کد خبر: 1053454
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
فرمانده نیروی دریایی ارتش:
فرمانده نیروی دریایی ارتش، سیاست دفاعی ایران را مبتنی بر بازدارندگی دانست و تأکید کرد: اگر کسی بخواهد حمله‌ای صورت دهد، باید بداند با وجود این قدرت، آنچه به دست می‌آورد بسیار کمتر از چیزی است که از دست می‌دهد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش، سیاست دفاعی ایران را مبتنی بر بازدارندگی دانست و تأکید کرد: اگر کسی بخواهد حمله‌ای صورت دهد، باید بداند با وجود این قدرت، آنچه به دست می‌آورد بسیار کمتر از چیزی است که از دست می‌دهد.
به گزارش مهر، امیر دریادار حسین خانزادی سابقه دریانوردی و حضور ایران در دریا‌ها را دیرینه توصیف کرد و گفت: پیش از اینکه بسیاری از کشور‌ها مانند امریکا که امروز دریانوردی می‌کنند و به نوعی به عنوان قدرت دریایی مطرح می‌شوند، تأسیس شده باشند، ایران کشوری دریانورد بوده است. زمانی که ما در اقیانوس‌ها دریانوردی می‌کردیم، این کشور‌ها وجود خارجی نداشتند.
وی با بیان اینکه استکبار در منطقه ما دو استراتژی را دنبال می‌کند، گفت: از یک‌سو با ایجاد فضای امنیتی و برشمردن توانمندی‌های ایران، در کشور‌های کوچک منطقه نگرانی ایجاد می‌کند و از سوی دیگر با توجیه حضورشان در کنار این حکومت‌ها، به حکومتی که مشروعیت ملی ندارد، مشروعیت فرامنطقه‌ای می‌دهد. این استراتژی «مکمل قدرت» است. همان‌طور که ترامپ خطاب به آن‌ها گفته بود اگر ما از اینجا خارج شویم، ظرف یک هفته شما فارسی صحبت می‌کنید! متأسفانه کشور‌های کوچک منطقه در دام این دو استراتژی افتاده‌اند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش تأکید کرد: یکی از اقدامات مهمی که ایران باید انجام دهد، البته در دستور کارش قرار داده، این است که با وجود همه واگرایی‌هایی که به منطقه تحمیل‌شده که ناشی از ترتیبات امنیتی است که امریکا و ایادی آن ایجاد کرده‌اند، تلاش کند همگرایی منطقه‌ای به وجود آورد. قطعاً این پتانسیل و ظرفیت وجود دارد. اگر کشور‌های منطقه کنار هم قرار گیرند، ظرفیت‌های بزرگ گذرگاهی، نفت و انرژی و دریا‌ها و تنگه‌های راهبردی که پیرامون این منطقه وجود دارد، می‌تواند برای منطقه تولید قدرت و منزلت کند.
دریادار خانزادی افزود: ما اقدامی انجام دادیم که امریکا را به تکاپو انداخت؛ تلاش‌های گسترده‌ای انجام دادند تا با فشار بر کشور‌های دریای کارائیب، ناوگان نیروی دریایی ایران را از سواحل آن‌ها دور کنند.
وی با بیان اینکه امروز قدرت دریایی معناداری را در منطقه خلیج‌فارس شاهد نیستیم، گفت: ماهیت این کشور‌ها و شبه‌جزیره عربستان زمینی است. در تاریخ اسلام هم حتی زمانی که می‌خواستند به اروپا لشکرکشی کنند، از دریا وارد نشدند؛ خود را به تنگه جبل‌الطارق نزدیک کردند که کوتاه‌ترین عرصه دریا در مقابلشان باشد. دریانورد نیستند و دریا خالی است. در این شرایط ایران یک‌تنه در مقابل همه نوع تهدیدات ایستاده است. در حالی که ما معتقد به همکاری جمعی برای امنیتی دریایی هستیم؛ همکاری‌ای که لازمه آن همگرایی منطقه‌ای است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ضمن تأکید بر اینکه سیاست دفاعی ایران مبتنی بر بازدارندگی است، یادآور شد: اگر کسی بخواهد حمله‌ای صورت دهد، باید بداند با وجود این قدرت، آنچه به دست می‌آورد بسیار کمتر از چیزی است که از دست می‌دهد. حضور قدرتمند در دریا مبنای این سیاست بازدارندگی است. همزمان که یک ناوگروه ما در اقیانوس اطلس قرار دارد، ناوگروه دیگری در دریای سرخ و ناوگروه بعدی پشت آن در حال آماده شدن است. این اوج آمادگی و توان دفاعی دریایی جمهوری اسلامی ایران است.
دریادار خانزادی با یادآوری اینکه رویکرد ما مبتنی بر مقابله با تهدید، امنیت‌آفرین و در جهت جلوگیری از شکل‌گیری کانون‌های ناامنی در دریاست، در خصوص برخی تلاش‌ها برای ایجاد فضای روانی علیه ایران در آب‌های بین‌المللی، خاطرنشان کرد: حرکت این ناوگروه حساب شده و با برنامه است و این برنامه هم نزد ماست و آن‌ها از این برنامه بی‌اطلاع هستند، این بی‌اطلاعی برای آن‌ها فضای ابهام بزرگی ایجاد کرده که به‌شدت از آن نگرانند، به همین دلیل جنگ رسانه‌ای را آغاز کرده‌اند و تلاش می‌کنند موضع جمهوری اسلامی را بدانند و از برنامه بعدی باخبر شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار