محمدحسین عزیزی متخصص و رئیس انجمن صنایع غذایی
گفت: هوش عاملی ژنتیکی است ولی تا حدی
بستگی به محیطی دارد که کودک در آن رشد میکند همچنین خانواده و تغذیهی مناسب
تاثیر زیادی در افزایش هوش کودک دارند.
وی افزود: از آنجایی که فسفر، تقویت کننده اعصاب
و مغز است مواد غذایی حاوی فسفر در این زمینه مفید هستند.
عزیزی تاکید کرد: فسفر در مغز بادام، مغز پسته،
مغز گردو، مواد پروتئینی، انواع گوشت قرمز و سفید به خصوص ماهی، فراوردههای
دریایی چون میگو و نیز در لبنیات وجود دارد.
وی بیان کرد: وراثت 50 درصد، تغذیه مناسب 20
درصد و 30 درصد تمرینهای تمرکزی در افزایش هوش و تقویت حافظه موثراند.
وی در پایان توصیه کرد: مطالعه، حل مسائل ریاضی و
جدول از جمله روشهایی است که موجب تقویت و
پرورش مهارتهای تمرکزی میشوند.