کد خبر: 1046210
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۲:۳۱
مسئول بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی در گفتگو با «جوان»
تا اواخر سال گذشته ۷۴۰ هزار بسته معیشتی بین آسیب دیدگان کرونا در استان توزیع شده بود. این بسته‌ها هر کدام به ارزش ۵۰۰ هزار تومان بود. ضمن اینکه در کنار این سبد‌های معیشتی یک هزار و ۸۰۰ سری جهیزیه در قالب کمک مؤمنانه با استفاده از ظرفیت خیران و اعتبارات محرومیت‌زدایی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) و سازمان بسیج تهیه و توزیع شد.
حوريه ملكی

سرویس ایران جوان آنلاین: بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان‌غربی با آماده‌سازی بیش از ۷۴۰ هزار بسته معیشتی در کنار اقلام مورد نیاز برای زندگی در قالب جهیزیه و توزیع آن‌ها در میان خانواده‌های محروم و آسیب‌دیدگان از کرونا نشان داد که برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای نهضت کمک مؤمنانه و همدلی دارد. با شروع سال جدید نیز یک‌هزار و ۳۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام شده بودند. به همین بهانه با سرهنگ پاسدار احمد رحمانی، مسئول بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی گفتگو کرده‌ایم تا از دیگر اقدامات این سازمان در سال گذشته و برنامه‌هایشان برای سال جدید آگاه شویم.

با توجه به آغاز مرحله جدیدی از رزمایش کمک مؤمنانه و همدلی، بسیج سازندگی سپاه شهدا چه برنامه‌هایی برای بهتر انجام شدن این نهضت دارد؟


از آنجایی که سپاه آذربایجان‌غربی از سال گذشته و بعد از بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر آغاز کمک مؤمنانه و همدلی با نیازمندان، این کار را به صورت منظم در برنامه دارد، در ماه مبارک رمضان نیز این مسیر را ادامه می‌دهد. به عنوان مثال در سال جدید و در چند مرحله به کمک خانواده‌های کم‌برخوردار و آسیب‌دیدگان از کرونا رفته‌ایم و به مناسبت روز جمهوری اسلامی ۲ هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان توزیع شد. ما معتقدیم دل نیازمندان را به دست آوردن نوعی اتصال به خداوند است پس هر کس برای بندگان خدا کاری کند کاری الهی و عبادی به شمار می‌رود.


اقداماتتان در رابطه با این رزمایش در سال گذشته چطور بود؟


تا اواخر سال گذشته ۷۴۰ هزار بسته معیشتی بین آسیب دیدگان کرونا در استان توزیع شده بود. این بسته‌ها هر کدام به ارزش ۵۰۰ هزار تومان بود. ضمن اینکه در کنار این سبد‌های معیشتی یک هزار و ۸۰۰ سری جهیزیه در قالب کمک مؤمنانه با استفاده از ظرفیت خیران و اعتبارات محرومیت‌زدایی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) و سازمان بسیج تهیه و توزیع شد. نهضت کمک مؤمنانه ویژه انتهای سال نیز از ولادت امام جواد (ع) تا ولادت حضرت زین‌العابدین (ع) در استان انجام شد.


آیا در ارائه کمک‌ها تمام نیازمندان دیده شده‌اند؟


سعی کرده‌ایم حتماً این‌طور باشد. ارائه خدمات با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خانواده‌های محروم و کم‌برخوردار با تأسی از سیره نبوی و ائمه اطهار صورت می‌گیرد. به طوری که فردی از قلم نیفتند. در این راه تمامی ظرفیت‌های سپاه و بسیج و گروه‌های جهادی، نهادها، تشکل‌ها، خیران، چهره‌های هنری و ملی و آحاد مردم فعال هستند.


در کنار کمک‌های مؤمنانه چه اقدامات دیگری در دستور کار شما قرار دارد؟


کمک به احداث و نوسازی مدارس مناطق محروم، آزادسازی زندانیان، توزیع بسته‌های معیشتی، توزیع جهیزیه، آماده‌سازی و رساندن لوازم التحریر به دست دانش‌آموزان کم‌برخوردار، بازسازی مسکن، ایجاد فرصت‌های شغلی، اهدای خون، توزیع بسته‌های بهداشتی، میز خدمت، خدمت به بیماران کرونایی در راستای طرح شهید سلیمانی از جمله کار‌ها و برنامه‌های ماست که انجام شده و می‌شوند.


وقتی کرونا در جامعه شیوع پیدا کرد، گروه‌های جهادی شما چه کار‌هایی را به فعالیت‌های قبلی اضافه کردند؟


علاوه بر اینکه کمک‌هایی در قالب رزمایش همدلی شروع شد، توزیع کارت هدیه بین کارگران نیازمند، ذبح و توزیع گوشت گرم قربانی شده توسط خیران، آموزش چهره به چهره درباره پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بین مناطق محروم و اعزام گروه‌های پزشکی به مناطق مرزی استان در طی شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور توسط سپاه و بسیج سازندگی و همکاری قرارگاه حمزه سیدالشهدا (س) انجام و گروه‌های جهادی نیز به عنوان بازوان این نهاد‌ها آن‌ها را عملیاتی کردند.


آیا گروه‌های جهادی آذربایجان‌غربی در عید نوروز هم فعالیت داشتند؟


بله. با شروع سال جدید بسیاری از جوانان این استان به جای اینکه به تعطیلات فکر کنند و راه سفر یا گردش را در پیش بگیرند به مناطق محروم رفتند تا در خدمت ساکنان این مناطق بوده و به رفع مشکلات و نیاز‌های آنان بپردازند. در طول عید نوروز یک‌هزار و ۳۰۰ گروه جهادی در سراسر استان و روستا‌های دور افتاده فعال بوده و حتی تعدادی از آن‌ها هنوز هم در حال خدمت به مردم هستند. در همین راستا گروه‌های جهادی پزشکی در قالب طرح شهید سلیمانی به مناطق صفر مرزی و روستا‌های دور افتاده اعزام شده‌اند.


در این ایام، چه اقداماتی در برنامه آن‌ها بود؟


احداث خانه محروم، دیدار با خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا و دلجویی از آن‌ها و توزیع بسته معیشتی از جمله فعالیت گروه‌های جهادی است. ضمن اینکه سه قرارگاه استانی جهادی برای تحقق شعار سال و ساماندهی گروه‌های جهادی راه‌اندازی شده است. در سازمان بسیج سازندگی نقشه راه ۱۰ ساله‌ای برای فعالیت‌های مختلف ترسیم، تبیین و ابلاغ شده است. از این رهگذر در تلاش هستیم که ماهیت تفکر جهادی را در کشور محقق سازیم. باید سال ۱۴۰۰ به عنوان فرهنگ‌سازی جمعیت مطرح شده و برای امام (ره) امت‌سازی کرد و برای نسل آینده یک قدرت در مقابل دشمنان باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار