کد خبر: 1062471
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳
امام‌جمعه کرج تاکید کرد
آیت‌الله حسینی همدانی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه بیست و ششم شهریورماه در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) کرج با اشاره به سی و یکم شهریورماه آغاز جنگ تحمیلی، بیان داشت: ۱۹ ماه بعد از پیروزی انقلاب، جنگ تحمیلی عراق علیه ایران با بمباران فرودگاه مهرآباد و اهواز و تبریز در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ با تصمیم و طرح قبلى و باهدف برانداختن نظام نوپاى اسلامى آغاز شد.

امام‌جمعه کرج بابیان اینکه ارتش عراق با محاسبات غلطی که از وضعیت داخلی ایران داشتند فکر می‌کردند یک‌هفته‌ای به تهران می‌رسند و کار را تمام می‌کنند، گفت: اما این خیال خامی بود که دیکتاتور عراق با وسوسه آمریکا و دیگران در سر پرورانده بود. البته ریشه این خیال پیروزی، کمک مالی و نظامی لااقل ۳۰ کشور جهان به‌خصوص آمریکا بود که می‌خواستند انقلاب ایران صادر نشود و صدام هم شکست نخورد؛ و سلطه خودشان را در منطقه داشته باشند و درعین‌حال از نفوذ شوروی هم جلوگیری کنند و امنیت اسرائیل را حفظ کنند و با کنترل عراق، بازار فروش اسلحه خود را هم در منطقه گسترش دهند.

وی با تأکید بر اینکه این کمک‌ها در طول جنگ به نفع عراق و برعلیه ایران ادامه داشت و خیلی موارد فراوان است، اظهار داشت: یک نمونه بسیار ناراحت‌کننده آن این بود که در سال ۶۲ آمریکا ۴۸ هلیکوپتر پیشرفته به عراق داد که مال ایران بود؛ یعنی شاه قبل از انقلاب سفارش داده بود و حتی کارخانه تولیدکننده‌اش را خریده بود اما آمریکا کارخانه را مصادره و هلیکوپترها و دارائی‌های ایران را به عراق فروخت.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه این جنگ طولانی‌ترین جنگ قرن بیستم است، اذعان داشت: طبق آمار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، ۵ میلیون ایرانی در آن شرکت داشتند که ۴۸ هزار ارتشی، ۸۵ هزار بسیجی، بیش از ۳۳ هزار دانش‌آموز، بیش از ۳۵۰۰ دانشجو، ۳۳۱۷ روحانی، ۸۸ مسیحی، ۱۸ کلیمی و ۹ زرتشتی به شهادت رسیدند. ۲ هزار نفر غیر ایرانی از عراقی‌ها و اتباع مختلف هم در کنار رزمندگان ایران به دفاع از خاک جمهوری اسلامی پرداختند. خودم یک دوست فرانسوی داشتم که شهید شد. جوان رشید و شجاعی بود. ۶۷۲ هزار نفر مجروح و ۴۲ هزار نفر به اسارت نیروهای عراقی درآمدند.

وی در ادامه افزود: آنچه مهم است که هرسال در هفته بزرگ داشت دفاع مقدس به آن پرداخته شود درس‌ها و آثاری است که آن دوران برای ملت ما داشت و دارد. آثاری که به تعبیر رهبر معظم انقلاب مثل گنج است و ما باید استخراج و فرآوری کنیم و به دل‌وجان افراد برسانیم و الا دشمنان با تحریف و انحراف و ایجاد شبهه این آب زلال و گوارای حیات‌بخش را از اثر می‌اندازند و بی‌خاصیت می‌کنند. ایشان فرمودند: تنها راه مقابله (خوب دقت کنید می‌فرماید تنها راه مقابله) با طراحی‌های فرهنگی بدخواهان، تولید فرهنگی و استفاده از ثروت غنی و سرچشمه قوی دوران دفاع مقدس در همه عرصه‏ها است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز یادآور شد: من از این پیام حضرت امام هم خیلی خوشم ‌می‌آید که تقریباً سه ماه و نیم قبل از ارتحالشان به روحانیون فرمودند و آن را خیلی زیبا و گویا می‌دانم به گوشه‌ای از آن توجه بفرمائید: «هرروز ما در جنگ برکتی داشته‌ایم که در همه صحنه‌ها از آن بهره جسته‌ایم. ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نمودیم. ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نموده‌ایم. ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهان خواران کنار زدیم. ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناخته‌ایم. ما در جنگ به این نتیجه رسیدیم که باید روی پای خودمان بایستیم. ما در جنگ ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شکستیم. ما در جنگ ریشه‌های انقلاب پربار اسلامی‌مان را محکم کردیم. ما در جنگ حس برادری و وطن‌دوستی را در نهاد یکایک مردمان بارور کردیم. ما در جنگ به مردم جهان و خصوصاً مردم منطقه نشان دادیم که علیه تمامی قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها سالیان سال می‏توان مبارزه کرد… .» این مطلب ادامه دارد و من قسمتی از آن را خواندم که این همان خط مقاومت است.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه همین استقامت و پایداری و فرهنگ شهادت‌طلبی بود که دفاع مقدس را ماندگار کرد و دنیا را وادار به کرنش و تکریم ایران کرده است، گفت: این جنگ نابرابر با مقاومت کم‌نظیر مردم ایران، در تاریخ جهان ماندگار شد. یکی از کارهای لازم این است که در این هفته از باب یادآوری ایام‌الله دستاوردهای داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی دفاع مقدس فهرست شود تا لااقل فراموش نشود و تحریف گران نتوانند تحریف کنند.

وی بابیان اینکه دستاوردهای داخلی که در دوران دفاع مقدس برای مجموعه کشور به وجود آمد فراوان است، تأکید کرد: خودباوری‏، شکوفایی استعدادها و رشد خلاقیت‌ها و باورهای دینی ازجمله دستاوردهای داخلی است که در دوران دفاع مقدس به وجود آمد و در همین دوران تفکر بسیجی متولد شد و فضائل اخلاقی و معنوی رشد کرد. مردم داوطلبانه در جبهه‌ها حاضر شدند و سنجش ظرفیت دفاعی مردم و نیروهای مردمی انجام شد. تجارب سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی مهمی به دست آمد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در ادامه خاطرنشان ساخت: از تجارب فرهنگی که در این دوران به دست آمد مهار سبک زندگی تجملی و اشرافی گری و ترویج ساده زیستی و قناعت بود که می‌توانست عامل سازندگی کشور باشد اما متأسفانه بعد از دفاع مقدس مدیران زیاده‌خواه رفاه‌طلب مسیر را منحرف کردند تا جایی که رسیدیم به نجومی بگیر و بهره‌بردار از سفره انقلاب و … مسیری که می‌توانست کشور را به قله برساند عده‌ای جلویش را گرفتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار