کد خبر: 1120211
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
انتقاد قهرمانان از بی‌توجهی به رشته‌های پرمدال
تبعیض بین ورزشکاران موضوع جدیدی نیست، انتقادی است که از سال‌های گذشته توسط بسیاری از مدال‌آوران مطرح شده و هرگز گوش شنوایی برای شنیدن آن‌ها وجود نداشته است.
شیوا نوروزی

تبعیض بین ورزشکاران موضوع جدیدی نیست، انتقادی است که از سال‌های گذشته توسط بسیاری از مدال‌آوران مطرح شده و هرگز گوش شنوایی برای شنیدن آن‌ها وجود نداشته است.
پرداخت به‌موقع پاداش به ملی‌پوشان فوتبال پس از پیروزی بر ولز و قبل از رویارویی با امریکا داغ ملی‌پوشان رشته‌های غیرفوتبالی را تازه کرد. با اینکه بار اصلی مدال‌آوری ورزش کشور در بازی‌های آسیایی و المپیک روی دوش رشته‌هایی، چون کشتی است، اما مسئولان برای تعیین و همچنین پرداخت پاداش‌ها بین ورزشکاران کشورمان تبعیض قائل می‌شوند. قهرمانان آسیا، جهان و المپیک بار‌ها نسبت به عدم توجه، بی‌تفاوتی مسئولان، عدم رسیدگی به وضعیت معیشت و پرداخت پاداش‌ها گلایه کرده‌اند. تحمل این شرایط برای مدال‌آوران کشتی، رشته‌های رزمی، وزنه‌برداری و تیراندازی ناامید‌کننده است و حالا که فوتبالیست‌ها هم ۱۵ هزار دلارشان را گرفته‌اند و هم امتیاز واردات خودروی خارجی، داغ دل آن‌ها تازه شده است.
تبعیض‌های آزاردهنده
قهرمان کشتی فرنگی جهان و المپیک در تازه‌ترین اظهاراتش از بی‌توجهی مدیران به ورزش اول کشور انتقاد کرد. محمدرضا گرایی در گفتگو با ورزش سه از تلاش کشتی‌گیران برای شادی دل مردم گفت: «با اینکه همیشه گفته‌ایم برای مردم کشور و شادی آن‌ها تلاش می‌کنیم و تمامی سختی‌ها را به جان می‌خریم، اما واقعاً به عنوان کسی که در دو سال اخیر طلا و نقره جهان و طلای المپیک را کسب کرده‌ام، انتظار دارم از سوی مسئولان دولتی توجه بیشتری به کشتی شود. کشتی ورزش اول کشور است و این موضوع نباید فقط در حد حرف باشد. کشتی بیش از ۸۰ درصد مدال‌های جهانی و المپیک ورزش ایران را به دست می‌آورد، اما موقع رسیدگی و اهدای پاداش و حمایت که می‌رسد کسی سراغ کشتی و کشتی‌گیران نمی‌آید. از جانمان مایه می‌گذاریم، اما انگار حمایت و توجهات سمت دیگری می‌رود. بازی‌های جام‌جهانی را دیدم و به بازیکنان هم خسته نباشید می‌گویم، اما شنیدم با وجود حذف تیم‌ملی، بازیکنان حواله واردات خودرو دریافت کرده‌اند. هیچ وقت نمی‌گویم چرا به فوتبال رسیدگی شد یا چرا به فلان ورزشکار پاداش دادند. نوش‌جان فوتبالیست‌ها، اما اینکه تبعیض بین رشته‌ها قائل می‌شوند، اذیت‌کننده است.»
ما هم جام‌جهانی داریم
کامران قاسم‌پور از وزارت ورزش خواست بین فرزندانش تبعیض قائل نشود. قهرمان کشتی آزاد جهان نیز با تأکید بر اینکه برای ورزشکاران همه رشته‌ها احترام قائل است، اظهار داشت: «واقعیت این است که ورزشکاران هر رشته به اندازه خودشان زحمت می‌کشند، حالا چه در فوتبال و چه بقیه رشته‌ها. ملی‌پوشان و قهرمانان ورزش ایران در هر رشته‌ای برای من قابل احترام هستند و هر پاداش یا دستمزدی هم که می‌گیرند گوارای وجودشان. مشکل ما این است که مسئولین نگاه یکسانی به ورزشکاران ندارند. انگار ما فرزند سرراهی این ورزش هستیم. اگر تیم‌ملی فوتبال در جام‌جهانی بوده، ما هم چند روز دیگر باید در خاک امریکا در جام‌جهانی شرکت کنیم، اما همان مسئولانی که به فوتبالیست‌ها حواله خودرو داده‌اند اگر کشتی‌گیران در جام‌جهانی قهرمان هم شوند چنین پاداشی به آن‌ها می‌دهند؟»
قاسم‌پور با مقایسه میزان پاداش‌ها با فوتبالی‌ها گفت: «واقعاً خنده‌دار است که من دو سال است قهرمان جهان می‌شوم و برمی‌گردم، اما همان پاداشی را که خود وزارت ورزش تصویب کرده هم نمی‌دهند. اگر هم بدهند به نظرتان ۱۵۰ میلیون تومان دردی از ما دوا می‌کند! به فوتبال پاداش‌های میلیاردی می‌دهند، اما به کشتی که می‌رسند می‌گویند بودجه نداریم. چطور بودجه در زمان قهرمانی‌های کشتی محدود می‌شود، ولی در جام‌جهانی به فوتبالیست‌ها پاداش می‌دهند، اما دو سال از قهرمانی ما می‌گذرد و هنوز از پاداش خبری نیست!»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار