کد خبر: 1072559
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
به بهانه لایحه تحریمی مجلس نمایندگان امریکا علیه توان پهپادی ایران
«توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران و اقتدار نظامی ما پشتوانه‌ای برای ایجاد امنیت در منطقه و نقطه اتکایی برای تأمین امنیت ایران و همسایگان است. سؤال این است که چرا شناور‌های امریکایی در منطقه ما و در خلیج فارس حضور دارند؟ آیا ایران و سایر کشور‌ها هم مجوز نزدیک شدن به حوزه راهبردی امریکا و آب‌های نزدیک سرزمین آن‌ها را دارند؟»

«توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران و اقتدار نظامی ما پشتوانه‌ای برای ایجاد امنیت در منطقه و نقطه اتکایی برای تأمین امنیت ایران و همسایگان است. سؤال این است که چرا شناور‌های امریکایی در منطقه ما و در خلیج فارس حضور دارند؟ آیا ایران و سایر کشور‌ها هم مجوز نزدیک شدن به حوزه راهبردی امریکا و آب‌های نزدیک سرزمین آن‌ها را دارند؟»
سه روز پیش، کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا (سنا) لایحه فراحزبی «توقف پهپاد‌های ایرانی» را تصویب کرد. این لایحه برای تبدیل شدن به قانون باید در صحن مجلس نمایندگان و صحن سنا هم به رأی گذاشته شود. مطابق آنچه روزنامه «الشرق الاوسط» نوشته، طبق این لایحه، هرگونه تأمین، فروش یا انتقال پهپاد‌های نظامی (از ایران یا به ایران) ممنوع خواهد بود و اقدامات تنبیهی را در پی خواهد داشت. گرگوری میکس، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا درباره این لایحه مدعی شد: «پهپاد‌های مرگبار» ایران «تهدیدی برای امنیت امریکا و صلح منطقه» بوده و تاکنون حملاتی را علیه نظامیان امریکایی‏‏، کشتی‏‏‌های تجاری و شرکای منطقه‏‏‌ای واشنگتن انجام داده‏‏‌اند.
دهم آذر امسال بود که گروهی از اعضای هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در مجلس نمایندگان امریکا این لایحه را در کنگره ارائه کردند. این لایحه یک لایحه فراحزبی در مجلس امریکا محسوب می‌شود و نشانی دیگر است از هماهنگی دو حزب جمهوریخواه و دموکرات امریکا برای فشار بر ایران. بار‌ها در ایران از رهبر معظم انقلاب گرفته تا بسیاری از روزنامه‌نگاران و تحلیلگران و اهل سیاست، بر این نکته تأکید کرده‌اند که از باب سیاست‌های دولت امریکا در قبال ایران، تفاوتی نمی‌کند که کدام حزب از دو حزب معروف امریکایی، جناح حاکم باشد. اوج این تأکیدات زمانی بود که از چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری در امریکا، رسانه‌های اصلاح‌طلب عملاً تبدیل به ستاد انتخاباتی جو بایدن، نامزد دموکرات شدند. حالا جو بایدنی که اصلاح‌طلبان دوستش داشتند، بر سر کار است، اما آیا تغییری در سیاست‌های امریکا نسبت به ایران مشاهده می‌شود؟
علاوه بر این نکته، حالا معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرمانده کل قوا نسبت به تصویب این لایحه ضدایرانی در کمیته روابط خارجی سیا واکنش نشان داده است. رسول سنایی‌راد می‌گوید که «پهپاد‌های ایران هم تهدیدی برای دیگر کشور‌ها نیست.»
از سویی مگر تسلیحات دفاعی ایران با کمک امریکا یا همپیمانانش به دست آمده است که حال تحریم آن‌ها بتواند به این سیستم دفاعی زیانی وارد کند؟
توان تسلیحاتی ایران با همراهی امریکا به دست نیامده است
سردار رسول سنایی‌راد، معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در گفتگو با مهر، با اشاره به اقدام کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا در تصویب لایحه دو حزبی ممنوعیت هرگونه تأمین، فروش یا انتقال پهپاد‌های نظامی (از ایران یا به ایران) و اینکه اگر این لایحه در مجلس نمایندگان و مجلس سنای امریکا نیز به رأی گذاشته شود تا در صورت تصویب در مسیر تبدیل به قانون قرار گیرد، آیا می‌تواند مانعی بر سر راه رو به رشد ایران در تولید پهپاد شود؟ گفت: ابتدا باید به این سؤال پاسخ دهیم که آیا توفیقات جمهوری اسلامی ایران در سایر عرصه‌ها و به صورت ویژه در صنعت دفاعی با اجازه و همراهی دشمنان ما، از جمله ایالات متحده امریکا و رژیم‌صهیونیستی به دست آمده است یا اینکه آن‌ها همواره در صحنه تحریم و فشار علیه این دستاورد‌ها قرار داشته‌اند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه در صنعت دفاعی توفیقات بزرگی به دست آورده که یکی از آن‌ها تولید موشک‌های نقطه‌زن است، لذا در پاسخ به سؤال شما می‌شود گفت، آنچه امریکایی‌ها برای ایجاد مانع در روند پیشرفت صنعت پهپاد‌های تولید جمهوری اسلامی ایران در کنگره دنبال می‌کنند، نمی‌تواند راه به جایی ببرد.
معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: واقعیت این است که رسیدن جمهوری اسلامی ایران به این دانش و فناوری‌های بسیار پیشرفته در حوزه‌های مختلف از جمله موشکی و سایر عرصه‌های دفاعی در حالی بوده که ایران تحت فشار‌های حداکثری و تحریم‌های ظالمانه بوده و مطمئناً این روند پیشرفت و دستاورد‌ها با تصمیم دشمنان ما و همراهی آن‌ها صورت نگرفته است که امروز بخواهد با مخالفت و ممانعت آن‌ها دچار تغییر و اختلال شود.
توان دفاعی ایران پشتوانه امنیت منطقه است
سردار سنایی‌راد در خصوص سخنان اخیر «گرگوری میکس» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا که مدعی شده است، پهپاد‌های ایران «تهدیدی برای امنیت امریکا و صلح منطقه» بوده و تاکنون حملاتی را علیه نظامیان امریکایی، کشتی‌های تجاری و شرکای منطقه‌ای واشنگتن انجام داده‌اند نیز گفت: توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران و اقتدار نظامی ما پشتوانه‌ای برای ایجاد امنیت در منطقه و نقطه اتکایی برای تأمین امنیت ایران و همسایگان است.
چرا شناور‌های امریکایی در منطقه ما حضور دارند؟
وی ادامه داد: سؤال این است که چرا شناور‌های امریکایی در منطقه ما و در خلیج فارس حضور دارند؟ آیا ایران و سایر کشور‌ها هم مجوز نزدیک شدن به حوزه راهبردی امریکا و آب‌های نزدیک سرزمین آن‌ها را دارند؟
معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: این حضور غیرمنطقی امریکایی‌هاست که تنش و ناامنی در منطقه ایجاد کرده است، اگرچه سرانجامی همانند انگلیسی‌ها خواهند داشت، یعنی همانگونه که انگلیسی‌ها سرانجام مجبور به ترک منطقه شدند، امروز نیز امریکایی‌ها همان اشتباهات تاریخی را مرتکب می‌شوند و هزینه‌های هنگفتی را بر مالیات‌دهندگان امریکایی تحمیل می‌کنند، اما در نهایت محکوم به ترک منطقه هستند.
تسلیحات تولید امریکا در منطقه ناامنی به وجود آورده است
سردار سنایی‌راد افزود: واقعیت این است که هیچ گاه پهپاد‌های جمهوری اسلامی ایران تهدیدی برای دیگر کشور‌ها و به خصوص کشور‌های منطقه نخواهند بود و این تسلیحات و تجهیزات تولید امریکاست که در منطقه ما ناامنی به وجود آورده است.
وی با اشاره به ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه گفت: سؤال این است، در جنگ کشتی‌ها که طرف ماجرا صهیونیست‌ها هستند و دست به اقدامات ماجراجویانه می‌زنند و تسلیحات آن‌ها را نیز امریکایی‌ها تأمین می‌کنند، پس چرا چنین تحریم‌ها و محدودیت‌هایی را برای صهیونیست‌ها و تسلیحاتی که آن‌ها به صورت تروریستی به کار می‌گیرند، اعمال نمی‌شود.
رژیم صهیونیستی تهدیدی  برای خطوط کشتیرانی جهانی است
معاون سیاسی دفتر عقیدتی- سیاسی فرماندهی معظم کل قوا اقدامات رژیم صهیونیستی را تهدیدی برای امنیت خطوط کشتیرانی بین‌المللی دانست و افزود: تجهیزات امریکایی علاوه بر تهدید امنیت خطوط کشتیرانی و تجارت جهانی، در حمله به کشور‌های همسایه و حتی شهروندان فلسطینی ساکنان سرزمین‌های اشغالی به کار گرفته می‌شوند، پس چرا امریکایی‌ها برای این نوع به کارگیری تسلیحات که در اختیار صهیونیست‌هاست، ابراز نگرانی نمی‌کنند.
مردم یمن با تسلیحات امریکا به خاک و خون کشیده می‌شوند
سردار سنایی‌راد با اشاره به کشتار بی‌رحمانه غیرنظامیان در جنگ یمن که با استفاده از تسلیحات و تجهیزات امریکایی به خاک و خون کشیده می‌شوند، افزود: غالب تسلیحاتی که علیه شهروندان بیگانه و زنان و کودکان یمنی به کار گرفته می‌شود، تولید امریکا هستند و‌ای کاش نمایندگان مجالس امریکا فکری به این نوع نقض آشکار حقوق بشر که توسط تسلیحات امریکایی در منطقه انجام می‌شود، می‌کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار