به گزارش سعید عرفان منش خبرنگار جوان انلاین از اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در گفت و گو با خبرنگار جوان نلاین ، با اشاره به تشکیل کارگروه تنظیم بازار برای مدیریت تولید و عرضه محصول مرغ و تخم مرغ در استان اصفهان اظهار داشت: گزارشی مبسوطی توسط کمیته مرغ و تخم مرغ استان اصفهان ارائه شد که نشان می داد عرضه و تقاضا به تنهایی قیمت مرغ و تخم مرغ را درکشور تعیین نمی کند.
وی افزود: عوامل متعددی بر روند قیمت مرغ و تخم مرغ تاثیر دارند که ما سعی کردیم با ارائه راه حل دقیق و موثق این موضوع را در استان اصفهان حل کنیم.
وی با بیان اینکه در آذرماه بالغ بر ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تن جوجه ریزی انجام شد، گفت: این میزان جوجه ریزی در دی ماه به ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار تن افزایش یافت که این جوجه ها راهی بازار شده است و از روز گذشته کاهش قیمت محصول مرغ را به همراه داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ابراز داشت: درصدد هستیم قیمت محصول مرغ را به قیمت مصوب کارگروه تنظیم بازار که مرغ زنده را ۱۵ هزار و مرغ کشتارگاه به ۲۱ هزار و ۵۰۰ تومان در استان اصفهان نزدیک کنیم.
قاضی عسگر با اشاره به اینکه تعداد واحدهای فروش مرغ یارانه ای در استان اصفهان افزایش می یابد، اظهار داشت: علاوه بر فروشگاه های بزرگ نظیر کوثر، رفاه و ... محل توزیع مرغ های یارانه ای در استان اصفهان افزایش خواهد یافت.
وی افزود: دولت ۷۲ درصد نهاده های دامی و طیور را به صورت یارانه پرداخت می کند و ۲۸ درصد آن توسط واحدهای مرغ داری پرداخت می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت :هر شب ۵۳۰ تن مرغ زنده در استان اصفهان کشتار می شود.