کد خبر: 1218076
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۷

جوان آنلاین: محمدامین رضایی، فعال رسانه، در کانال ایتای خود نوشت:

درباره انتخابات مجلس باید واقع نگر بود، بخاطر تکثیر شورا‌های موازی و انباشت و چندلایه بودن مشکلات کشور، مجلس در همه مسائل تمام کننده نهایی نیست بلکه یکی از بازیگرهاست، هرچند همچنان قدرت اثرگذاری مجلس بالاست. علاوه بر این در میان ثبت نام کنندگان تعداد کاندید‌های تراز بویژه در بخش اقتصاد که درد امروز ماست زیاد نیست.

حرف‌های فانتزی و نگفتن نقطه ضعف‌ها در کنار دستاورد‌های مجلس یازدهم روش خوبی برای ازدیاد مشارکت نیست بلکه تکیه بیش از حد روی این در آینده موجب ازدیاد نامیدی هم میشود. نباید انتخابات را کنار گذاشت در عین حال نباید توقع افزایی غیر واقعی کنیم؛ جوری تصویر سازی نکنیم که گویا مجلس بعدی (دوازدهم) قرار است معجزه رقم بزند! مردم خود سهم و قدرت تغییر در نهاد‌ها را میدانند

بخشی از استدلال من برای شرکت در انتخابات بجای آمار و حرف‌های بعضا فانتزی این است تاریخ ما با سلطنت و استبداد عجین بوده ما در مشروطه توانستیم با خون دل فراوان به نهاد مجلس و انتخابات برسیم، مردم کم و زیاد در حکمرانی سهیم شدند، بعد از انقلاب این سهیم شدن در حکمرانی بواسطه انتخابات‌های متعدد افزایش یافت؛ امروز مشکلات اقتصادی، ناکارآمدی‌ها و اشکال حتی به خود این فرایند انتخابات مثل بعضی رد صلاحیت‌ها نباید موجب شود کلا این امکان را کنار بگذاریم و به قبل از مشروطه بازگردیم!

نفس بودن امری به نام انتخابات موضوعیت دارد و متضمن یک جمهوریت ولو نسبی است. این ما را از سعودی و... در منطقه جدا می‌کند؛ نباید این فرصت که نتیجه یک مبارزه تاریخی است را بخاطر یک سری مشکلات از این سرزمین به کلی حذف کرد. تبعات کنار گذاشتن این فرصت بیش از مشکلات موجود است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار