کد خبر: 1040508
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۰
ایجاد ۲۳ هزار شغل جدید در استان قم با سرمایه‌گذاری ۳هزار میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان امام، احداث بزرگ‌ترین کارخانه تولید چادر مشکی و احیای چندین کارخانه نیمه‌تعطیل حاصل سفر محمد مخبر به استان قم بود.
سجاد مرسلی

سرویس ایران جوان آنلاین: محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در سفری یک‌روزه به قم، تفاهمنامه‌ای به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان بین این ستاد و استانداری قم، جهت اجرای طرح‌های اشتغالزایی، احداث مسکن و احیای کارخانه‌های تعطیل شده امضا کرد. این تفاهمنامه همکاری برای اجرای ۴ هزار طرح در زمینه طرح‌های عمرانی، ا‌شتغالزایی، دانش‌بنیان و حمایتی امضا شد که از این محل طی سه سال ۲۳ هزار شغل در استان قم ایجاد خواهد شد. محمد مخبر در آیین امضای این تفاهمنامه گفت: اولویت ستاد رفع مشکل بیکاری و ایجاد اشتغال در مناطق محروم است. وی افزود: ۲۶۰۰ میلیارد تومان از این بودجه صرف ایجاد طرح‌های خرد و خانگی، طرح‌های اجتماع‌محور و دانش بنیان خواهد شد و ۴۰۰ میلیارد تومان هم صرف احیای کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی نیمه‌تعطیل و تعطیل‌شده خواهد شد. بهرام سرمست استاندار قم نیز در این مراسم گفت: حضور دکتر مخبر و مدیران ستاد اجرایی فرمان امام در هر استانی، موجب برکت و آبادانی بوده و خوشحالیم که با حمایت این دوستان، به زودی شاهد موجی از تحول و محرومیت‌زدایی در قم خواهیم بود.


در ادامه این سفر، عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین کارخانه «تولید پارچه چادر مشکی» در قم با سرمایه‌گذاری ۱۱۳۰۰ میلیارد ریالی ستاد اجرایی فرمان امام آغاز شد. با راه‌اندازی این مجموعه ضمن ایجاد ۲ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم، سالانه ۱۸ میلیون مترمربع چادرمشکی تولید و واردات این محصول پرکاربرد کاهش قابل‌توجهی پیدا خواهد کرد. آغاز عملیات احداث ۱۸۰۰ واحد مسکونی پروژه برکت در پردیسان، بهره‌برداری از ۸۰۰ طرح اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت با سرمایه‌گذاری ۸۲۴ میلیارد ریالی و ایجاد ۲۴۰۰ شغل، اهدای بسته‌های معیشتی، جهیزیه و نوشت‌افزار به خانواده‌های نیازمند به ارزش ۱۰۶میلیارد ریال و ده‌ها طرح عمرانی و اقتصادی از دیگر بخش‌های سفر یک‌روزه رئیس ستاد اجرایی فرمان امام بود. در این سفر همچنین با حمایت بنیاد برکت ستاد اجرایی، چهار کارخانه تولیدی «تیزسنگان، قم‌آلیاژ، تفلون کرامت و صنایع غذایی شیرین آفرینان خورشی» احیا و زمینه اشتغال ۲ هزار نفر در آن‌ها ایجاد شد.


دیدار با آیت‌الله سعیدی نماینده ولی‌فقیه و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه و آیت‌الله محمدی‌عراقی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم، بازدید از شرکت «باسلام» و شهرک مهدیه حوزه علمیه قم از سایر برنامه‌های مخبر در این سفر یک‌روزه بود.

تجلیل از ۱۳ دانشمند برتر چهارمحال و بختیاری با رتبه جهانی


مجموعه مدیریت شهری شهرکرد در مراسمی از ۱۳ دانشمند استان چهارمحال و بختیاری که نامشان در فهرست دو درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفته بود، تجلیل کرد.


بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در مراسم تجلیل از ۱۳ دانشمند برتر استان چهارمحال و بختیاری که نامشان در فهرست دو درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفته با بیان اینکه اگر بخواهیم این شهر را به عنوان مدل توسعه منطقه‌ای و یک منطقه نمونه معرفی کنیم باید از ظرفیت دانشمندان استفاده کنیم، گفت: در دوره جدید فعالیت شهرداری، تمامی طرح‌ها و پروژه‌های شهر با مطالعات دقیق‌تر و با بهره‌گیری از دانش متخصصان انجام و در این رویکرد آمادگی هرگونه همکاری با دانشمندان و متخصصان را داریم. وی با بیان اینکه اصلی‌ترین دغدغه ما این است که دانشگاه و دانشگاهیان را با شهرداری پیوند و درگیر مسائل توسعه شهری کنیم، افزود: در بحث توسعه نیاز به اجماع فکر دغدغه‌مندان امر توسعه داریم. شهردار شهرکرد با بیان اینکه مدیریت شهری باید از ظرفیت و استعداد‌های نهفته و اساتید و دانشمندان استفاده کند، تصریح کرد: شهرداری شهرکرد آمادگی دارد از پیشنهادات ارزشمند دانشمندان و دانشگاهیانی که بتوانند در امر توسعه شهری و رفع مشکلات کمک کنند، بهره‌مند شود. سرهنگ علی‌فتح رحیمی، معاون علمی و پژوهشی سپاه چهارمحال وبختیاری نیز گفت: در راستای تبدیل علم به ثروت ایده‌ها جمع‌آوری و جشنواره‌هایی با کمک دانشگاه‌ها برگزار شده است، اما در بحث نیروی انسانی که دغدغه مقام معظم رهبری است آنچنان که باید توجهی نشده است.

انجام ۱۲۰۰ هکتار نهال‌کاری در بیابان‌های سمنان


در سال‌جاری در کنار حفاظ تاغ‌زار‌ها با هدف جلوگیری از بیابانزایی، یک هزار و ۲۰۰ هکتار نهال‌کاری در مناطق مختلف استان سمنان انجام شده است.


جعفر مرادی حقیقی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به کاشت یک هزار و ۲۰۰ هکتار نهال در سطح استان با هدف مقابله با بیابانزایی، گفت: در سال‌جاری این اقدام در سراسر استان در کنار سیاست حفظ تاغ‌زار‌ها و مراتع دنبال شده است. وی با بیان اینکه مدیریت روان آب همراه با عملیات بیولوژی در سطح یک هزار و ۱۰۰ هکتار اراضی طبیعی استان سمنان و همچنین آبیاری و نگهداری از ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار نهال‌کاری‌های سال‌های قبل از جمله دیگر اقدامات منابع طبیعی در سال ۹۹ بوده است، افزود: طرح پژوهشی بادشکن کوتاه برای نخستین بار در کشور با مشارکت دانشکده منابع طبیعی تهران و سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری کشور در محدوده کانون فرسایش بادی شهرستان گرمسار یکی دیگر از اقدامات این اداره کل در سال‌جاری بوده است. مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان با بیان اینکه ۵۳۵ هزار و ۱۷۳ هکتار از اراضی استان در ۳۸منطقه به عنوان کانون‌های بحرانی فرسایش بادی شناخته شده است، تصریح کرد: از طریق وزش شدید باد سالانه در حدود ۳۳۰ میلیارد ریال خسارت به تأسیسات صنعتی و مسکونی، جاده‌های مواصلاتی، اراضی کشاورزی وارد می‌شود لذا ایجاد بادشکن یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در سال‌جاری بوده است. مرادی حقیقی با بیان اینکه در راستای مقابله با باد و فرسایش خاک تاکنون بیش از ۱۱۳ هزار هکتار جنگل‌های بیابانی با گونه عمدتاً تاغ ایجاد شده است، گفت: ۲۳ هکتار از کویر‌های نمکی گرمسار در سال‌جاری تحت اجرای طرح مالچ پاشی ریگی قرار گرفت. وی با بیان اینکه در سال‌جاری شش بند خاکی به مساحت ۷۵ هزار متر مکعب نیز در اراضی طبیعی استان اجرا شده است، افزود: این طرح‌ها با هدف ذخیره آب، مقابله با بیابانی شدن اراضی و بهره‌وری از آب در کنار تغذیه سفره‌های زیرزمینی اجرا شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار