حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی ضمن حضور در محل مهمانسرای امام رضا(ع) و تهیه افطاری ساده، از مراحل آماده سازی 8 هزار و 500 پرس غذای گرم ویژه افطار و 35 هزار بسته افطاری ساده در مهمانسرای حضرت رضا(ع) بازدید و از نزدیک در جریان روند و نحوه اجرای این طرح قرار گرفت.
تولیت آستان قدس رضوی در جریان این بازدید از بخشهای مختلف از جمله انبار، سردخانه، محل طبخ غذا و بسته بندی افطاریهای ساده دیدن و بر لزوم توجه به کیفیت غذای تهیه شده در کنار کمیت تأکید و به دست اندرکاران تهیه افطاری حرم مطهر، توصیه کرد: هیچگاه کیفیت را فدای کمیت نکنید و در تهیه غذای افطاری از با کیفیت ترین مواد اولیه استفاده کنید.
وی همچنین بر کنترل دقیق فرآیند تهیه و طبخ غذا بر اساس دستورالعملهای بهداشتی تأکید و عنوان کرد: نظارتهای دقیق به منظور رعایت کامل ضوابط بهداشتی بصورت جدی باید مورد توجه قرار گیرد.
آستان قدس رضوی از ابتدای ماه مبارک رمضان روزانه حدود ۵ هزار پرس افطاری گرم در حرم مطهر رضوی و حدود 3 هزار و 500 پرس در حاشیه شهر مشهد توزیع میکند. همچنین هرشب حدود ۳۵ هزار بسته افطاری ساده همزمان با نماز مغرب و عشاء در صحنهای حرم مطهر امام رضا(ع) میان نمازگزاران توزیع میشود.