کد خبر: 1215169
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۷
خبرگزاری آناتولی در گزارشی اعلام کرد طبق داده‌ها، رژیم صهیونیستی در حال سرپیچی از رای دادگاه بین‌المللی دادگستری است که دو هفته پیش اعلام شد.

جوان آنلاین: دو هفته پس از آنکه دیوان بین‌المللی دادگستری به رژیم صهیونیستی دستور داد تا اقداماتی را برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه انجام دهد، تل‌آویو همچنان به سرپیچی از حکم اولیه دادگاه ادامه می‌دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری آناتولی، یکی از موارد رای اولیه دادگاه آن بود که رژیم صهیونیستی اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه را به سرزمین‌های محاصره شده بدهد.

با این حال، ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف غزه چندین ایست بازرسی ایجاد کرده و این منطقه را به سه قسمت تقسیم کرده است. عبور و مرور هر چیزی، حتی کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه بدون اجازه اسرائیل مجاز نیست.

نیرو‌های صهیونیست تهدید کرده‌اند که به هر چیزی یا هر کسی که بدون اجازه عبور کند حمله خواهند کرد. این نیرو‌ها روز دوشنبه هفته گذشته به سمت یک کاروان کمک‌های بشردوستانه که منتظر بود از دریا به سمت شمال نوار غزه برود، شلیک کردند. این در حالی است که کاروان مذکور مجوز داشت و حرکت خود را با آژانس آنروا سازمان ملل نیز هماهنگ کرده بود.


جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه

خبرگزاری آناتولی در اوایل فوریه داده‌هایی را از دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل گردآوری کرده که نشان می‌دهد با وجود حکم صریح دادگاه لاهه برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان، تعداد کامیون‌های کمک رسانی به نوار غزه کاهش یافته است.

قبل از تصمیم دادگاه، روزانه به طور متوسط ۱۵۶ کامیون کمک رسانی وارد غزه می‌شد، در حالی که طبق داده‌های سازمان ملل در ۱۱ روز پس از قرائت حکم دادگاه، میانگین روزانه کامیون‌های کمک رسانی مجاز تنها ۹۳ دستگاه بوده است. بنابراین، رژیم صهیونیستی از زمان تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری، تعداد کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه را ۴۰ درصد کاهش داده است. در نتیجه، بحران اقلام ضروری مانند دارو و لوازم بهداشتی در غزه بدتر شده است.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل روز دوشنبه گزارش داد: «در کل ماه ژانویه، تنها ۱۰ مورد از ۶۱ مأموریت کمک‌های بشردوستانه برای شمال غزه توسط مقامات اسرائیلی تسهیل شد».

سازمان ملل هشدار داده است که ۲.۲ میلیون نفر در نوار غزه به خاطر حملات شدید رژیم صهیونیستی با خطر قحطی مواجه هستند. بر اساس گزارش سازمان ملل، ۳۷۸ هزار نفر در غزه گرسنگی «فاجعه بار» را تجربه کرده و ۹۳۹ هزار نفر هم با ناامنی غذایی در سطح «اضطراری» مواجه هستند.

رژیم صهیونیستی به کشتار ادامه می‌دهد

علیرغم حکم موقت دادگاه عالی سازمان ملل، تل آویو تاکنون هیچ اقدامی برای رعایت آن انجام نداده است. گزارش‌ها از غزه نشان می‌دهد که اسرائیل از ۲۶ ژانویه (روز قرائت رای دادگاه) هر روز خشونت‌ها را تشدید کرده و به بمباران غیرنظامیان و جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه ادامه داده است.

از ۲۶ ژانویه، اسرائیل تنها در عرض ۱۳ روز هزار و ۶۲۵ فلسطینی را به شهادت رسانده و حداقل دو هزار و ۶۶۰ فلسطینی را زخمی کرده است. از سوی دیگر، اسرائیل با وجود متهم شدن به نسل کشی و جنایات جنگی به دلیل بمباران و از کار انداختن بسیاری از بیمارستان‌ها، همچنان به هدف قرار دادن مراکز درمانی متعددی ادامه می‌دهد.


آمادگی برای حمله به رفح

حدود ۲ میلیون فلسطینی ساکن در نوار غزه به اجبار آواره شده‌اند. اکثر آوارگان به شهر رفح، واقع در مرز جنوبی با مصر پناه برده‌اند. قبل از حملات اسرائیل، حدود ۲۸۰ هزار نفر در رفح ساکن بودند، اما امروزه جمعیت آن از ۱.۲ میلیون نفر فراتر رفته و بیش از چهار برابر شده است. به دلیل کمبود خانه، اکثریت قریب به اتفاق مردم در رفح برای زنده ماندن در اردوگاه‌های آوارگان مستقر شده‌اند و در همین حال ارتش صهیونیست از حمله قریب‌الوقوع به این شهر خبر می‌دهد.

علیرغم تصمیم دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر توقف اقداماتی که می‌تواند طبق ماده ۲ کنوانسیون ۱۹۴۸ منجر به نسل کشی شود، اسرائیل در حال پیشبرد حملات خود به سمت جنوب است، جایی که بیش از نیمی از ۲ میلیون فلسطینی آواره شده به آنجا پناه برده و آن را «منطقه امن» می‌دانند.

رفح ماه‌هاست که تحت حملات هوایی رژیم صهیونیستی بوده است، اما حمله زمینی که اخیرا اعلام شده، نگرانی‌ها را در مورد فجایع بیشتری علیه غیرنظامیان در نوار غزه افزایش می‌دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار