کد خبر: 1134942
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۳
علیرضا علوی‌تبار

علیرضا علوی‌تبار، از تئوریسین‌های آشوب و کسی که ۳ ماه قبل از آبان ۹۸ طرح تسخیر مراکز حساس نظام توسط آشوبگران خیابانی را مطرح کرده بود به تازگی طی یادداشتی در سایت مشق نو که با عنوان "جمهوری و برابری" منتشر شد؛ اغتشاش و آشوب را "اقدام‌های جمعی ایرانیان" نام نهاده و به طرح مانیفست شعار برای این اقدامات پرداخته است.

او در یادداشت خود ضمن پر اهمیت جلوه دادن مسئله شعار در تحرکات خیابانی؛ انقلاب اسلامی مردم ایران در سال ۵۷ را "انقلاب جمهوریت" نامیده و مدعی می‌شود که این انقلاب هم مثل انقلاب مشروطه به اهداف خود نرسیده است! (تقلا برای انکار دستاورد‌ها و بزرگنمایی از مشکلات در این ادعا مشهود است)

علوی‌تبار، اما در نقطه عطف یادداشت خود می‌نویسد:
"هیچ عاملی به اندازه تبعیض و نابرابری، آرمان‌های مردم ایران را تخریب نکرده است. برای جلوگیری از تخریب دوباره این آرمان‌ها باید «برابری و طرد تبعیض» از شعار‌های اصلی اقدام‌های جمعی ایرانیان باشند. با توجه به آنچه گفته شد، به‌نظر می‌رسد که مناسب‌ترین شعار برای تلاش‌های جمعی و سیاسی ایرانیان امروز، در جنبه سلبی، نفی هسته مشکل‌ساز وضعیت پیشین و وضعیت امروز، و در جنبه ایجابی «جمهوری و برابری» است. افق آینده ایران «جمهوری برابری‌خواه» است. "

اینکه برخی محافل تحلیلی یک اصرار مستند را ارائه می‌کنند مبنی بر اینکه کسانی در ستاد هسته سخت اصلاحات "بانیان آشوب" هستند و آن‌ها بودند که تحرکاتی مثل آبان ۹۸ و اغتشاشات مهسا را بسترسازی کرده‌اند دقیقا به دلیل رفتار‌ها و اسنادی است از قبیل آنچه که در یادداشت علوی‌تبار می‌خوانیم.

یعنی می‌بینیم که یک رجل سیاسی دقیقا در قامت یک فرمانده ظاهر شده؛ خون از دستان آلوده‌ی اغتشاشگران می‌شوید و به آشوب آن‌ها می‌گوید اقدام جمعی (!) و در ادامه هم به اراذل و اوباش، راه و چاه نشان می‌دهد و فی‌المثل می‌گوید که دفعه بعدی در کنار "زن زندگی آزادی" شعار اقتصادی هم بدهید و از برابری بگویید.

اگر این راهبریِ آشوب نیست پس چیست؟!

ما پیش از این نیز در وبلاگ مشرق صراحتا هشدار دادیم که باید با رویکرد تبیینی و البته امنیتی وارد نقش بانیان اصلاح‌طلب اغتشاش شد و حرکت بعدی آن‌ها را در نطفه خفه کرد.

باید دانست که تحرکات آن‌ها در مقصد نهایی خود قصد دارد "فتنه اقتصادی" ایجاد کند و مردم را به خیابانی بکشاند که در آن شعار اقتصادی سر داده می‌شود.

ذکر این هشدار لازم است که رسانه‌ها و خواص جامعه آنطور که باید وارد مسئله بیان مثبتات و دستاورد‌های اقتصادی انقلاب اسلامی نشده‌اند و نتوانسته‌اند نسبت دستاورد‌ها با مشکلات را بیان کنند. این مقوله می‌تواند به آگاهان سیاسی نشان دهد بحران احتمالی فتنه اقتصادی تا چه اندازه عمیق خواهد بود؟!

پیش از این، محمدرضا تاجیک، از دیگر تئوریسین‌های اصلاح‌طلب نیز طی یادداشتی به نظام اسلامی هشدار زیر و رو شدن داده بود!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار