با هدف ایجاد زنجیره غذایی و جلوگیری از بین رفتن این مواد و ایجاد اشتغال، مجوز ۲۸ کارخانه صنایع تبدیلی غذایی در قم صادر شد.
حسن طاهری، مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قم با بیان اینکه یکی از کارهای مهمی که توسط بخش مدیریت صنایع تبدیلی سازمان جهادکشاورزی استان انجام میشود، صدور مجوزهای لازم برای فعالیت و راهاندازی کسب و کار در عرصههای مختلف صنایع تبدیلی و غذایی است، افزود: از ابتدای امسال تا پایان دیماه، ۱۸ فقره جواز تأسیس صنایع تبدیلی و غذایی با میزان سرمایهگذاری ثابت هزار و ۵۱۱ میلیارد ریال و اشتغال برای ۲۶۴ نفر و ظرفیت اسمی تولید سالانه ۵۳هزار تن محصول با جذب ۶۶هزار تن موادخام در استان صادر شد. وی با بیان اینکه بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، ادامه داد: میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینه محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است. این مسئول با بیان اینکه صدور جواز تأسیس به این معناست که به فرد متقاضی سرمایهگذاری و فعالیت در عرصه صنایع تبدیلی و غذایی اجازه داده میشود تا مراحل ساخت و ساز و خرید تجهیزات لازم برای راهاندازی مجموعه و تولید آزمایشی محصول مورد نظر خود را آغاز کند، افزود: پس از این مرحله متقاضی اعلام میکند که کار تولید آزمایشی خود را آغاز کرده است ما نیز کارشناسان خود را به محل فعالیت ایشان میفرستیم تا بر روند کار نظارت کنند و در صورت داشتن شرایط لازم در نهایت پروانه بهرهبرداری برای متقاضی صادر میشود. طاهری تصریح کرد: امکان ثبتنام متقاضیان برای آغاز فعالیت اقتصادی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در سامانه ملی مجوزها وجود دارد و اگر وی در زمینهای نیاز به توضیح بیشتری داشتند، میتوانند به بخش صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی قم مراجعه میکنند.