کد خبر: 1101002
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۰
از برنامه‌ریزی برای اردوی اتریش تا سفر پرشائبه کامرانی‌فر به زوریخ
اسکوچیچ این روز‌ها تنهاتر از همیشه برای تدارک تیم ملی تلاش می‌کند. این روز‌ها که مهدی تاج و دار‌وسته‌اش می‌خواهند دوباره بر مسند قدرت فوتبال تکیه بزنند و میرشاد ماجدی هم بدون اینکه شرایط سخت روز‌های آینده را درک کند بیشتر به فکر تثبیت جایگاه خود در فدراسیون با کمک دیگران است
دنیا حیدری

اسکوچیچ این روز‌ها تنهاتر از همیشه برای تدارک تیم ملی تلاش می‌کند. این روز‌ها که مهدی تاج و دار‌وسته‌اش می‌خواهند دوباره بر مسند قدرت فوتبال تکیه بزنند و میرشاد ماجدی هم بدون اینکه شرایط سخت روز‌های آینده را درک کند بیشتر به فکر تثبیت جایگاه خود در فدراسیون با کمک دیگران است، اسکوچیچ دور دنیا افتاده تا شاید بتواند برای تیم ملی حداقل یک حریف تدارکاتی دست و پا کند. البته تا یادمان نرفته سئول‌نشینان حتی در این روز‌های حساس هم هیچ مسافرتی را از دست نمی‌دهند و به هر بهانه‌ای راهی اروپا می‌شوند، حتی به بهانه پیراهن تیم ملی. جالب‌تر اینکه جناب سرپرست مسافرت هماهنگی با فیفا را نمی‌رود، چون کار‌های مهم‌تری اینجا دارد بالاخره می‌خواهد رئیس شود!
بعد از پشت سر گذاشته انتقاد‌های بسیار و داستان‌هایی که برای ایجاد تغییر در کادر فنی تیم ملی فوتبال ایران رخ داد و جز برآشفتن اوضاع هیچ سود دیگری نداشت، اسکوچیچ با انگیزه‌ای قابل توجه عملکرد تیم را از همان هفته نخست زیر نظر گرفت و مصاف سرخابی‌های پایتخت برابر نماینده‌های اصفهان را از نزدیک به تماشا نشست. تصمیمی که بی‌ارتباط با برنامه اردویی که قرار است شهریور‌ماه برگزار شود، نبود. به همین دلیل هم او در بازگشت به تهران و بعد از برگزاری جلسه‌ای با مسئولان فدراسیون فوتبال راهی قطر شد تا بازی لژیونر‌های ایرانی حاضر در این کشور را نیز زیر نظر بگیرد.

در پی انتقاد‌های بسیار از فدراسیون به دلیل اهمال در آماده‌سازی تیم ملی جهت حضور در جام جهانی قطر، اوایل تیرماه بود که مدیر رسانه‌ای تیم ملی در توئیتی از رایزنی برای برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در فیفادی پیش‌رو خبر داد و ضمن اشاره به اینکه اردوی مدنظر در حال نهایی شدن است، مقصد را اروپا و یکی از اصلی‌ترین گزینه‌ها را کشور اتریش خواند. اردویی که سرمربی تیم ملی براساس آن برنامه‌ریزی کرده و در همین راستا علاوه بر زیر نظر گرفتن بازیکنان حاضر در لیگ برتر درصدد آن است بازی‌های لژیونر‌ها را هم به تماشا بنشیند تا با بهترین ترکیب راهی اردوی اتریش شود.

اما با توجه به اینکه تیم ملی فرصت زیادی را جهت آماده‌سازی از دست داده، اردوی اتریش به تنهایی نمی‌تواند کافی باشد. با این حال استفاده از لژیونر‌ها تنها محدود به فیفادی است و جدا از این زمان سرمربی تیم ملی فوتبال ایران فرصتی برای استفاده از ملی‌پوشانی که در لیگ‌های اروپایی و آسیایی بازی می‌کنند، ندارد. به همین دلیل هم مرد کروات نیمکت تیم ملی در نظر دارد تا قبل از اردوی اتریش، اردویی یک هفته‌ای با حضور بازیکنان داخلی برگزار کند. در واقع به نظر می‌رسد اسکوچیچ سعی دارد در اردوی داخلی بازیکنان لیگ برتر و در اردوی اتریش بیشتر لژیونر‌ها را محک بزند. به همین دلیل هم بعد از بازگشت به تهران طی جلسه‌ای که با مسئولان فدراسیون داشت، خواستار برگزاری دیداری تدارکاتی در اردویی که قرار است از ۲۱ تا ۲۷ شهریور و قبل از اعزام به اتریش برگزار شود، شد. البته برای اسکوچیچ اهمیتی ندارد که بازی دوستانه در اردوی تدارکاتی داخلی با تیمی خارجی برگزار شود یا ایرانی. در واقع او تنها خواستار محک زدن شاگردانش بعد از یک هفته تمرین گروهی است و عدم اصرار روی حریف خارجی، دست فدراسیون را برای انتخاب تیم باز گذاشته و کار آن را راحت‌تر می‌کند.

برگزاری بازی تدارکاتی، اما تنها محدود به اردوی داخلی نمی‌شود و براساس برنامه‌ای که سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نظر گرفته، این تیم در اردوی اتریش و فیفادی شهریور‌ماه نیز یک بازی دوستانه برگزار خواهد کرد که البته هنوز مشخص نیست فدراسیون در این زمینه با چه تیمی به توافق خواهد رسید. با این وجود اوایل مرداد‌ماه بود که کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال از قطعی شدن یک بازی تدارکاتی برای تیم ملی خبر داد: «امروز (سوم مرداد) قرارداد بازی اول امضا و ارسال شد. برای بازی دوم هم بین دو، سه کشور در حال بررسی هستیم که به‌زودی امضا می‌شود، اما نمی‌توانیم اسمی از تیمی ببریم، ولی برنامه‌ریزی خوبی انجام شده است تا تیم ملی تدارکات خوبی داشته باشد.» با این حال با گذشت ۲۰ روز، براساس گفته‌های اصولی، سخنگوی فدراسیون هنوز قراردادی برای بازی دو م امضا نشده است: «با یکی از رقبای تیم ملی (اروگوئه) قرارداد امضا شده، اما قرارداد بازی دوم به‌رغم نهایی شدن هنوز به امضا نرسیده است.» حریف نخست تیم ملی که ابتدا کامرانی‌فر از بردن نام آن سرباز می‌زد، اروگوئه است و حریف دوم که هنوز بازی با آن گویی به قطعیت نرسیده، براساس اعلام قبلی مسئولان فدراسیون فوتبال و رسانه‌های سنگالی، تیم ملی این کشور (سنگال) خواهد بود که پنجم مهر مقابل ایران قرار می‌گیرد.

اما در روز‌هایی که اسکوچیچ در تکاپوی زیر نظر گرفتن بازیکنان فوتبال ایران در لیگ داخلی و لیگ‌های خارجی است، سفر کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون به زوریخ برای دیدار با مسئولان فیفا نظر همه را به خود جلب کرده است. سفری که گفته می‌شد قرار است با همراهی ماجدی، سرپرست فدراسیون صورت گیرد، اما گویا برنامه به‌هم خورده که کامرانی‌فر در غیاب میرشاد ماجدی راهی مقر فیفا در زوریخ شده است.  فدراسیون فوتبال مدعی است کامرانی‌فر، دبیرکل فدراسیون فوتبال به دعوت فیفا جهت برگزاری نشست مشترک با برخی از مسئولان فدراسیون جهانی در خصوص موضوعات مختلفی از جمله مطالبات فدراسیون فوتبال ایران در فیفا، مذاکره در خصوص راه‌اندازی VAR، هماهنگی‌های لازم پیرامون حضور ایران در جام جهانی، ارائه گزارشی از روند بلیت‌فروشی مسابقات و همچنین ارائه پیراهن تیم ملی ایران در این رقابت‌ها راهی سوئیس شده است. ولی این توضیح نمی‌تواند از نگرانی‌های حاصل از سفر پرهزینه کامرانی‌فر به زوریخ بکاهد، چراکه هیچ یک از مواردی که فدراسیون برای دلیل سفر دبیرکل فدراسیون به مقر فیفا اعلام کرده، مسائلی نیست که نیاز به دیدار حضوری داشته باشد! هرچند داستان پیراهن‌های انتخابی تیم ملی هم به نوبه خود داستان جالب توجهی از این فدراسیون بی‌در و پیکر است! در این سفر پرشائبه، نه میرشاد ماجدی که نماینده شرکت تولیدکننده پیراهن تیم ملی ایران کامرانی‌فر را همراهی می‌کند، آن‌هم در حالی که در مزایده مربوط به تأمین‌کننده البسه تیم‌های ملی، شرکت دیگری تمام موارد را برنده شده بود، ولی ناگهان شرکتی که نماینده‌اش همسفر کامرانی‌فر به زوریخ شده، انتخاب شد. شرکتی که اتفاقاً بازیکنان نیز از کیفیت لباس‌های آن به شدت شاکی بودند، اما مسئله به‌رغم جر و بحث‌ها و مجادلات فراوان در راهرو‌های فدراسیون در سکوت خبری خاتمه یافت و به همکاری فدراسیون با شرکت شکست خورده در مناقصه منتهی شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار