کد خبر: 1065900
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۸
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: شناسایی عوامل و زمینه‌های بروز ناهنجاری‌هایی مانند تکدی‌گری و کودکان کار، مهم‌تر از برخورد با این پدیده‌ها است.

بدر شکوهی  در جلسه ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان کار و خیابانی استان افزود: تا زمانی که این عوامل مرتفع نشود، نمی‌توان امیدی به رفع آسیب‌های اجتماعی داشت.

وی با اشاره به جایگاه استان و تبریز در مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی به ویژه تکدی‌گری در کشور، از خیریه‌های توانمند استان به خاطر همکاری همه‌جانبه در این زمینه قدردانی و اظهار کرد: حمایت و مساعدت دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها از خیریه‌های فعال در این حوزه ضروری است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: براساس قانون، رسیدگی به متکدیان جزو وظایف ذاتی شهرداری‌ها بوده و واگذاری امور به بخش خصوصی، موجب سلب مسوولیت دستگاه‌ها نمی‌شود و شهرداری‌ها باید در راستای جمع آوری و توانمندسازی متکدیان با دستگاه‌ها و نهادهای حوزه اجتماعی نهایت همکاری داشته باشند.

شکوهی، از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خواست آمار دقیقی از کودکانی که در کارگاه‌های تولیدی و صنعتی فعالیت می‌کنند تهیه و به دبیرخانه ستاد ارایه کند.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی جهت حمایت هدفمند از افراد نیازمند و همکاری تمامی دستگاه‌های دخیل در این حوزه از جمله رسانه‌ها و مطبوعات، برخورد جدی و بنیادین و حساس کردن آحاد جامعه برای عدم کمک به متکدیان و راهنمایی آنان به موسسات خیریه و نهادهای حمایتی را از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با تکدی‌گری اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با ارایه گزارشی از آخرین اقدامات انجام شده برای مقابله با پدیده کودکان کار و ساماندهی متکدیان، گفت: تعداد کودکان کار در سطح استان در مقایسه با سال گذشته افزایش محسوسی داشته و اکثر این کودکان از مشکلاتی مانند طلاق والدین و مشکلات اقتصادی خانوار رنج می‌برند.

فرگل صحاف افزود: بهزیستی استان توانسته است با همکاری موسسات خیریه و نهادهای ذیربط بویژه موسسه فرزندان رحمت، بخش قابل توجهی از این کودکان را تحت پوشش قرار داده و به کانون خانواده و زندگی عادی بازگرداند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر