کد خبر: 1054785
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۹
عضو مجلس خبرگان رهبری:
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بحث افزایش آرای باطله گفت: آقایانی که می‌گویند آرای باطله به معنای قبول نداشتن نظام است، باید به این سؤال پاسخ دهند که چه تفاوتی میان کسی که رأی باطله می‌دهد با کسی که رأی نمی‌دهد وجود دارد؟!

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بحث افزایش آرای باطله گفت: آقایانی که می‌گویند آرای باطله به معنای قبول نداشتن نظام است، باید به این سؤال پاسخ دهند که چه تفاوتی میان کسی که رأی باطله می‌دهد با کسی که رأی نمی‌دهد وجود دارد؟!
به گزارش مهر، حجت‌الاسلام جواد مجتهد‌شبستری عضو مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به تحلیل مقام معظم رهبری از آرای باطله در انتخابات، گفت: تلقی بعضی این است که آرای باطله به معنای قبول نداشتن نظام از سوی رأی دهندگان است و معتقدند شاید برای اینکه امتیازی به کسانی که شناسنامه شان مُهر خورده، داده شود در انتخابات شرکت کردند والّا این‌ها نظام، برنامه‌های نظام و سازوکار انقلاب را اصلاً قبول ندارند.
وی اضافه کرد: در صورتی که اصلاً این برداشت درست نیست، زیرا تا به حال با گذشت بیش از ۴۰سال از پیروزی انقلاب که نزدیک ۴۰ انتخابات هم داشته‌ایم، هیچ گاه امتیازات ظاهری برای کسانی که شناسنامه آن‌ها مُهر خورده قائل نشده‌اند؛ چه آن زمان که کوپن بود و چه حالا که یارانه هست و تفاوتی میان کسانی که شناسنامه‌شان ممهور به مهر انتخابات شده و کسانی که شناسنامه‌شان مهر نداشته قائل نشده‌اند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: این تلقی نمی‌تواند درست باشد بلکه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، کسانی که پای صندوق می‌آیند و رأی باطله می‌دهند یعنی نتوانستند از میان کاندیدا‌ها به نظر و فردی برسند یا فرد مورد نظرشان میان نامزد‌ها حضور ندارد یا تأییدصلاحیت نشده است و به هر جهت نتوانستند به نتیجه برسند و نوعاً این چنین بوده است در غیر این صورت چرا باید زحمت معطل ماندن و در صف ایستادن را متحمل می‌شدند؟
وی بیان کرد: آقایانی که می‌گویند آرای باطله به معنای قبول نداشتن نظام است باید به این سؤال پاسخ دهند که چه تفاوتی میان کسی که رأی باطله می‌دهد با کسی که اساساً رأی نمی‌دهد و پای صندوق رأی حضور نمی‌یابد وجود دارد؟ حتماً باید میان این دو تفاوتی وجود داشته باشد و این تفاوت همان است که رهبر معظم انقلاب در صحبت‌های خود به آن اشاره کردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: دولت سیزدهم باید به منظور کاهش آرای باطله و مشارکت بیشتر مردم در پای صندوق‌های رأی، این موضوع را ریشه‌یابی کند. قسمتی از کاهش مشارکت در انتخاباتی که گذشت مربوط به ویروس کرونا بود. عامل مهم دیگر هم مشکلات اقتصادی بود و وقتی مردم دیدند در چند سال اخیر مشکلات معیشتی و اقتصادی بیشتر شده است و این را تفکیک نکردند که عامل و علت آن نظام نیست بلکه علت عمدتاً، مسئولان و بی‌تدبیری و ناتوانی مسئولان است که این مشکلات را ایجاد کرده است.
مجتهدشبستری عنوان کرد: در انتخابات باید به کسانی رأی داد که به دنبال تغییر وضعیت موجود هستند نه اینکه رأی ندهیم. رأی ندادن مشکل را حل نمی‌کند بلکه باید به کسانی رأی داد که به دنبال تغییر هستند.
مجتهد‌شبستری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: همین مقدار که کسی از منزل خود بیرون می‌آید و کرونا و گرما و معطل بودن را تحمل می‌کند و رأی خود را به صندوق می‌اندازد، یعنی اصل نظام و سازوکار نظام برای انتخابات را پذیرفته و قبول دارد. اگر این چنین نبود چه تفاوتی میان کسی که رأی می‌دهد با کسی که رأی نمی‌دهد وجود داشت؟
وی در پایان گفت: به عقیده من اگر دولت جدید حقیقتاً به آنچه می‌گوید عمل کند و مردم تغییر را در سمت و سوی مسئولان و جهت‌گیری‌ها حس کنند و در امور زندگی مردم گشایشی حاصل شود، قطعاً مشارکت مردم در انتخابات آینده بهبود خواهد یافت و بهتر خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار