کد خبر: 1064070
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
سفارت رژیم اشغالگر قدس هم در منامه افتتاح شد
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و همتای بحرینی‌اش پنج شنبه شب، سفارت رژیم صهیونیستی را در طبقه ۲۹ برج تجاری منامه افتتاح کردند. این اقدام علاوه بر اینکه خشم مردم بحرین را برانگیخت، با واکنش گروه‌های مقاومت فلسطینی و ایران مواجه شد. حماس گفته که کار بحرین فقط با یک تعبیر قابل توصیف است: «خیانت و جنایت.»

سرویس بین‌الملل جوان آنلاین: وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و همتای بحرینی‌اش پنج شنبه شب، سفارت رژیم صهیونیستی را در طبقه ۲۹ برج تجاری منامه افتتاح کردند. این اقدام علاوه بر اینکه خشم مردم بحرین را برانگیخت، با واکنش گروه‌های مقاومت فلسطینی و ایران مواجه شد. حماس گفته که کار بحرین فقط با یک تعبیر قابل توصیف است: «خیانت و جنایت.»

یائیر لاپید که تیرماه سال قبل در جریان سفر به ابوظبی، سفارت تل‌آویو را در امارات متحده عربی افتتاح کرد، روز پنج شنبه در دیدار با عبداللطیف الزیانی، همتای بحرینی خود، به اتفاق او سفارت رژیم صهیونیستی در منامه را هم افتتاح کرد. ایتان ناعه، نخستین سفیر رژیم صهیونیستی خواهد بود. لاپید در هنگام افتتاح این سفارتخانه گفت: «اسرائیل امروز گامی مهم و تاریخی در منطقه خلیج [فارس]بر می‌دارد.» او هرچند از راه‌حل دودولتی حمایت کرد، ولی گفت: «تحقق این هدف در زمان کنونی محال است، برای همین بهتر است روی بهبود شرایط معیشتی فلسطینی‌ها متمرکز شویم.»‌لاپید البته این را هم گفت که موضع‌گیری او به عنوان رئیس حزب «آینده‌ای هست» مطرح می‌شود، نه به عنوان نماینده تل‌آویو. او با اشاره تلویحی به هدف عادی‌سازی با دولت‌های عربی گفت: «فرصت‌های ما مشترک است و تهدیدات‌مان هم مشترک است و منبع آن دور نیست. جنگ جهانی میان فرهنگ زندگی و فرهنگ مرگ و ویرانی وجود دارد. با دوستان‌مان در شورای همکاری خلیج [فارس]رهبری ائتلافی جسورانه میانه‌رو‌ها را بر عهده داریم و به دنبال ایجاد آینده شکوفایی برای ثبات هستیم.» الزیانی هم در این مراسم گفت: «افتتاح سفارت اسرائیل، پیامی آشکار به همگان است و بیانگر این عزم و جدیت ماست و نشان می‌دهد که کار ما هنوز به اتمام نرسیده است.»‌در جریان این سفر، چند توافقنامه راهبردی در زمینه‌های مختلف امضا و یک خط هوایی میان دو طرف افتتاح شد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز پنج شنبه با حمد بن عیسی الخلیفه، پادشاه بحرین در منامه دیدار کرد که رده بالا‌ترین سفر رسمی اسرائیلی به این کشور حاشیه خلیج فارس، از زمان عادی‌سازی روابطش با اسرائیل در سال گذشته بوده است.
کنایه بحرینی‌ها با شمشیر
اگرچه مقامات بحرینی به گرمی از هیئت رژیم صهیونیستی استقبال کردند، با این حال تمی نیسا، مشاور وزیر خارجه این رژیم، در موضع‌گیری که رنگ و بوی طعنه داشت، تصویری را از دیدارش با ولیعهد بحرین در شبکه اجتماعی فیس‌بوک منتشر کرد و با اشاره به ثروت خاندان آل خلیفه نوشت: «علاقه‌مندم که از اولین منبع مطلع شوم که ولیعهد برای هر متر مربع کاخ خود چقدر مالیات می‌پردازد.» خبرگزاری فرانسه گزارش کرده که مخالفان توافق، در حومه منامه لاستیک آتش زدند. بحرینی‌ها پنج شنبه شب در تظاهراتی در منامه، پلاکاردی را با خود حمل می‌کردند که روی آن نوشته شده بود: «آقای لاپید! می‌دانی این چیست؟» پس از این عبارت تصویر شمشیری دیده می‌شد که به ماجرای فتح خیبر و شمشیر ذوالفقار اشاره داشت؛ نبردی که در جریان آن امام علی (ع) با یهودیان مبارزه کرد.
لکه ننگ پاک نخواهد شد
رسانه‌های صهیونیست از جمله هاآرتص نوشتند که لاپید در این سفر درباره مقابله با پهپاد‌های ایرانی هم با طرف بحرینی گفتگو کرده است. سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران، استقبال مقامات بحرین از لاپید را اقدامی دانست که در تضاد با خواست و اراده مردم بحرین است. وی هرگونه زمینه‌سازی برای تثبیت حضور مخرب صهیونیست‌ها در منطقه را در راستای تنش‌زایی و ناامنی بیشتر ارزیابی و آن را محکوم کرد و گفت: «این‌گونه اقدامات موجب مشروعیت‌افزایی رژیم صهیونیستی نخواهد شد و تأثیری نیز بر آرمان آزادی قدس شریف به عنوان قبله اول مسلمین جهان، ندارد» خطیب‌زاده با تأکید بر این نکته که این لکه ننگ از دامان حکام بحرین پاک نخواهد شد، اظهار داشت: «مردم منطقه همچنان مخالف روند عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی باقی خواهند ماند.»
جریان‌های فعال اسلامی واکنش نشان دهند
افتتاح سفارت رژیم صهیونیستی در منامه با اعتراض شدید گروه‌های فلسطینی نیز روبه‌رو شده است. محمود الزهار، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در انتقاد شدید از سفر لاپید گفت که این سفر در یک کلمه که آن‌هم خیانت است، خلاصه می‌شود. وی افزود: «مقامات کشور‌های سازشکار، خود را مجازات می‌کنند و در واقع به دست خودشان مجازات می‌شوند.» الزهار خاطرنشان کرد: «بایدن نمی‌تواند برای اسرائیل امنیت به ارمغان بیاورد، زیرا منافع امریکا قبل از هر موضوع دیگری است. امریکا اگر قدرتی داشت که از آن حمایت می‌کرد، چرا از افغانستان گریخت؟ در درجه اول طرفی که از توافقات عادی‌سازی سود می‌برد، رژیم صهیونیستی است.»
حازم قاسم، سخنگوی حماس نیز با صدور بیانیه‌ای از استقبال رژیم بحرین از وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتی علیه منافع جهان عرب و ادامه‌دهنده اشتباه امضای توافقنامه‌های عادی‌سازی مناسبات نام برد. حازم ادامه داد: «حماس از تمامی جریان‌های فعال در جهان اسلام می‌خواهد مخالفت خود را با روند عادی‌سازی روابط میان کشور‌های عربی و رژیم اشغالگر قدس اعلام نمایند، زیرا این امر تنها به سود رژیم صهیونیستی است.»
همچنین، اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس تأکید کرد که بایدن و نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هیچ‌گونه راه‌حلی سیاسی را حتی اگر در مورد تشکیل کشور فلسطین در مرز‌های سال ۱۹۶۷ نیز باشد، قبول ندارند. هنیه تأکید کرد که حماس تغییرات ایجاد شده در واشنگتن و تل‌آویو را صرفاً تغییر اسامی می‌داند و دولت صهیونیستی به سیاست‌های خود مبنی بر مصادره و اشغال اراضی فلسطینی و تجاوزات علیه ملت فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد. این مقام حماس خاطرنشان کرد که شهرک‌نشینان و صهیونیست‌ها هرگز نمی‌توانند در سیاست‌های غاصبانه خود پیروز شوند. اسماعیل هنیه درباره توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و چند کشور عربی نیز گفت که جنبش متبوعش چنین روابطی را مایه تأسف می‌داند. وی گفت که برخی کشور‌های عربی مشروعیت خود را متکی به امریکا می‌دانند و گمان می‌کنند که راه امریکا از تل‌آویو می‌گذرد، اما حقیقت کاملاً خلاف این موضوع است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار