کد خبر: 1117131
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۴
معاون رئیس جمهور گفت: دشمنان با به کارگرفتن شگرد‌های مختلف به دنبال ایجاد وقفه و تعطیلی اجباری فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی هستند، در این راستا بنگاه‌های اقتصادی وظیفه و رسالت سنگینی برای افزایش تولیدات و محصولات خود به منظور امید آفرینی در جامعه بر عهده دارند.

امروز یکشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۱ نشست سید محمد حسینی، معاون رئیس جمهور در امور مجلس با ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در محل سازمان اقتصادی کوثر برگزار شد.

در این مراسم مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر توانایی‌ها و دستاورد‌های مهم و اثر بخش سازمان در اقتصاد کشور را شرح داد.

ناصر فخاری تصریح کرد: سازمان اقتصادی کوثر، بزرگترین مجموعه اقتصادی بنیاد شهید و امور ایثارگران است و با توجه به اینکه سهم اساسی و اثرگذار در امنیت غذایی کشور دارد، یکی از مهمترین و دشوارترین مأموریت‌های این مجموعه، تأمین بخشی از نیاز‌های معیشتی خانواده معزز شهدا و ایثارگران و نقش آفرینی مستمر و بی وقفه در تأمین نیاز سفره مردم است.

سید محمد حسینی معاون رئیس جمهور در ادامه این نشست، بنگاه‌ها و شرکت‌های تولیدی و صنعتی را به حضور فعال در صحنه تولید و تقویت رونق اقتصادی فراخواند و گفت: در شرایطی که دشمنان با به کارگرفتن شگرد‌های مختلف به دنبال ایجاد وقفه و تعطیلی اجباری فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی هستند، بنگاه‌های اقتصادی وظیفه و رسالت سنگینی برای افزایش تولیدات و محصولات خود به منظور امید آفرینی در جامعه بر عهده دارند.

معاون رئیس جمهور، فعالیت‌های متنوع و گسترده سازمان اقتصادی کوثر در حوزه‌های مختلف اقتصادی را ارزشمند توصیف کرد و اظهار داشت: نتیجه زحمات سازمان اقتصادی کوثر از طرفی به نفع خانواده بزرگ شهدا و ایثارگران است و از طرف دیگر نیازمندی کشور در بخش‌های گوناگون را تامین می‌کند.

حسینی با اشاره به فعالیت‌های گسترده سازمان اقتصادی کوثر از کشاورزی تا نفت و انرژی و بهداشت و درمان گفت: بی تردید افزایش بازدهی در همه این حوزه‌ها نیازمند وجود هم افزایی و هماهنگی بین بخش‌های مختلف اجرایی است و چنانچه بخش نگری وجود داشته باشد بازدهی کار نیز کم خواهد بود از این رو رئیس جمهور همواره اعضای دولت را به حذف بروکراسی‌های زاید و همکاری کامل با یکدیگر و سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها دعوت می‌کنند.

وی تشدید مشکلات اقتصادی مردم را از جمله اهداف اغتشاشات اخیر دانست و افزود: از جمله نتایج اغتشاشات می‌توان به ایجاد ناامنی در فضای عمومی کشور اشاره کرد و این وضعیت به اقتصاد کشور آسیب می‌زند، زیرا سرمایه گذار تمایلی به حضور در فعالیت‌های اقتصادی نخواهد داشت و صنایع و خدمات مختلف از جمله گردشگری که در حال رونق گرفتن بود عملا تعطیل می‌شود و ایجاد اغتشاش را می‌توان در راستای ایجاد مانع در مسیر بهبود شرایط اقتصادی مردم تعریف کرد تا به زعم دشمنان در چنین شرایطی نارضایتی عمومی ایجاد شود.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: دولت با تمام وجود و بی وقفه بدنبال گره گشایی از مشکلات مردم و جبران کمبود‌ها و کاستی‌های بجا مانده است و در این راستا بنگاه‌ها و شرکت‌های اقتصادی نیز وظیفه دارند حضور فعالی در صحنه تولید و نیز اطلاع رسانی از دستاوردها، فعالیت‌های نوآوارنه در راستای تولید و ایجاد اشتغال خود داشته باشند تا ضمن نقش بر آب شدن تلاش دشمنان برای القای فضای رکود در کشور، روحیه امید و سرزندگی در جامعه و بین مردم تقویت شود.

سید محمد حسینی تاکید کرد: با اهتمام و جدیتی که رئیس جمهور و دولتمردان در پیگیری امور و اجرای مصوبات دارند روند بهبود شرایط با سرعت بیشتری طی خواهد شد.

معاون رئیس جمهور گفت: در شرایط کنونی همه موظف هستیم با بیان واقعیت‌های موجود و اطلاع رسانی از دستاورد‌ها و پیشرفت‌های کشور در عرصه‌های مختلف اقتصادی، امید به آینده روشن را در بین جوانان احیاء کنیم ضمن اینکه مدیران با تبیین موفقیت‌های شرکت‌های زیر مجموعه خود، باعث ایجاد آرامش خاطر در جامعه می‌شوند و دیگران نیز ترغیب می‌شوند که با روحیه بالاتری در این مسیر گام بردارند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار