کد خبر: 658562
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۴
رهبر معظم انقلاب در دیدار با اهالی فرهنگ و ادب و شاعران پیشکسوت و جوان:
اشکال برخی این است که اصل تهاجم گسترده‌ جبهه سوگند خورده علیه هویت اسلامی و هویت فرهنگی را با وجود نشانه‌های آشکار آن نمی‌بینند، اما شاعر با روح هنری و نگاه تیزبین و دغدغه‌مند خود، به دفاع از این هویت برمی‌خیزد.
برخی اصل تهاجم علیه هویت اسلامی و هویت فرهنگی را نمی‌بینند/آمریکا و انگلیس رسماً از کشتن کودکان مظلوم غزه حمایت می‌کنند.
جوان آنلاين: در شب ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام، جمعی از اهالی فرهنگ، اساتید شعر و ادب فارسی، شاعران جوان و پیشکسوت کشور، و تعدادی از شاعران پارسی‌گو از کشورهای تاجیکستان، هندوستان، افغانستان و پاکستان با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار با تبریک ولادت امام حسن مجتبی(ع) و توصیه به بهره‌گیری از نسیم معنوی و قدسی شب‌های قدر، کارکرد اولیه و طبیعی شعر را پاسخگویی به افکار، احساسات و دلتنگی های شاعر خواندند و افزودند: البته کارکرد اصلی شعر، عبارت است از: حضور و اثرگذاری بر خلوت ذهن و دل انسانها و تغذیه فکری مخاطبان.

ایشان با اشاره به تلاش شیاطین برای ورود به این خلوت فکری با هدف تزریق ارزشهای شیطانی، خاطرنشان کردند: شاعر وظیفه دارد همانند شعرای بزرگ تاریخ فارسی، با ورود هنرمندانه به این محدوده، خلوت مخاطبان خود را با معنویات و با دمیدن روحیه امید، نشاط و تحرک و پیشرفت غنی سازد و این عناصر را که سازنده هویت حقیقی ملت هستند، تقویت کند.

رهبر انقلاب اسلامی، اصلاح «ناهنجاری‌های اجتماعی» را در گروی اصلاح درونی انسان‌ها و انگیزه‌مندی و امیدواری و نشاط آنها خواندند و درخصوص کارکرد اجتماعی شعر افزودند: «مشخصه های فرهنگی» و «مزیت‌های فرهنگی»، هویت فرهنگی یک ملت را تشکیل می دهند و شعر نیز باید پاسدار همین هویت ملی باشد و آن را غنی و پاکیزه کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای در بیان اهمیت «هویت فرهنگی»، خاطرنشان کردند: هویت فرهنگی همان «عقلانیت معنوی» و «خرد جمعی» است که اصل و منشأ حیات و امتیازات یک ملت است و انقلاب اسلامی و امام بزرگوار ما نیز ساخته و پرداخته همین هویت فرهنگیِ برخاسته از حکمت و اندیشه های والا هستند.

ایشان، وجود انگیزه‌ مهم «پاسداری از هویت فرهنگی» را زمینه ساز احساس وظیفه برای مقابله با تهاجم آشکار دشمن به هویت ملی خواندند و گفتند: اشکال برخی این است که اصل تهاجم گسترده‌ی جبهه سوگند خورده علیه هویت اسلامی و هویت فرهنگی را با وجود نشانه های آشکار آن نمی بینند، اما شاعر با روح هنری و نگاه تیزبین و دغدغه مند خود، به دفاع از این هویت برمی خیزد.

رهبر انقلاب در ادامه با یادآوری واقعیت های تلخ دنیای امروز نظیر دست اندازی قدرت‌ها به «استقلال، ثروت، دین، معنویت، ناموس و اخلاق ملتها» و دگرگون کردن حقایق با سلطه تبلیغاتی، به حوادث دردناک غزه اشاره و خاطرنشان کردند: گاهی برای کشته شدن یک حیوان در گوشه ای از دنیا، چنان جنجال تبلیغاتی براه می اندازند، اما تهاجم اخیر به غزه و کشته شدن بیش از 100 تن که اغلب آنان نیز کودکان معصوم و مظلوم هستند، نه تنها برایشان اهمیتی ندارد بلکه امریکا و انگلیس رسماً از این حملات حمایت می کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: واقعیت امروز دنیا، حمایت بی واهمه سلطه گران از هر بدی و پلشتی و فساد و نجاستی است که در خدمت منافعشان باشد و در مقابل، با هر پاکی و قداستی است که با منافعشان سازگاری نداشته باشد، بطور وحشیانه برخورد و معارضه می‌کنند.

ایشان پس از تشریح این واقعیات تلخ، این سؤال را مطرح کردند: شاعرِ برخوردار از «شعور و درک و فهم و قدرت بیان»، چه تکلیفی در قبال این واقعیات و شرایط دارد؟

رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به این سؤال گفتند: شاعر باید با برخورداری از این امتیازات که در واقع نعمت و حجت الهی است، به یاریِ جبهه مظلوم برآید و حق و حقیقت را با شعر خود نشان دهد.

رهبر انقلاب در پایان با اظهار خرسندی از پیشرفتهای کاروان شعر کشور بخصوص شعر شاعران جوان و شعر انقلاب اسلامی، افزودند: شرط اصلی ماندگاری و اثرگذاری شعر، علاوه بر مفهوم و مضمون خوب، برخورداری از ترکیب و شاکله هنری قوی است.

پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، تعدادی از شاعران جوان و پیشکسوت به ارائه اشعار خود پرداختند.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
0
0
در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام والمسلمین طائب بررسی شد؛
شکل گیری نیروی مقاومت در عراق و سوریه/ گام بعدی داعش کجاست؟/ شیعیان تکفیری چگونه در پازل صهیونیسم بازی می کنند؟
...
dawood
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
0
0
جوابیه به یک گزارش
جفای شهرداری به ساکنان شهرک «نیایش»
اهالی محترم شهرک «نیایش»، در پی انتشار گزارشی با عنوان «گودال زندگی» در صفحه آخر روزنامه ... در تاریخ 9/4/93، جوابیه‌ای را به دفتر روزنامه ارسال کرده‌اند که در آن آمده است: اگر بخواهیم حقیقت ظلم بزرگی را که شهرداری تهران طی بیش از چهاردهه به‌خصوص در چندسال اخیر در حق اهالی شهرک «نیایش» یا به بیان امروز مسوولان، شهرداری «اسلام‌آباد»، روا داشته است بیان کنیم، ابتدا باید مشخص کنیم که عدالت که از صفات باری‌تعالی و متضاد ظلم و ستم است و همه انبیا علیهم‌السلام و انسان‌های منصف و آزاده بر رعایت آن برای همه تاکید کرده‌اند و از طرفی در زندگی شهرنشینی امروزه رعایت و به‌کارگیری آن به‌عنوان حقوق شهروندی برای همه شهروندان از وظایف قانونی شهرداری است، در این محل صورت گرفته است؟ به نظر ما پاسخ این سوال منفی است.
و اگر عدم رعایت حقوق شهروندی بیش از پنج‌هزار ساکن مومن و شریف این محل و محروم‌ساختن آنها از خدمات بسیاری که شهرداری به سایر شهروندان در سایر محلات ارایه می‌دهد و تبعیض و نگاه دوگانه‌داشتن و مردم این محل را به‌عنوان شهروندان درجه‌چندم دانستن و صدها برخورد غیرموجه و تمسک به انواع روش‌های‌غیراخلاقی و غیرقانونی را برای تسلیم آنها به واگذاری محل سکونت‌شان به ثمن بخس، از مصادیق بی‌عدالتی بدانیم، درواقع ظلم بزرگی است که طی سال‌های گذشته توسط شهرداری به مردم این محل شده و خسارات مادی و معنوی جبران‌ناپذیری را به ساکنان این محل تحمیل کرده است.
اواسط دهه60 شهرداری طرحی را با عنوان طرح فضای سبز از چهارراه «پارک‌وی» تا «گیشا» اعلام کرد و در سال 69 به هر دلیل آن طرح لغو و بعد از آن ساکنین اطراف بزرگراه چمران از چهارراه «پارک‌وی» تا «گیشا» به ساخت‌وساز و نوسازی ادامه دادند و از حقوق شهروندی خود استفاده کردند. این در حالی است که فقط اهالی این شهرک که بسیاری دارای شرایط مشابه بوده‌اند تاکنون به دلایل غیرموجه محروم مانده‌اند.
شهرداری مدعی توسعه فضای سبز است اما به علت بی‌توجهی و اهمال و قطع و انتقال آب باغ‌های چند10ساله این منطقه به‌منظور آبیاری فضاهای سبزی که در معرض دید مردم است عملا موجبات خشک‌شدن باغ‌های قدیمی این محل را فراهم آورده‌اند که به‌مراتب مفیدتر و موثرتر از فضاهای سبزی است که اخیرا با هزینه‌های بسیار زیاد ایجاد و پس از مدت کوتاهی تعویض می‌شوند.
مطابق قوانین شهرداری این نهاد مسوول شناسنامه‌دارکردن باغ‌ها و حفظ آنها در سطح شهر بوده و در صورت اهمال مالکان اینگونه باغ‌ها، شهرداری مکلف شده است باغات مزبور را آبیاری و سپس هزینه آن را بعلاوه 15درصد اضافه از مالک باغ دریافت کند باوجود این شهرداری هرگز به این تکلیف قانونی خود حداقل در این محل عمل نکرده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار