کد خبر: 1062576
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۶
مهدی فقیه عنوان کرد
با اینکه سریال‌سازی در سال‌های اخیر رونق زیادی پیدا کرده است ولی متأسفانه در حیطه تولید سریال‌های کودک خیلی کم‌کار بوده‌ایم و جای کار‌های قوی کودک هم در تلویزیون و هم در شبکه خانگی خالی است.

با اینکه سریال‌سازی در سال‌های اخیر رونق زیادی پیدا کرده است ولی متأسفانه در حیطه تولید سریال‌های کودک خیلی کم‌کار بوده‌ایم و جای کار‌های قوی کودک هم در تلویزیون و هم در شبکه خانگی خالی است.
مهدی فقیه، بازیگر باسابقه که به تازگی سریال کودک «نارگیل» را در شبکه خانگی داشته است با بیان این مطلب به «جوان» گفت: به خاطر تجربه‌ای که از کار‌های عروسکی داشته‌ام، می‌دانم هنوز هم اگر داستان‌پردازی ما اصولی باشد، باز هم کار‌های عروسکی کودکانه، جواب می‌دهد و مخاطب را جذب می‌کند.
وی ادامه داد: خودم شخصاً نمی‌دانم سریال نارگیل چقدر بیننده داشته است ولی فکر می‌کنم این سریال برای کودکان جالب باشد، ضمن اینکه خانواده‌ها هم با خیال راحت می‌توانند کنار فرزندان به تماشای سریال بنشینند و نگران بدآموزی نباشند، چون متن سریال بسیار هوشمندانه و در جهت رعایت آموزه‌های اخلاقی مناسب کودکان نگارش شده است. مهدی فقیه با اشاره به آسیب‌های کرونا عنوان کرد: کرونا باعث افزایش خانه‌نشینی کودکان شده است و در این خانه‌نشینی، کودکان دچار افزایش وزن یا کج‌رفتاری‌هایی می‌شوند که به جای نصیحت‌های گل‌درشت باید از طریق ارائه سریال‌های رؤیاپرداز، آن‌ها را سرگرم و هدایت کرد.
بازیگر «در چشم باد» و «علی‌البدل» تأکید کرد: از قدیم سنت داستان‌پردازی عروسکی برای کودک و نوجوان را داشته‌ایم ولی در سال‌های اخیر کار‌های عروسکی را جدی نگرفته‌ایم، چون فکر می‌کنیم اقدامی عبث و سطح پایین است. ما نباید در برابر انیمیشن‌های غربی، خود را ببازیم و معتقدم باید با سعی و تلاش فراوان راهی ایجاد کنیم برای تولید هر چه بیشتر سریال‌هایی که با آموزه‌های ایرانی- اسلامی برای کودکان خوراک ایجاد کند.
برنده سیمرغ بازیگر مکمل برای «ملک سلیمان» ابراز امیدواری کرد: باید بیش از این‌ها بر تولید سریال‌های کودک فانتزی تمرکز کرد. امیدوارم از بزرگان عروسک‌گردانی و صداپیشه‌های برجسته در کنار بازیگرانی که با فضای کار‌های عروسکی آشنا هستند برای تولید سریال‌های عروسکی رؤیاپردازانه استفاده گردد تا کودکان ایرانی با محصولات وطنی بزرگ شوند.
فقیه ادامه داد: باید سرمایه‌گذاران باور کنند که مخاطب سریال‌ها فقط بزرگسالان نیستند و کودکان و نوجوانان هم باید از این همه پولی که صرف سریال‌سازی می‌شود، بهره لازم را ببرند. باید شرایط به سمتی برود که در هر فصل سال یک سریال خوب کودک داشته باشیم تا کودکان، محصولات مخصوص خودشان را ببینند. الان در شبکه نمایش خانگی شاهد سرمایه‌گذاری بالایی هستیم و به نظر می‌رسد کودکان و نوجوانان در این رشد سرمایه‌گذاری مغفول هستند و کسی اصلاً آن‌ها را به حساب نمی‌آورد و همه فقط جهان بزرگسالان را می‌بینند. امیدوارم این ضعف به مرور رفع شود و شاهد رونق آثار کودک باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار