کد خبر: 1049708
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
یافته جدید تحقیقاتی
محققان پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه تنها کمتر به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می‌شوند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: به نقل از هلث دی نیوز، در یک مطالعه جدید محققان پی بردند افراد حساس به طعم تلخی در مقایسه با افراد حساس به طعم تندی، علائم کووید ۱۹ را فقط در مدت پنج روز تجربه کردند، در حالی که در بین افراد دیگر این مدت ۲۳ روز بود.

اینکه دقیقاً چطور طعم و مزه بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ تأثیر دارد مشخص نیست، اما محققان در این باره یک فرضیه دارند.

گیرنده‌های چشایی مزه تلخ از جمله یک مورد به نام T ۲ R ۳۸، در جوانه‌های چشایی زبان یافت می‌شوند.

دکتر «هنری بارهام»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «هنگامی که T ۲ R ۳۸ تحریک می‌شود، با تولید اکسید نیتریک برای کمک به از بین بردن یا جلوگیری از تکثیر بیشتر ویروس‌ها در مخاط تنفسی به آن واکنش نشان می‌دهد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این غشا‌های مخاطی سیستم تنفسی را پوشانده و محلی برای ورود ویروس‌ها از جمله کروناویروس را ایجاد می‌کند که باعث ایجاد کووید ۱۹ می‌شود.»

در حال حاضر چندین مطالعه در حال بررسی چگونگی تأثیر گیرنده‌های چشایی تلخ بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ و سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی هستند.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار