کد خبر: 1218787
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۷
معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی، درباره این موضوع که جمهوری اسلامی اصرار دارد مردم در انتخابات شرکت کنند، توضیح داد.

جوان آنلاین: قاسم جعفری معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اهمیت حضور مردم و نقش آفرینی ارزشمند آن‌ها در انتخابات، عنوان کرد: انقلاب اسلامی ملت ایران به تعبیر کارشناسان بین‌المللی و صاحب نظران، همانند میشل فوکو فرانسوی از معدود انقلاب‌های مردمی دنیاست، جز باور‌های دینی؛ هیچ عامل دیگری قدرت بسیج این چنین توده‌های مردمی را ندارد.

به گزارش فارس، معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور، بیان کرد: انقلاب در ایران محصول برخی آشفتگی‌ها نبود که در نتیجه آشوب، یک نظم جدید ایجاد شود بلکه رهبر این انقلاب، صاحب نظران و به تبعیت آنان مردم، آگاه بودند که دنبال چه هستند، هدف مشخص بود.

جعفری ادامه داد: در راهپیمایی‌های آن زمان مردم می‌گفتند ما حکومت عدل علی را می‌خواهیم، وقتی این را عنوان می‌کردند در حقیقت برای برقراری این حکومت برنامه داشتند.

وی، گفت: علت هر زمان از معلول جدا شود، معلول از بین خواهد رفت. در واقع خالق انقلاب اسلامی ایران مردم هستند بنابراین ادامه دهنده آن نیز باز خود مردم خواهند بود. معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور، تصریح کرد: ما هیچ انقلابی را در دنیا نداریم که انقلابیون به محض پیروزی حکومت را به همه پرسی و رفراندوم عمومی قرار دهند و خواستار این باشند که مردم خود نوع حکومتشان را انتخاب کنند.

جعفری تأکید کرد: ما هنوز در آمریکا و فرانسه و سایر کشور‌ها شاهد آن نبودیم که آنان نوع حکومتشان را به رفراندوم مردمی گذاشته باشند. اما امام خمینی (ره) معمار انقلاب اسلامی ایران اصرار بر این فعالیت داشتند.

وی یادآوری کرد: در کمتر از ۲ ماه بعد انقلاب با اصرار امام، مردم در صحنه حضور یافتند و نوع حکومتشان را خودشان انتخاب کردند و این افتخار بزرگ تنها شامل انقلاب اسلامی ایران شد هیچ کس در دنیا نمی‌تواند مدعی شود چنین ویژگی را دارا است.

معاون هماهنگی و نظارت امور مجلس ریاست جمهوری، ادامه داد: در طی ۴۵ سال این انقلاب همیشه علاوه بر مشارکت‌های گسترده مردم در تجلی‌های مختلف همانند راهپیمایی‌های متعدد، حدود ۴۰ مرحله انتخابات در کشور برگزار شده است.

جعفری بیان کرد: حضور مردم در انتخابات و مشارکت‌هایشان نشان از این دارد که جمهوری اسلامی ایران و مسئولینش در نقش و بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران برای مردم است صادق هستند.

وی تاکید کرد: حضرت امام خمینی (ره) هنگامی که در پاریس حضور داشتند وقتی از ایشان سوال شد که به پشتیبانی چه کسانی به ایران می‌روید؟ فرمودند؛ مردم همچنان خبرنگار از ایشان سوال کرد اگر روزی مردم انقلاب را نخواهند چه می‌شود؛ فرمودند آن روز ما نخواهیم بود.

معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور، عنوان کرد: بنابراین اینکه جمهوری اسلامی و مسئولین از مردم تقاضای مشارکت و همراهی می‌کنند دارای چند نکته‌ای بسیار ارزشمند و زیبا است.

جعفری با اشاره به درخواست مسئولین از مردم برای مشارکت، تأکید کرد: این درخواست، اول صداقت مسئولین را در جمهوری اسلامی ایران بعد از ۴۵ سال نسبت به مردم نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب ایران مردمی است و مشارکت خوب مردم در پای صندوق‌های رای شامل پیامی بود، افزود: نکته دوم مردمی بودن انقلاب نشان از این دارد که افرادی که به دروغ می‌گویند در ایران استبداد و دیکتاتور وجود دارد چقدر با حضور مردم در انتخابات روز جمعه ضایع شدند. بدلیل اینکه هیچ دیکتاتوری از مردمش تقاضا نمی‌کند که پای صندوق رأی بیایند و اگر انتخابات هم برگزار کند معمولاً یک انتخابات سوری برگزار می‌کند.

معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور، تأکید کرد: اگر جمهوری اسلامی دیکتاتوری بود هیچ زمان اصل انتخابات را برگزار نمی‌کرد و لازم هم نبود به مردم اصرار داشته باشد که پای صندوق رأی حضور پیدا کنند. در جمهوری اسلامی تا زمانی که آخرین رأی یک صندوق شمارش نشده باشد کسی نمی‌داند نتیجه این صندوق به نفع کدام نامزد است.

جعفری با بیان اینکه در شمامتی که دشمنان علیه انتخابات ایران دارند، گفت: پروپاگاندای جنگ ترکیبی و رسانه‌ای که دشمنان علیه ملت ایران برای انتخابات اسفندماه راه انداختند در کل تاریخ بی‌نظیر است. ما یک کشوری را نداریم که انتخابات را که یک امر داخلی آن کشور محسوب می‌شود، سایر قدرت‌های منطقه‌ای همه مشارکت و تلاش خود را کنند که مردم در انتخابات کشورشان حاضر نشوند.

وی یادآورشد: با وجود جنگ ترکیبی که دشمنان علیه ایران با این حجم شایعات، دروغ و اتهام که علیه نظام جمهوری اسلامی ایران وارد کردند، اما باز هم مردم آگاه و با بصیرت پای صندوق رأی آمدند و حضور خود را اعلام کردند.

معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور، تصریح کرد: با اشاره به آمار مثلاً ۴۱ درصد مشارکت ما نباید اینگونه برداشت کنیم که مثلاً ۶۰ درصد مردم حضور نداشتند در هیچ جای دنیا این امکان فراهم نیست که ما بگوییم ۱۰۰ درصد مردم برای مشارکت آمدند.

جعفری بیان کرد: در همه انتخابات، کشور ما در طول این ۴۵ سال متوسط درصد مشارکت ۵۵ درصد بوده است در تمام دنیا هم اینگونه است. در حقیقت افرادی که در انتخابات حضور نداشتند به معنای مخالفت با جمهوری اسلامی ایران نیست؛ افرادی که این صحبت‌ها را بیان می‌کنند دقیقاً یک شیطنت و مصادره مطلوب به نفع دشمنان است. خودشان هم می‌دانند که دچار خطای محاسباتی هستند. اگر واقعا می‌دانند که جواب مردم ما نه به جمهوریت است پس چرا دشمنان اینقدر تلاش می‌کنند و ناراحت هستند که مردم چرا پای صندوق‌های رأی آمدند این بهترین دلیل است که مردم پشتیبان نظام هستند.

وی بیان کرد: مردم ما آنقدر خوب هستند که در وصف آنان هر چقدر گفته شود حتی تملق هم شود هیچ اشکالی ندارد منت کشی از این مردم آگاه ارزشمند است. قرآن کریم می‌فرماید: مؤمنان کارشان این است که در مقابل کفار، خدا ناباوران و طاغوت سرافراز، سربلند و در مقابل مؤمنان متواضع باشند، چه اشکالی دارد که مسئولان ما منت این مردم را بکشند به این موضوع باید افتخار کرد.

معاون هماهنگی و نظارت معاونت پارلمانی رئیس جمهور، خاطر نشان کرد: نواب صفوی می‌گفت من آرزویم این است که حکومت اسلامی تشکیل شود و من جارو کش داخل خیابان‌هایش باشم. ما دعوت مردم برای مشارکت در انتخابات را اوج اقتدار نظام اسلامی می‌دانیم.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۳
0
0
اگر این اصر تعارف نباشد و یک باور باشد باید شرایطی را فراهم میکردند که اکثریت ملت شرکت کنند و شاهد مجلسی نباشیم که در آن هیچ نماینده ای که در حوزه خودش رای اکثریت را داشته باشد را شاهد باشیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار