کد خبر: 973207
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۷
دبیر سیزم ایران در گفتگو با «جوان آنلاین» مطرح کرد.
بابک امیری نژاد، دبیر سیزم ایران از اعزام کاروان ۱۶۶ نفره ایران به المپیک نظامیان جهان در چین خبر داد.
گروه ورزشی جوان آنلاین- سعید احمدیان: هفتمین دوره رقابت‌های المپیک نظامیان جهان سیزم، در حالی از ۲۳ مهر به میزبانی کشور چین برگزار می‌شود که کاروان کشورمان نیز در این رقابت‌ها شرکت می‌کند.
بابک امیری نژاد، دبیر سیزم ایران در گفتگو با "جوان آنلاین" با از حضور ۱۱۰ کشور در این رقابت‌ها خبر می‌دهد: «هفتمین دوره المپیک نظامیان جهان از ۲۳ الی ۶ در شهر بوهان کشور چین برگزار می‌شود، تا ۹ هزار ورزشگار از ۱۱۰ کشور از ۱۳۸ کشور عضو برای شرکت در این رقابت‌ها ثبت نام کرده اند و این مسابقات در ۳۸ رشته برگزار می‌شود.»
امیری نژاد با اشاره به افزایش رشته‌های معلولان در هفتمین دوره المپیک نظامیان جهان، می‌گوید: «در این دوره از مسابقات، چند رشته مانند دوومیدانی، شنا و... هم برای معلولین و جانبازان در نظر گرفته شده است. شروع این کار در دوره قبلی المپیک نظامیان زده شد و در چند رشته معلولین با هم رقابت کردند. در این دوره رشته‌های ورزش معلولان افزایش پیدا کرده است و قرار است که در آینده با جدا شدن مسابقات، پارالمپیک نظامیان ویژه معلولان برگزار شود.»
وی در ادامه از اعزام کاروان ۱۶۶ نفره ایران خبر می‌دهد: «کاروان ایران طبق تقویم ورزشی نیرو‌های مسلح که مصوبه حضرت آقا هم هست، در ۱۴ رشته با ظرفیت ۱۶۶ نفر به این مسابقات اعزام می‌شود و برابر تدابیر هیئت رئیسه ورزش نیرو‌های مسلح مسئولیت اعزام و آماده سازی تیم‌ها به سازمان‌ها واگذار شده است.»
امیری نژاد تقسیم بندی رشته‌ها را بین نیرو‌های نظامی اینطور بیان می‌کند: «بر این این اساس و تقسیم بندی صورت گرفته، ۵ رشته به ارتش رسید، ۴ رشته به سپاه، ۳ رشته به نیروی انتظامی و یک رشته هم به وزارت دفاع واگذار شد. این سازمان‌ها مسئولیت پیدا کردند که با برگزاری مسابقات انتخابی و اردو‌های آماده سازی، رشته‌هایی که به آن واگذار شده را برای رقابت‌های المپیک نظامیان جهان آماده کنند.»
وی ادامه داد: «مسئولیت رشته‌های نجات غریق، چتربازی، والیبال، دوچرخه سواری و تیر و کمان با ارتش است، سپاه نیز مسئولیت رشته‌های تکواندو، تیراندازی، پنج گانه نظامی و سه گانه بر عهده داشت، نیروی انتظامی هم مسئول رشته‌های دوومیدانی، دوی ماراتن، کشتی آزاد و فرنگی بود و مسئولیت جهت یابی و رشته جودو هم با محوریت وزارت دفاع است.»
امیری نژاد محاسن هفتمین دوره المپیک نظامیان را متمرکز بودن محل برگزاری مسابقات عنوان می‌کند: «از محاسن این دوره بازی‌های المپیک نظامیان، متمرکز بودن محل برگزاری مسابقات است، در دوره گذشته در کره جنوبی اینطور نبود و در سه جای مختلف که رقابت‌ها برگزار شد، اما در چین همه رشته‌ها در یک دهکده برگزار می‌شود. بیشترین مسافت از محل دهکده ورزشکاران تا محل برگزاری مسابقات مربوط به رشته تیراندازی است که ۴۰ دقیقه است.»
معاون کاروان اعزامی ایران به المپیک نظامیان جهان درباره هدفگذاری کاروان ایران در المپیک نظامیان جهان می‌گوید: «در دوره گذشته که در کره جنوبی برگزار شد، ما از نظر رنگ و با ۲۸ مدال پانزدهم شدیم. پیش بینی ما برای هفتمین دوره المپیک نظامیان جهان با توجه به کاهش وزن‌های کشتی فرنگی و آزاد کمتر از دوره قبل است. در شمشمین دوبارهدر ۱۶ وزن کشتی آزاد و فرنگی ۱۴ مدال کسب کردیم، اما در این دوره تنها در مجموع کشتی آزاد و فرنگی در ۸ وزن برگزار می‌شود و تعداد اوزان کمتر شده است و ۸ شانس مدالی که داشتیم کمتر شده است.»
امیری نژاد البته از تدابیری خبر می‌دهد که قرار است کم شدن شانس‌های مدال کشتی را کمتر کند: «با این حال سعی کرده ایم در دومیدانی نفرات اعزامی را افزایش دهیم، در تکواندو، جودو شانس مدال داریم، در کشتی امید زیادی داریم، در والیبال در دوره گذشته چهارم شدیم و امید داریم که این دوره با دکتر نفرزاده یک مدال تیمی کسب کنیم.»
وی سیاست کاروان اعزامی ایران به سیزم، را پایه محور بودن عنوان می‌کند: «سیاست نیرو‌های نیرو‌های مسلح در بخش کاروان اعزامی به مسابقات نظامیان تغییر کرده است و پایور محور شده است، یعنی اولویت مدال نیست و سازمان‌ها و هیئت‌های ورشی نیرو‌های مسلح مجاب شده اند که باید به سمتی بروند که حداقل ۳۰ درصد شاکله تیم‌ها را نیرو‌های پایور تشکیل بدهند. رو این سیاست پافشاری می‌شود و تیم‌های سعی کرده اند راعایت کنند و گام بلندی بردارند تا در سال‌های آینده اکثریت تیم‌های نظامیان را پایوران تشکیل بدهند.»
امیری نژاد در پایان از عدم حمایت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، گلایه می‌کند: «وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حمایت خاصی نکرده اند، فقط در بحث آکادمی ملی المپیک از امکانات آن استفاده کردیم و در بخش پوشاک کاروان از کمیته و وزارت تقاضا داشتیم که محقق نشد. البته نیرو‌های مسلح از لحاظ امکانات و منابع مالی قوی‌تر از ساختار رسمی ورزش کشور است.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار