کد خبر: 1095034
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۰
فریدون حسن

اینکه یک کشور در ورزش به جایگاهی برسد که بتواند برای تربیت ورزشکار و هدایت آن‌ها به کشور‌های دیگر مربی بفرستد نشان از پیشرفت آن کشور و جهش در مقوله ورزش است.
ایران اسلامی حالا در این مرحله از ورزش خود قرار دارد. از چند سال پیش رشد روزافزون در رشته‌های رزمی مانند کاراته و تکواندو باعث شد مربیان این دو رشته از کشور‌های مختلف پیشنهاد داشته باشند و با حضور در این کشور‌ها باعث افتخار‌آفرینی شوند. سطح بالای دانش فنی مربیان تکواندو و کاراته ایران امروز دیگر بر کسی پوشیده نیست و کشور‌های زیادی خواهان استفاده از مربیان ایرانی در این دو رشته ورزشی هستند.
اما از سال گذشته اتفاق جدیدی رخ داد. درخشش فوتسال ایران در رقابت‌های آسیایی و جهانی در دو رده مردان و زنان، نگاه‌ها را به سمت این رشته و مربیان بادانش ایرانی آن سوق داد، تا جایی که دو سرمربی در رده ملی آقایان و بانوان مورد توجه کشور همسایه، یعنی عراق قرار گرفتند. حضور محمد ناظم‌الشریعه و شهناز یاری، دو سرمربی سابق تیم‌های ملی مردان و زنان ایران در عراق هرچند در ابتدا با شک و تردید‌هایی همراه بود، اما موفقیت هر دو در مسابقات غرب آسیا و به دست آوردن عناوین قهرمانی در دو رده نشان از قابلیت‌های بالای مربیان ایرانی داشت.
دو مربی ایرانی نشان دادند که از چه سطح فنی بالایی برخوردارند که بعد از موفقیت با تیم‌های ملی کشورمان حالا با تیم‌های ملی کشور‌های دیگر هم می‌توانند موفق ظاهر شوند و این نیست جز سطح بالای فوتسال ایران که حالا ثابت کرده می‌تواند حتی برای تیم‌های دیگر قاره‌های جهان هم مربی داشته باشد. ایران سال‌هاست که در فوتسال جهان حرف برای گفتن دارد و حالا علاوه بر میدان مسابقه ثابت شد که مربیان ایرانی توانایی هدایت تیم‌های مختلف جهان را هم دارند.
از این مسئله مهم‌تر نوع برخورد این دو سرمربی با بازیکنان عراقی بود که فرهنگ بالای ایرانی اسلامی کشورمان را در سطح جهان نشان داد. شهناز یاری بعد از موفقیت با تیم ملی فوتسال بانوان عراق از اتحاد دو کشور گفت و عنوان کرد که از بازیکنانش خواسته برای سرافرازی پرچم کشورشان بدون نگاه به اختلاف‌های قومی و قبیله‌ای بجنگند. محمد ناظم‌الشریعه هم با توسل به حضرت زهرا (س) به همراه بازیکنانش قبل از آغاز مسابقات حس اتحاد و همدلی در آن‌ها را به‌گونه‌ای برانگیخت که توانستند بر حریفان برتری پیدا کنند.
دو مربی ایرانی حاضر در عراق نماد فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی کشورمان هستند. ناظم‌الشریعه و یاری ثابت کردند که میدان ورزش می‌تواند میدانی باشد برای ترویج فرهنگ و اصالت ایرانی و نزدیکی بیشتر با فرهنگ‌ها و مردم کشور‌های دیگر، اتفاقی که ورزش ایران در ابتدای راه آن قرار دارد و باید به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار