کد خبر: 1211380
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۱
روزی به آیت‌الله حائری‌شیرازی گفتم که ما به اینجا رسیده‌ایم که فیلم‌هایمان را از قصه‌های واقعی بسازیم. او در جواب گفت، می‌دانی تفاوت قصه‌های واقعی و غیرواقعی چقدر است. گفت، به اندازه تفاوت خدا تا بشر! سینمای ما پر از قصه‌های غیرواقعی است، اما ما باید به دنبال قصه‌های واقعی برویم
نوید پارسا

جوان آنلاین: کتاب «سلحشور؛ روایت یک هنرمند جهانی» شامل زندگی و خاطرات مرحوم فرج‌الله سلحشور به کوشش معین عارفی و از سوی انتشارات «راه یار» منتشر شد.
کتاب «سلحشور، روایت یک هنرمند جهانی» زندگی و خاطرات مرحوم فرج‌الله سلحشور بازیگر، نویسنده و کارگردان مطرح سینما و تلویزیون کشور را در پنج فصل «خاطرات» شامل دو بخش «هنرمند جهانی» و «سریال یوسف پیامبر»، «به روایت رهبری»، «از نگاه دیگران»، «یادداشت‌ها» و «فیلم‌شناسی» به انضمام سالشمار زندگی و تصاویر روایت کرده است. ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر از جمله آثار مرحوم سلحشور هستند که علاوه بر استقبال و پخش چندباره در ایران در برخی کشور‌های دیگر هم پخش شده و مورد استقبال قرار گرفتند.
در بخش‌هایی از کتاب از زبان مرحوم سلحشور آمده است: «وقتی مردم بخواهند عبادت بکنند، چه کار می‌کنند، وضو می‌گیرند. وقتی بخواهند عبادت بکنند حتماً باید پاک باشند، لباس‌شان پاک باشد، خودشان پاک باشند، وضو داشته باشند، این رسم عبادت است. این قانون عبادت است و نوشتن متونی مثل اصحاب کهف و یوسف (ع) و موسی (ع) در حقیقت برای بنده عبادت است. روزی به آیت‌الله حائری‌شیرازی گفتم که ما به اینجا رسیده‌ایم که فیلم‌هایمان را از قصه‌های واقعی بسازیم. او در جواب گفت می‌دانی تفاوت قصه‌های واقعی و غیرواقعی چقدر است، گفت به اندازه تفاوت خدا تا بشر! سینمای ما پر از قصه‌های غیرواقعی است، اما ما باید به دنبال قصه‌های واقعی برویم. «وزیران فرهنگ تاجیکستان، عراق و لبنان گفته‌اند شما به بمب اتمی نیاز ندارید، بلکه بمب شما سریال یوسف (ع) و آثار فرهنگی شماست.»
فرج‌الله سلحشور در سال ۱۳۶۱ با بازی در فیلم سینمایی توبه نصوح وارد سینما شد و دو سال بعد در «گورکن» علاوه بر بازیگری به چهره‌پردازی نیز پرداخت و در سال ۱۳۶۵ در فیلم «پرواز در شب» ساخته رسول ملاقلی‌پور نیز به ایفای نقش پرداخت. سلحشور در سال ۱۳۷۲، فیلم «ایوب پیامبر» را با نقش‌آفرینی، نویسندگی و کارگردانی خودش ساخت و رسماً وارد فضای فیلمسازی شد. او که در سال‌های بعد کوشیده بود داستان‌های قرآنی را به مجموعه‌های تلویزیونی تبدیل کند در سال ۱۳۷۶، مجموعه تلویزیونی «مردان آنجلس» را ساخت و ۱۰ سال بعد در سال ۱۳۸۶، مجموعه تلویزیونی «یوسف پیامبر» را نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی کرد. یک بیماری مشکوک که به سرطان منجر شد اجازه نداد تلاش برای ساخت سریال حضرت موسی (ع) از سوی او به سرانجام برسد تا پس از چند ماه تحمل بیماری شنبه هشتم اسفند‌ماه ۱۳۹۴ در تهران حیات را بدرود بگوید و در امامزاده سیدجعفر باغ‌فیض تهران به خاک سپرده شود. رهبر معظم انقلاب در پیام تسلیتی، او را مایه آبرو و اعتبار هنر سینمای ایران در چشم ملت‌های دیگر کشور‌ها دانست.
کتاب «سلحشور، روایت یک هنرمند جهانی»، زندگی و خاطرات مرحوم فرج‌الله سلحشور که گردآوری و تدوین آن برعهده معین عارفی بوده در ۲۲۴ صفحه، شمارگان هزار جلد و با بهای ۱۰۰ هزار تومان منتشر شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار