کد خبر: 1047041
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۷
سرویس سیاسی جوان آنلاین: با نزدیک‌تر شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شیب تحرکات احزاب و گروه‌های سیاسی برای ورود به این آوردگاه انتخاباتی در حال تند شدن است و انتظار می‌رود این تحرکات زمینه حضور مشارکت حداکثری مردم برای انتخاب رئیس‌جمهور سیزدهم در گام دوم انقلاب را تسهیل نماید. از این رو در این ستون خواهیم کوشید، مواضع اصولی و غیر تخریبی احزاب و گروه‌های سیاسی را برای شناخت بیشتر مخاطبان و تنویر افکار عمومی بازنشر کنیم.

حمایت مجلس از اصلاح نظام انتخاباتی شورای نگهبان

۲۰۰ نفر از نمایندگان مجلس از اقدام شورای نگهبان قانون اساسی در خصوص اصلاح نظام انتخاباتی حمایت کردند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: ما نمایندگان مجلس یازدهم تأکید داریم شورای نگهبان به عنوان یکی از ستون‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی مأموریت پاسداری از قانون اساسی و همچنین حراست از شرع را برعهده دارد، لذا بدین وسیله ضمن حمایت از اقدام شورای نگهبان مبنی بر ساماندهی ثبت‌نام نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری آن را گامی در جهت شفافیت انتخاباتی و حفظ حرمت داوطلبان واقعی و معتقد به رهنمود‌های مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلی انتخابات دانسته و اعلام می‌داریم این امر بر اساس اختیارات شورای نگهبان مندرج در قانون اساسی صورت پذیرفته و منجر به ساماندهی اتفاقات در خلال ثبت‌نام کاندیدا‌های انتخابات گشته و در جهت اصلاح وضع موجود و حفظ مصالح انقلاب است.

بی‌اعتنایی دولت به شرق به منافع ملی خسارت زد

رامین مهمان‌پرست داوطلب انتخابات ریاست جمهوری معتقد است: ما در رویکردمان در سیاست امور خارجه کامل عمل نکردیم. شاید به این علت که تصور دولت و به تبع آن مسئولان وزارت امور خارجه این بود که اگر بتوانند یک تفاهمی با امریکا و کشور‌های اروپایی به دست آورند و گره‌هایی را که در محدودیت روابط تحریم‌ها است باز کنند همه چیز خود به خود باز می‌شود و فکر می‌کردند که ریشه مشکلات ما در بیرون است و ما باید اول به آن توجه کنیم. این باعث شد یک خوش‌بینی غیر واقعی در دولت ایجاد شد و وزارت خارجه آن سیاست را دنبال کرد. وزن خود را روی موضوع خاص گذاشت و در این مسئله ما از چند چیز غفلت کردیم و در حدی که باید کار می‌شد، انجام نشد. معتقدم یکی از اشتباهات دولت کنونی این بود که فکر می‌کرد اگر در بحث برجام روابط بهتری با دنیای غرب پیدا کرده، دیگر نیازی به کشور‌هایی که در شرق هستند ندارد و می‌توان به آن‌ها بی‌اعتنایی کرد. این خسارت زدن به منافع ملی ماست.

مردم دنبال کسی هستند که شعار ندهد

عضو هیئت عالی شورای وحدت احتمال حضور سید ابراهیم رئیسی در انتخابات را بسیار قوی ارزیابی کرد و گفت: رئیسی حضور خود در انتخابات را نفی نکرده و خود این، نکته قابل توجهی از آمدن او است.

لاله افتخاری در این باره گفت: صداقت، کارآمدی و پاکدستی مهم‌ترین گفتمان مطلوب برای جامعه است. مردم به دنبال کسی هستند که کارآمد باشد، شعار ندهد، بتواند به حرفی که می‌زند عمل کند، با مردم صادق باشد و به نوعی بتواند گلیم جامعه را از آب بیرون بکشد. افتخاری درباره حضور آیت‌الله رئیسی در انتخابات گفت: علایم و فشار‌هایی که وجود دارد این شواهد را قوت می‌بخشد که احتمال حضور او بسیار قوی است. رئیسی حضور خود در انتخابات را نفی نکردند و خود این، نکته قابل توجهی از آمدن او است.

تکذیب حضور ظریف در جلسه جبهه اصلاحات

سخنگوی جبهه اصلاحات ایران می‌گوید: تاکنون آقایان مصطفی تاجزاده، محمود صادقی، مسعود پزشکیان، محمد شریعتمداری، محمد صدر، محسن هاشمی، صادق خرازی، عباس آخوندی و مصطفی کواکبیان و همچنین خانم‌ها شهیندخت مولاوردی و زهرا شجاعی برنامه‌های خود را ارائه و به پرسش‌های اعضای مجمع عمومی پاسخ دادند.

آذر منصوری در گفتگو با ایلنا افزود: این گفتگو‌ها طبق برنامه ادامه دارد و پس از پایان این گفتگو‌ها مجمع عمومی تصمیم خود را اعلام خواهد کرد. وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا خبر حضور محمدجواد ظریف در جلسه جبهه اصلاحات ایران صحت دارد، گفت:خیر چنین خبری صحت ندارد. پیش از این اخباری مبنی بر حضور وزیر امور خارجه در جبهه اصلاحات ایران برای ارائه برنامه مطرح شده بود که سخنگوی این جبهه آن را تکذیب کرد.

اصلاح طلبان با عملکرد دولت اقبال مردمی ندارند

سید حسین نقوی حسینی، در تحلیل فضای انتخاباتی پیش رو اظهار کرد: هنوز فضای انتخابات به کوچه و خیابان‌ها کشیده نشده است و همچنان فضای یخ زده‌ای میان مردم و جناح‌بندی‌ها و آرایش سیاسی انتخابات وجود دارد. وی ادامه داد: امیدواریم در روز‌های آینده یخ انتخابات باز شود و مردم در عرصه انتخابات فعال‌تر شوند.

این فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با ایسنا ابراز عقیده کرد: اصلاح طلب‌ها و گروه‌های متمایل به اصلاح طلبی اقبال مردمی ندارند؛ دلیلش هم روشن است؛ آن‌ها باید پاسخگوی عملکرد هشت ساله دولت مستقر باشند، چراکه این دولت یک دولت اصلاح طلب بوده و الان باید پاسخگوی فعالیت هایش باشند و از این پاسخگویی هم نمی‌توانند فرار کنند.

نقوی حسینی ادامه داد:، چون اصلاح طلبان در پاسخگویی نسبت به عملکرد روحانی حرفی برای گفتن ندارند مردم هم اقبالی به آن‌ها نشان نمی‌دهند. اما اصولگرایان مورد استقبال مردم هستند. مردم امیدوار هستند اصولگرایان بتوانند فساد ستیز و همدل و عملگرا برسر کار بیایند تا مشکلاتشان حل شود.

روشی فرافکنانه به سبک اصلاح طلبان!

احمد حکیمی‌پور از فعالان سیاسی اصلاح طلب راه اقناع افکار عمومی برای حمایت از گزینه اصلاح طلبان را استعفای جهانگیری و ظریف عنوان کرده است.

این روز‌ها اردوگاه اصلاح طلبان برای معرفی نامزد نهایی خود برای انتخابات ریاست جمهوری دچار مصائب و مشکلات فراوانی شده است. انتشار فایل صوتی ظریف و از همه مهم‌تر مناظرات انتحاری انتخاباتی جهانگیری در سال ۹۶ همه و همه باعث شده‌اند گزینه‌های قدرتمند اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو با چالش مواجه باشند. در همین مورد اخیراً حکیمی پور در جمعی گفته است: چگونه جامعه را همراه کنیم؟ با این عملکرد دولت؟ ما که از آقای روحانی حمایت کردیم. معتقدم ناچاریم از این دولت و عملکردش برائت بجوییم که البته اقناع جامعه سخت، اما ممکن است.

حکیمی پور یکی از راه‌های اقناع افکار عمومی برای حمایت از گزینه اصلاح طلبان را اینگونه عنوان می‌کند: یکی اینکه جهانگیری بیشتر روی بی اختیاری‌اش در دولت مانور بدهد و تکرار کند. حتی استعفا بدهد یا ظریف استعفا بدهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار