کد خبر: 1059279
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲
به گفته محققان، از آنجائیکه آفت کش‌های مورداستفاده فعلی با بروز آسیب‌های نورولوژیکی در کودکان مرتبط هستند، باید ممنوع شوند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: به نقل از مدیکال اکسپرس، محققان بر جلوگیری از استفاده از آفت‌کشی موسوم به "کلرپیریفوس" بر روی مواد غذایی تاکید دارند.

به گفته محققان، «پایان دادن به استفاده از کلرپیریفوس بر مواد غذایی به اطمینان از حفظ سلامت کودکان، کارگران مزرعه و همه مردم در برابر پیامد‌های بالقوه خطرناک این آفت کش کمک می‌کند.»

کلرپیریفوس از اواسط دهه ۱۹۶۰ و در بین پرکاربردترین آفت کش‌ها موجود است و معمولاً برای ذرت، سویا، سیب، کلم بروکلی، مارچوبه و سایر محصولات استفاده می‌شود.

مطالعات نشان داده اند که قرار گرفتن در معرض آفت کش با وزن کمتر هنگام تولد، کاهش ضریب هوشی و سایر مشکلات رشدی در کودکان ارتباط دارد.
منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار