کد خبر: 1044583
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۰
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: ساماندهی گلزار شهدای استان خراسان رضوی آن گونه که مورد نظر است به نتیجه مطلوب خود نرسیده است و به همین دلیل ساماندهی گلزار شهدا در شهرها و روستاهای این استان در اولویت فعالیت‌های عمرانی قرار دارد.

سید کمال الدین میرجعفریان در کارگروه ساماندهی مزار شهدا در استان خراسان رضوی اظهار کرد: تفاوت این کمیته با سایر کمیته‌های استانی این است که باید هر چه در اختیار داریم مورد استفاده قرار گیرد تا بتوانیم دِین خود را به شهدا، ایثارگران و خانواده آنها انجام دهیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: برای این منظور باید از تمام ظرفیت‌های موجود در استان استفاده شود همچنین برخی از دستگاه‌ها که امکان استفاده از ظرفیت‌های ملّی را نیز دارند باید در این موضوع تمام تلاش خود را به کار برند تا در کمترین زمان ممکن گلزارهای باقی مانده ساماندهی شود.

وی با اشاره به ردیف‌های بودجه‌ای مورد استفاده از سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی خواست تا ساماندهی گلزارهای شهدا که هنوز در وضعیت نامناسب قرار دارند را در اولویت تخصیص‌های بودجه‌ای خود قرار دهد تا سهم استان در ردیف‌های ملّی نیز استیفا شود.

میرجعفریان از مدیران استانی خواست تا به صورت میدانی پیگیر موضوعات محوله باشند و اضافه کرد: پایش میدانی باعث شناسایی موانع و مشکلات می‌شود تا در کمترین زمان ممکن، فعالیت‌ها به نتایج مورد نظر برسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با اشاره به شعار منتخب سال افزود: با شناسایی موانع باید در رویکردی انقلابی و جهادی ساماندهی گلزار شهدا و یادمان شهدای گمنام توسط دستگاه‌های متولی در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

وی بیان کرد: باید نقشه راهی ایجاد شود تا با برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت بتوانیم این کار بر زمین مانده را پایانی خوش دهیم.

میرجعفریان افزود: در روستاهایی که امکان بهسازی مزار شهدا وجود ندارد باید علل آن مشخص شود تا در نشست‌های آینده راه‌های برطرف کردن موانع بررسی شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی نیز در این کارگروه گفت: بعد از گذشت بیش از ۴۰  سال از انقلاب اسلامی، کمتر از ۴۵ درصد گلزارهای شهدا در استان خراسان رضوی ساماندهی شده است.

حجت الاسلام حسین معصومی افزود: هزار و ۶۹۱ مزار شهید در خراسان رضوی وجود دارد که هزار و ۱۶ مزار هنوز ساماندهی نشده است.

وی ادامه داد: در این استان هزار و ۴۴۶ گلزار شهید وجود دارد که ۵۶۳ مورد آن ساماندهی شده و ۹ مورد دیگر نیز در دست اقدام است.

مسوول امور مهندسی و شهدای گمنام در اداره‌ کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی نیز گفت: تاکنون ۱۰۵ بنای یادبود شهدای گمنام در این استان ایجاد شده است.

علی داوری افزود:ازاین تعداد ۶۰ مکان آن به بهره‌برداری رسیده است. همچنین ۲۵ مکان نیز در مرحله ساخت قرار دارد و ۲۰ مکان دیگر نیز مشخص شده ولی ساخت آن هنوز آغاز نشده است.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی نیز با اشاره به اینکه ۲۳ هزار شهید از معراج شهدای شهر مشهد تشییع شده‌اند، گفت: مراحل ثبت ملی معراج شهدای مشهد در فهرست آثار معنوی ایران در حال پیگیری است.

ابوالفضل مکرمی‌فر افزود:مقدمات ثبت این اثر انجام شده است و مدارک و اسناد آن برای طرح در کمیسیون به تهران ارسال شده است.

وی ادامه داد:بعد از ثبت معراج شهدای مشهد و در صورت آماده بودن اسناد و مدارک گلزار شهدای بهشت رضا (ع) امکان ارسال آن به کمیسیون مورد نظر در تهران وجود دارد

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار