کد خبر: 1068238
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۷
اکران «منصور» در شهر‌های فاقد سینما

سکانس‌های مربوط به دیدار شهید ستاری و مرحوم هاشمی‌رفسنجانی از فیلم سینمایی «منصور» حذف شد.
فیلم سینمایی «منصور» به کارگردانی سیاوش سرمدی و تهیه‌کنندگی جلیل شعبانی از امروز در سینما‌های کشور اکران می‌شود. هرچند پیش از این سازندگان «منصور» اعلام کرده بودند این فیلم سینمایی ۱۱۷دقیقه‌ای بدون هیچ گونه حذف به نمایش درمی‌آید، اما شنیده‌ها حاکی از آن است که ۱۷دقیقه از این اثر سینمایی برای اکران عمومی حذف شده است. سکانس‌های حذف شده از فیلم «منصور» مربوط به دیدار شهید ستاری و مرحوم اکبر هاشمی‌رفسنجانی است که گویا به درخواست خانواده هاشمی‌رفسنجانی این اتفاق افتاده است.
فیلم سینمایی «منصور» که در سی‌و‌نهمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد با نگاهی به بخش‌هایی از زندگی شهید ستاری و طراحی و تولید اولین جنگنده کاملاً ایرانی ساخته شده و در آن بخش‌های ناگفته‌ای از هشت سال دفاع مقدس روایت شده است. فیلم سینمایی «منصور» همزمان با اکران در سینما‌های سراسر کشور در شهر‌های فاقد سینما از سوی سامانه عماریار اکران می‌شود. علاقه‌مندان برای درخواست اکران فیلم منصور در شهر‌های فاقد سینما می‌توانند به سامانه عماریار به نشانی ammaryar. ir مراجعه کنند.
«منصور» سال‌های پایانی جنگ را روایت می‌کند؛ زمانی که ایران درگیر کمبود تسلیحات نظامی است. سرتیپ ستاری در تلاش برای مجهز کردن این نیرو روی یک پروژه مهم کار می‌کند، اما با تحریم‌ها و کارشکنی‌هایی روبه‌رو است که باید خودش شخصاً آن‌ها را حل و فصل کند. فیلم سینمایی منصور در سی‌و‌نهمین جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ بلورین در بخش‌های بهترین کارگردانی و بهترین جلوه‌های ویژه بصری شد. این فیلم از محصولات سازمان هنری رسانه‌ای «اوج» است و محسن قصابیان، لیندا کیانی، حمیدرضا نعیمی، علیرضا زمانی‌نسب، سیدجواد هاشمی و قاسم زارع بازیگران این فیلم هستند.
شهید منصور ستاری، سرتیپ پدافند نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده آن نیرو از بهمن ۱۳۶۵ تا دی ۱۳۷۳ بود. ستاری طرح‌ها و ابتکارات زیادی در تجهیز سیستم‌های راداری و پدافندی به اجرا درآورد که موجب ارتقای کارایی سیستم راداری ایران در طول جنگ گشت. در سال ۱۳۶۲ به دلیل کارایی و لیاقتی که از خود نشان داده بود به سمت معاونت عملیات پدافند نیروی هوایی منصوب گشت. سال ۱۳۶۴ زمان ارتقای او به سمت معاونت طرح و برنامه نیروی هوایی بود. او سرانجام در بهمن ماه سال ۱۳۶۵ به فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب گردید و تا پایان عمر خود عهده‌دار این مسئولیت بود. وی طرح‌ها و ابتکار‌های زیادی در تجهیز سیستم‌های راداری و پدافندی به اجرا گذاشت که در طول جنگ ایران و عراق، توان نیروی هوایی را در سرنگونی هواپیما‌های عراقی افزایش داد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
0
0
فیلم 17 دقیقه کوتاه شد لطفا تیتر اصلاح شود
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار