کد خبر: 1064800
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۹

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از اعطای تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴ هزار و ۴۷۴ نفر خبر داد و درخواست کرد که بانک‌ها مصوبه ستاد کرونا را بدون نقص اجرا کنند.
محمود محمودزاده روزگذشته در گفتگو با ایرنا درباره آخرین وضعیت اعطای تسهیلات ودیعه مسکن گفت: تاکنون یک میلیون و ۳۳۷ هزار و ۱۲۷ نفر به عنوان متقاضی ثبت‌نام وام ودیعه مسکن در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.
وی گفت: از این تعداد ۳۷۳ هزار و ۶۰۶ نفر به بانک معرفی شده‌اند و تعداد وام پرداخت شده تا روز گذشته۴۴ هزار و ۴۷۴ فقره بوده است.
محمودزاده از مکاتبات دایم با بانک مرکزی برای حل مشکلات در پرداخت وام به مستأجران خبر داد و با اشاره به گلایه مستأجران از رفتار بانک‌ها گفت: برخی بانک‌ها در پرداخت وام به مستأجران سخت‌گیری می‌کنند.
وی افزود: تأکید ستاد کرونا این بود که با حداقل وثایق و با حداکثر تسهیل، پرداخت تسهیلات به مستأجران انجام شود، اما اکنون با موضوعات جدیدی درگیر هستیم و هر بانکی شرایط خاص خود را دارد.
محمودزاده در پاسخ به این سؤال که وزارت راه برای حل این مشکل چه برنامه‌ای دارد، گفت: وقتی مصوبه‌ای صادر می‌شود هر نهادی وظیفه خود را باید انجام دهد. وظیفه وزارت راه تنطیم‌گری بازار اجاره است که برای آن مصوبه اعطای تسهیلات را از ستاد اخذ و سامانه ثبت‌نام را طراحی و واجدان شرایط را شناسایی و به نظاک بانکی معرفی کرد.
همچنین ثبت‌نام وام ودیعه مسکن از ۲۶ خرداد آغاز شده است و همه مستأجران واجد شرایط دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن که در سامانه tem. mrud. ir ثبت‌نام کرده‌اند اکنون یا منتظر پاسخ استعلام خود هستند یا به نظام بانکی معرفی شده‌اند.
سقف تسهیلات کمک ودیعه اجاره مسکن در منطقه شهری تهران ۷۰ میلیون تومان، سایر کلان‌شهر‌ها (شهر‌های بالای یک میلیون نفر جمعیت یعنی شهر‌های مشهد، اصفهان، کرج، شیراز، تبریز، قم، اهواز و کرمانشاه) ۴۰ میلیون تومان و سایر شهر‌ها ۲۵ میلیون تومان است. همچنین، متقاضیان دریافت این تسهیلات باید متاهل یا سرپرست
خانوار باشند.
متقاضیان همچنین باید دارای اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای کد رهگیری باشند.
چنانچه متقاضی تا حداکثر دو هفته از تاریخ معرفی به شعب بانکی نسبت به تکمیل مدارک خود و ضامنان اقدام نکند، درخواست متقاضی رد می‌شود.
طبق اعلام مرکز آمار ایران در تابستان ١٤٠٠، شاخص قیمت اجاره بهای واحد‌های مسکونی در مناطق شهری، به عدد ۱/۲۴۴ رسید که نسبت به فصل قبل ۸ درصد افزایش داشته است.
در این فصل، استان لرستان با ۵/۲۷ درصد بیشترین و استان سیستان و بلوچستان با ۵/۲ درصد کمترین نرخ تورم فصلی را در بین استان‌های کشور داشته‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار