کد خبر: 1064541
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
دبیر سی‌و‌چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان:
سی‌وچهارمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان با شعار «سینما سرزمین خیال» و پیام وزیر ارشاد در حالی شب گذشته در اصفهان آغاز به کار کرد که دبیر این جشنواره ضمن اعلام برگزاری آن به صورت فیزیکی و مجازی می‌گوید: اولویت سینمای کودک و نوجوان ما، امیدبخشی و ساخت آثار خیال‌انگیز است.
سیدمرتضی ذاکر

سی‌وچهارمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان با شعار «سینما سرزمین خیال» و پیام وزیر ارشاد در حالی شب گذشته در اصفهان آغاز به کار کرد که دبیر این جشنواره ضمن اعلام برگزاری آن به صورت فیزیکی و مجازی می‌گوید: اولویت سینمای کودک و نوجوان ما، امیدبخشی و ساخت آثار خیال‌انگیز است.
به گزارش «جوان» علیرضا تابش، دبیر سی‌و‌چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان درباره نحوه برگزاری این جشنواره گفت: تلاش ما بر این بود تا جشنواره امسال، از حالت ۷۰درصد مجازی و ۳۰درصد فیزیکی به ۵۰درصد به صورت مجازی و ۵۰درصد به صورت فیزیکی برگزار شود. همچنین شعار جشنواره امسال «سینما سرزمین خیال» انتخاب شد چراکه اعتقاد داریم خبرنگاران نوجوان باید این شعار را در گوشه گوشه این جشنواره بجویند و حال و هوای داوران و مخاطبان را مطابق با این شعار جویا شوند، هدف جشنواره امسال امیدبخشی و تولید آثار خیال‌انگیز و امیدبخش برای مخاطبان جشنواره است. وی افزود: خوشبختانه به غیر از شهر اصفهان که میزبان جشنواره است، فیلم‌های اصلی از دیروز در ۲۲ شهر کشور نمایش داده می‌شود. این جشنواره فرصت خوبی است تا سازندگان آثار پس از مدت‌ها با حضور مردم مواجه شوند. امسال هم در فضای آنلاین و هم در سالن‌های سینما، سازندگان آثار نفس گرم تماشاچیان کودک و نوجوان را حس می‌کنند، هر چند فاصله‌ای که کرونا میان خانواده‌ها و سینما ایجاد کرد، به سختی قابل جبران است. یکی از اقدامات خوبی که شهرداری اصفهان با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام می‌دهد، نمایش فیلم‌ها برای کودکان مناطق محروم اصفهان است که اتفاقی ارزشمند به حساب می‌آید.
دبیر سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در خصوص تفکیک فیلم‌های کودکان و نوجوانان تشریح کرد: جشنواره کودک و نوجوان در کشور و منطقه به عنوان یک جشنواره تخصصی بی‌نظیر است چراکه گروه سنی خاصی را پوشش می‌دهد. اتفاقاً برای وزن دادن به گروه نوجوان و تربیت استعداد آنها، پنج دوره المپیاد فیلمسازی برگزار شده است. در واقع بضاعت سینمای کودک و نوجوان به گونه‌ای است که تمامی این آثار باید در یک جشنواره گنجانده شود. برخی همچنان موافق برگزاری این جشنواره نیستند، در حالی که بیش از ۵۰۰ اثر به جشنواره امسال رسیده و فیلمسازان بسیاری در حال تولید محتوا برای کودکان و نوجوانان هستند.
تابش ادامه داد: هنر حد و مرزی ندارد و همانطور که جشنواره بازتاب‌دهنده وضعیت اجتماعی است، یکی از رسالت‌های آن کشف استعدادهاست، بسیاری از فیلمسازان معتبر در همین جشنواره‌ها کشف شده‌اند، اگرچه باید دقت کرد جشنواره مسئول تولید نیست، اما باید در روند‌های تولید آثار قصه‌گو و خیال‌انگیز و جذاب، چه در بخش خصوصی و چه در بخش تولیدی، سیاستگذاری‌های جدایی می‌طلبد. امسال برنامه‌های آنلاین جشنواره را در سه پلت‌فرم «تیوا»، «هاشور» و «فیلیمو» پوشش می‌دهند. همچنین «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همزمان با افتتاحیه برگزاری سی‌و‌چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان پیامی را منتشر کرد. در بخشی از پیامی اسماعیلی آمده است: «جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان به واسطه حضور زلال فرزندان این سرزمین، همواره میعادگاه همدلی‌های مهربانانه بوده است. رؤیاپردازی‌های کودکانه و نوجوانانه مولد نشاط و سرزندگی بوده و رنگ امید و آرزو به نقش واقعیت‌های جهان امروز می‌زند. امید است هنرمندان و فیلمسازان متعهد ایرانی با بهره‌گیری از فرهنگ ناب و انسان‌ساز اسلامی، پرورش‌دهنده نسل‌ها باشند تا علاوه بر اینکه در تقابل با نظام‌های سلطه، یارای ایستادگی و مقاومت داشته باشند، نقشی مؤثر و پیشتاز در بازسازی تمدن نوین اسلامی و حرکت به سمت قله‌های تعالی و پیشرفت ایفا کنند.»
سی‌و‌چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری علیرضا تابش از ۱۶ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۰ (هشتم تا ۱۳ اکتبر ۲۰۲۱) با شعار «سینما، سرزمین خیال» برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار