کد خبر: 1064026
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
گلایه پرستاران بیمارستان اشرفی اصفهانی از عملکرد معاونت درمان اصفهان
پزشک سالاری بزرگترین و مهمترین مشکل جامعه سلامت و بویژه جامعه پرستاری محسوب می شود وطرز تفکراز بالا به پایین باعث شده که تمامی تصمیمات مربوط به پرستاری توسط پزشکان اتخاذ شود.

به گزارش سعید عرفان منش خبرنگار جوان انلاین اصفهان، یکی ار پرستل بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی خمینی شهر با اشاره به مشکلات جامعه پرستاری می گوید : در تمامی موارد پرستاری از جمله جذب مدیر پرستاری، سرپرستار، پرستار ، ارزیابی عملکرد پرستاران و پرداختی پرستاران نظام پزشک سالاری مداخله داشته و در حال حاضر در بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی خمینی شهر پرستاران تحت امر پزشکان شده اند هستند و به نوعی شان و جایگاه حرفه پرستاری از بین رفته است .

با توجه به این که مجلس شورای اسلامی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری را تصویب نموده اند و با توجه به پیگیری های چندین ساله متاسفانه این قانون وجه خود را از دست داده و به عنوان یکی دیگر از مشکلات جامعه پرستاری در نظر گرفته شده است .

وی خاطر نشان کرد: امنیت شغلی پرستاران بخش خصوص به دلیل قراردادی بودن به عنوان یکی دیگر از معضلات جامعه پرستاری به شمار می رود که به نوعی پرستاران را بی انگیزه می کند  وبعضی از مدیران وپزشگان این بیمارستان مانند اختاء پوست برحقوق وزحمات پرستاران سایه افکنده اند.

این پرستاروظیفه شناس یادآور شد: کاهش های مکرر از حقوق مسلم پرستاران و سایر مدافعین جان برکف سلامت وعدم توجه کافی به نیازهای اساسی آنها و موانع خدمتی این عزیزان، نگرانی های جدی ما رادوچندان کرده است وخوشبختانه  این بیمارستان هیچ کمبودی از لحاظ نیروی انسانی ندارد و به عنوان تنها بیمارستان خصوصی است که قانون ارتقا بهره وری در آن اجرا می شود .

یکی دیگر از پرستاران این بیمارستان به خبر نگار ما گفت:امنیت رفت‌وآمد پرسنل خانم در صبح‌های زود و ۱۲شب به بعد به خطر افتاده‌است واز طرفی هزینه‌های بسیاری خرج رفت‌وآمد می‌کنیم، اگر دیر به محل کار برسیم، به علت دیر رسیدن از حقوق‌مان کسر می‌‌شود واز طرف دیگر متأسفانه در بیمارستانهای درگیر کرونا علیرغم نیاز و کمبود شدید پرستار نه هنوز نیروی پرستار کافی و متناسب جذب و بکارگیری شده؛ نه توسط مدیران و مسئولان عملیاتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستانها به انگیزه مدافعین سلامت توجه کافی می شود. نه حقوق و دستمزد آنها منتاسب این روزهای سخت و پرخطر پرداخت می شود .

پرستار خدومی که نخواست نامش فاش شود اظهار داشت: در این شرایط به علت عدم افزایش نیرو و شرایط خاص بیماری و بیماران کرونایی؛ فشار کاری و روحی؛ روانی زیادی به کادر درمان و پرستاران وارد شده به گونه ای که در برخی از بیمارستان ها و بخش های کرونا هر ۱۰ بیمار و بلکه بیشتر به یک پرستار؛ سپرده می شود. آن هم پرستارانی که مداوم بر اثر مراقبت بی وقفه و طولانی از بیماران کرونایی هم فرسودگی روحی؛ روانی و انگیزشی و هم فرسودگی شدید جسمی پیدا کرده اند و تعداد زیادی از این پرستاران از حقوق مکفی برخودار نمی شوند.

وی در پایان افزود: در کشور ما هیچ قانونی برای حمایت از حقوق پرستاران وجود ندارد و این حرفه با قدمت 100 ساله نیاز به حمایت و توجه ویژه دارد.

از شما خواهشمندیم این موضوع را پیگیری کرده و به گوش مسئولان برسانید.

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار