سرويس ايران جوان آنلاين: رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی از اجرای طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در استان مرکزی خبر داد.
مجید آنجفی، رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: براساس مصوبه دولت طرح ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در استان اجرا و افزایش کیفیت هشت محصول شامل سیب درختی، پرتقال، سیبزمینی، خیار گلخانهای، خیار مزرعهای، گوجهفرنگی گلخانهای، گوجه فرنگی مزرعهای در دستور کار قرار میگیرد. مجید آنجفی با بیان اینکه در حوزه سلامت غذا با استانداردهای جهانی فاصله داریم، افزود: براساس تعاریف بینالمللی امنیت غذایی به معنی دسترسی پایدار همه مردم به غذای کافی و سالم در تمام اوقات برای داشتن یک جسم سالم است که طبق این تعریف سه عنصر اصلی دسترسی همه به غذا، پایداری در دریافت غذا و دسترسی به غذای سالم و کافی در تمام اوقات مدنظر است. رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی بیان کرد: در سال گذشته در استان مرکزی استفاده از ۳۲ تن کود بیولوژیک، ۴۲۰۰ هکتار اصلاح روشهای تولید و ۹۳۰۰ هکتار کشاورزی حفاظتی انجام شده است. از سه سال قبل مصرف کود کاهش پیدا کرده به طوریکه کودهای شیمیایی استفاده شده در این مدت ۷۲ هزار تن بوده است و امسال پیشبینی میشود تنها ۶۴ هزار تن کودشیمیایی استفاده شود. وی ادامه داد: برای جایگزین سم نیز میتوان از مبارزههای تلفیقی، مبارزه زراعی، مبارزه بیولوژیک، کنترل کنندههای غیرشیمیایی استفاده کرد که در سال گذشته بیش از ۲۰۰ هزار هکتار مبارزه زراعی و هزار و ۷۵۰ هکتار استفاده از کنترل کننده شیمیایی انجام شده است.