقتی از جلوی کوچه‌ای که نام شهیدی را دارد، حس ادای دین داریم، اما ما ادای دین نسبت به این چهره‌ها داریم و بیش از بقیه مردم باید قدر این چهره‌ها را بدانیم، چون هزینه پای آرمان انقلابی‌شان داده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار