کد خبر: 1075822
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۲

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید «مسعود علی‌محمدی» به دیدار خانواده معزز این شهید راه دانش و عزت کشور رفت و با اعضای خانواده ایشان گفتگو کرد.
به گزارش ایرنا، محمد اسلامی در این دیدار با بیان اینکه شهید علی‌محمدی حق بزرگی بر گردن ما دارد، اظهار داشت: «بزرگداشت یاد و خاطره ایشان و همه شهدا برای ما نه به صورت شکلی و نمایشی بلکه به صورت قلبی و ایمانی یک تکلیف است.»
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران یادآورشد: «سازمان انرژی اتمی بخشی از ظرفیت اقتدار و عزت ملی است. جایی نیست که سیاسی یا گروهی و حزبی اداره شود. هزینه‌هایش را ملت می‌دهد. هیچ امکاناتی را رایگان به ما نمی‌دهند.»
اسلامی اضافه کرد: این ملت هزینه هنگفتی داده است. هم برای رسیدن به این ظرفیت و تراز، شهید داده و هم کارکنان و مدیرانش تلاش گسترده شبانه‌روزی داشته و دارند، آن هم در شرایطی که دنیا مطلقاً موافق ما نیست و برخلاف همه موازین بین‌المللی و حقوق حقه ما طبق قوانین و موازین آژانس بین‌المللی، نه تنها با ما همکاری نمی‌کنند بلکه مزاحم ما می‌شوند و برایمان مسئله‌های فراوان ایجاد می‌کنند.
رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه این دیدار در پاسخ به سؤالی در خصوص محور‌های دستاورد‌ها و فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران، گفت: «چهار محور اساسی در دستور کار فعالیت‌های سازمان است. یکی از محور‌هایی که فلسفه وجودی سازمان بر آن اساس است، برق هسته‌ای است که پاک‌ترین انرژی‌هاست. در حال حاضر یک هدفگذاری ۱۰هزار مگاواتی را در دستور کار داریم تا بتوانیم کشورمان را به یک کشور سازنده نیروگاه هسته‌ای تبدیل کنیم.»
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: محور دوم فرآیند چرخه سوخت است که غنی‌سازی در راستای تولید سوخت برای نیروگاه‌های هسته‌ای را در برمی‌گیرد، همچنین در بخش دیگر تولید ایزوتوپ‌های پایدار برای تولید رادیودارو‌ها و کاربرد پرتو‌ها در صنعت، پزشکی و کشاورزی را می‌توان نام برد. رئیس سازمان انرژی اتمی محور سوم را تولید تجهیزات حوزه کاربرد پرتو‌ها برشمرد که وارداتی هستند و افزود: الان ۱۲قطب را برای صنعت کشاورزی و غذایی سازماندهی کرده‌ایم که در این بخش می‌توانیم با پرتودهی به محصولات آسیب‌پذیری و آفت‌پذیری آن‌ها را کاهش و انبارمانی این محصولات را افزایش دهیم. این حرکت به لحاظ اقتصادی و پایداری کیفیت تولید و استاندارد و سلامت مواد غذایی کار بزرگی است.
وی همچنین محور چهارم را تحقیقات و توسعه خواند و گفت: دانشگاه‌های ما باید بتوانند با فرصت‌هایی که سازمان انرژی اتمی برایشان ایجاد می‌کند، در حوزه تکنولوژی‌های نو کار کنند. حوزه آینده و دنیای آینده دنیای فیزیک و زیست فناوری است که دنیا شتابان به آن سمت حرکت می‌کند. سازمان باید در این راستا از پژوهش‌ها به خصوص پژوهش‌های مرز دانش حمایت کند تا چرخ علمی و توسعه فناوری کشور روان‌تر و قوی‌تر در حرکت باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار