کد خبر: 1051370
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۱
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی استان اصفهان:
در راستای تلاش های اتاق بازرگانی اصفهان برای استفاده از ظرفیت های مگا پروژه اشتغال وتوسعه پایدارمنطقه جرقویه علیا ضامن افزایش بهره وری حوزه کشاورزی شرق اصفهان نشستی در این منطقه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان، به  نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان در نشستی که در راستای تلاش های اتاق بازرگانی اصفهان برای استفاده از ظرفیت های جرقویه علیا از بخش های تابعه شهرستان اصفهان، با حضوررییس فراکسیون توسعه پایدار اتاق های بازرگانی سراسرکشور ،شهردار، بخشدار،اعضای شورای شهروکشاورزان این منطقه برگزارشد،محمدصادقی،رئیس فراکسیون اتحاد برای توسعه پایدار اتاق های بازرگانی، استفاده بهینه از منابع آبی موجود و ایجاد ارزش افزوده بیشتر به منظور توسعه پایدار و اشتغال منطقه جرقویه را هدف از اجرای این طرح بیان کرد.

وی افزود: با استفاده بهینه از آب این منطقه می توان اقدامات شایسته ای در راستای انتفاع اهالی منطقه از جمله اشتغالزایی، جلوگیری از مهاجرت  ایجاد زمینه مناسب برای سرمایه گذاری انجام داد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان با تاکید بر اینکه توجیه اقتصادی این طرح از سوی وزارت جهادکشاورزی نیز تایید شده و جلسات منظمی برای پیگیری اجرای آن در حال برگزاری است، تصریح کرد: اتاق بازرگانی در این طرح ذی نفع نبوده و تنها برای کمک به اشتغالزایی در استان و در نتیجه کمک به بهبود چرخه اقتصادی این پروژه را پیشنهاد داده است.

صادقی ضمن تاکید بر ضرورت استفاده بهینه از این فرصت،برآورد سود اقتصادی اجرای این طرح را بیش از 240میلیاردتومان درسال عنوان کرد.

در ابتدای این نشست نیز خدابخش منصوری، عضو شورای شهر حسن‌آباد هدف از اجرای این طرح را توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه جرقویه علیا عنوان و تصریح کرد: شورای شهر و شهرداری تمامی تلاش خود را برای رفع دغدغه های کشاورزان در این طرح بکار گرفته اند.

وی با بیان اینکه  آب خروجی مزرعه پرورش ماهی به چرخه کشاورزی از کیفیت بالاتری برخورداربوده و به این ترتیب کشاورزان به واسطه غنای آب می توانند از کود شیمیایی کمتری استفاده کنند، افزود: در فاز اول اجرای این طرح قرار است آب چشمه شیدان وارد تاسیسات پرورش ماهی و صنایع تبدیلی شود و کشاورزان پس از بازگشت آب به مجرای اصلی از 20درصد سود خالص این پروژه منتفع خواهند شد.

عضو شورای شهرحسن آباد نیز ازافزایش راندمان تولیدمحصولات کشاورزی، افزایش میزان رطوبت هوا، در نتیجه کاهش میزان آبیاری، تولید برق از انرژی خورشیدی و ایجاد شهرک انجیر با استفاده از خروجی آب استخرهای ماهی وایجاد گلخانه سبزی و صیفی را از جمله مزایای اجرای طرح مذکور عنوان کرد.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر