کد خبر: 1053778
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳

فردین ساروخانی در کانال تلگرامی خود نوشت: شب گذشته نیروی نظامی امریکا مواضع حشدالشعبی در مرز عراق و سوریه را مورد حملات هوایی قرار داد. در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است:
۱) این حملات در سالگرد تأسیس نیرو‌های مردمی عراق و یک روز پس از برگزاری رژه و قدرت‌نمایی حشدالشعبی در کمپ اشرف صورت می‌گیرد. امریکا خوب فهمیده است که حشد در حال قدرت‌افزایی و تبدیل‌شدن به وزنه‌ای در عرصه موشکی و پهپادی است. ازاین‌رو، سعی دارد با چنین حملاتی پیام خصمانه خودش را برای نیرو‌های مردمی عراق ارسال کند.
۲) حشدالشعبی جزوی از ساختار سیاسی و نظامی عراق است. این سازمان از خزانه عراق بودجه دریافت می‌کند و مستقیماً زیر نظر نخست‌وزیر عراق اداره می‌شود. به‌علاوه مجلس عراق بلافاصله پس از شهادت سردار قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی‌المهندس طبق قانونی حضور امریکایی‌ها در خاک این کشور را غیرقانونی اعلام کرد. ازاین‌رو، حمله امریکا به مواضع حشدالشعبی نقض آشکار حاکمیت عراق است.
۳) طی ماه‌های گذشته، پایگاه‌های امریکا مورد حملات شدید نیرو‌های مردمی عراق قرار گرفته است. به نوعی این نیرو‌ها با انجام چنین حملات پهپادی و راکتی به پایگاه‌هایی نظیر ویکتوریا، تاجی، اربیل و عین‌الاسد سعی در اعمال فشار برای تحقق مصوبه مجلس عراق را دارند.
۴) با روی کار آمدن بایدن، این نیرو‌های مقاومت بوده‌اند که دست بالاتر را در مواجهه نظامی، در دست گرفته و درصدد ضربه زدن به منافع امریکا در سراسر منطقه برآمده‌اند. حال امریکا با انجام حملاتی از این جنس سعی در جبران نقاط ضعف خود به‌خصوص در چند ماه گذشته را دارد.
۵) حشد قطعاً درصدد پاسخ کوبنده به امریکا برخواهد آمد و حملات روز گذشته امریکا نه‌تن‌ها نمی‌تواند اقدامات نیرو‌های مردمی را متوقف کند، بلکه شروعی برای پاسخ‌های پشیمان‌کننده‌تر است.
۶) حشدالشعبی در حال تبدیل‌شدن به قدرتی پهپادی در سطح منطقه است. این گروه در روز‌های گذشته حملات پهپادی دقیقی را علیه مواضع امریکا در خاک عراق انجام داده است. حملات امریکا به‌نوعی واکنشی احساسی به پیشرفت‌های استراتژیک حشدالشعبی است.
۷) خروج امریکا از افغانستان این پالس را برای مبارزان عراقی ارسال کرده است که در صورت نبرد پارتیزانی و اعمال فشار بی‌سابقه به امریکا، اشغالگران به‌زودی خاک عراق را نیز ترک خواهند کرد. ازاین‌رو، حملات امریکا حاوی پیامی برای عراق است که ایالات‌متحده فعلاً قصد ایستادگی در مقابل حشد را دارد و برنامه‌ای برای خروج ندارد.
۸) افول امریکا کاملاً آشکار است. امریکایی که بعد از جنگ جهانی دوم، هیچ قدرتی جرئت حمله به مواضعش را نداشت، اکنون روزی نیست که تحت حملات کوبنده نیرو‌های مقاومت قرار نگیرد. حملات کور از جنس دوشب پیش نیز نمی‌تواند وجهه سابق امریکا در منطقه را به او برگرداند و تنها برای جبران موقتی ضعف‌هاست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار