کد خبر: 1047306
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۰
مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در اصفهان :
رضا اسفندیاری،گفت: دستگاه‌های تشخیص و درمان کرونا از جمله کپسول اکسیژن، تب‌سنج ، اکسی متر و دستگاه ضدعفونی کننده فرابنفش به ارزش ۶ میلیارد ریال از سوی بانک قرض الحسنه مهر ایران طی مراسمی به دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی اصفهان اهدا شد.

به گزارش سعید عرفان منش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان،مدیر شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در اصفهان در این مراسم گفت: بانک مهر ایران ۱۵ هزار قلم تجهیزات پزشکی به مبلغ ۱۳۰ میلیارد ریال برای توزیع در سراسر کشور خریداری و اهدا کرد که سهم استان اصفهان از آن ۶ میلیارد ریال است.

وی افزود: این اقلام و تجهیزات پزشکی شامل کپسول اکسیژن و ملحقات، دستگاه های ضد عفونی کنندهUV و تب سنج لیزری است که در ۲۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور و ۱۲۶ مرکز زیر پوشش آنها توزیع شد.

وی اظهار امیدواری کرد که بانک مهر ایران به عنوان الگو و سایر بانک ها در جهت خدمت به مردم بویژه در مقابله با کرونا، قدم های بیشتری بردارند و اظهار داشت: خدمات بانکداری الکترونیکی در دوران کرونا گسترش بسیاری یافت و بانک مهر ایران نیز بعنوان نخستین بانک، سرویس افتتاح حساب ،بدون حضور در شعب را راه اندازی کرد.

اسفندیاری اضافه کرد: این بانک با اهدای وام قرض الحسنه در بخش های اشتغال، کارآفرینی، کمک معیشت، درمان، ازدواج و حمایت از مددجویان در همکاری با نهادهای مختلف در جهت بهبود وضعیت اقتصادی اقشار مختلف جامعه حرکت می کند.

وی از جمله خدمات بانک مهر ایران را بیمه ۵۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی و ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دوران کرونا اعلام کرد.

در این مراسم، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز گفت: کادر درمان و بهداشت در ۱۵ ماه بدون تعطیلی در خط مقدم مقابله با کرونا ایثار و فداکاری کردند و به حمایت های مردم و مسوولان نیاز دارند.

طاهره چنگیز با اشاره به اینکه برخی از بزرگترین نظام های سلامت دنیا مانند انگلیس در برابر اوج اخیر شیوع ویروس کرونا و گونه های جهش یافته آن به زانو درآمدند و برای برخی از بیماران خود تخت بستری نداشتند، افزود: ما در کشورمان با وجود بضاعت مالی بسیار کمتر و تحریم ها با همدلی و همراهی ارکان مختلف جامعه هنوز بیماری را سراغ نداریم که به دلیل اِشغال ظرفیت بیمارستان رد یا خدمتی از او دریغ شده باشد.

وی تاکید کرد: موفقیت ما در مواجهه با همه مسائل از جنگ تحمیلی تا شیوع ویروس کرونا بیش از آنچه که مرهون تجهیزات و امکانات پزشکی باشد ، مرهون عوامل انسانی و افراد با انگیزه و عالِمی است که جهاد می کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به اوائل دوران شیوع ویروس کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: در آن زمان ما هنوز تجهیزات زیادی نداشتیم و ماسک به اندازه کافی نبود اما اکنون میزان تولید آن در استان اصفهان ده‌ها برابر شده که این موفقیت مرهون تلاش افراد با انگیزه در تولید دستگاه ها و مواد مورد نیاز مانند مِلت بلون است.

چنگیز همچنین با بیان اینکه حمایت از گروه های دانشجویی با بضاعت دولت، محدود است، خواهان پایه گذاری طرح های حمایتی از دانشجویان پزشکی دوره های تخصصی شد که دوره های دستیاری خود را در مناطق محروم سپری می کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این مراسم از همراهی بانک مهر ایران در مقابله با کرونا تقدیر نمود ولوح تقدیر به اقای اسفندیاری تقدیم شد.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر